Şimdi Ara

FILIM GIBI GERCEKCI BIR OYUN! Eight Days

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=x4EofMZ-pOU&mode=related&search=

videosu harika hareketlere dikkat edin cok gercekci,GTA IV ten daha zevkli olma ihtimali var sanki.

ne zaman geliyor bu oyun bilen varmi?

• Dostum açıkçası video'u izlemeden önce

"Gta 4 'ün yanından bile geçemez dedim" ama video'u izleyince baya bir şaşırdım gerçekten mükemmeldi
  • Bu çok eski bir video. Çok tartışmıştık üzerinde, gerçek olup olamayacağı konusunda. Eskiden imkansız diyordum ama şu ana dek o kadar iyi grafikli oyunlar çıktı ki şimdi 'acaba' diyorum.

Edit: Tabi gameplay olarak öyle bir kontrol mekanizması imkansız, grafiksel açıdan konuşuyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 17 Ağustos 2007; 19:28:41 >
  • Ohooo bu çook eski video zaten başkada video yok, daha doğrusu oyundan herhangi bir ses sedada yok, gerçi hala IGN'de oyun 2008'de çıkacak olarak gözüksede ya SONY, çıkacak çat suratımıza vuracak bu oyunu ya da yalan olacak, grafiklere gelirsek şuanda gördüğümüz oyunlardan sonra bana kalırsa bu grafikleri geçmeleri lazım.
  • Bende hatırladım şimdi Level vermiştide içinde çıkmıştı..

Bu arada sanırım oyun Pre-rendered'mış. Yani Killzone 2005 videosu gibi. ama sony illaki başarır.
  • Yapılmayacak grafik değil de oyuna sinematiklik katan gameplay'i, fakat dediğim gibi böyle bir kontrol mekanizması mümkün değil gibi. Yani hangi tuş takımı ile sinematik tadında sürekli animasyonlar yaptırabiliriz ki bu jenerasyonda kahramanımıza? Pek mümkün gelmiyor bana.
  • Aslında yapılabilir bence. Oyundan ne zamandır ses çıkmıyor. Bakalım ne zaman bir haber duyucaz.
  • umarım yalan olmaz baya güzel çünkü. tabi gameplay nolur bilinmez...
  • detaylar cok dikkat cekici,böyle bir oyuna ihtiyacimiz var sony yapsin artik baba bir oyun.

FILIM  GIBI GERCEKCI BIR OYUN! Eight Days

• Sony nin kendi yaptığı oyunlar genellikle klasik oluyor, bu grafikler imkansız değil özellikle mgs4,gt5 ve kz2 yi gördükten sonra
  • İmkanınız varsa bu oyunun videosunu HD izleyin dehşet birşey seneler evvel arşivime katmıştım bu oyunun videosunu işte o videodan bir demet...

• böyle bi oyunun gelmesi demek ortalıgın yıkılması demek :)
  • CGI falan ama bu videonun yarısı olsun yine yer yerinden oynar
  • Killzone olayına dönücek bu da:) ama sonu umarım aynı şekilde biter
  • ps3de oyun yok film var filmde oynuycaz
  • bu oyunun videosunu geçen yaz superonline ın sitesinde izlemiştim ve 15 dk. kendime gelememiştimoyun içi ve animasyonlar aynı kalitede bence sony yapar çünkü bu oyun için çok uğraşıyoralrdır yani yapımına kim bilir kaç yıl önce başladılar süper bi oyun olacak yer yerinden oynuycak
  • yok be abicim böyle bi oyun yapılamaz yaw... inanasım gelmiyor. eğer o videodaki gibi oynanabilen bir oyun yapılırsa gates amcam bile "yok abicim biz bu işi beceremiyoruz" deyip sektörden çekilir şaka bir yana eğer bu grafiklerle oynanabilir bir oyun gelirse konsol pazarında çığır açılır. ama çığır açmak sony nin işi zaten. dualarım SCEE ve London Studios ile.
  • bu oyun cikacak olan Two Days to Vegas degil mi ? harika grafikleri var
  • hayır bu başlı başın ayrı bi oyun eight days diye bide video yu youtubede izlemeyin bişi anlamzsınız kotaya kıyıp gametrailers ta izleyin
  • Oyunun bu şekilde olması imkansız bence.Bu nesil bunu verebilir mi?Ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.