Şimdi Ara

Filimlerinizi Nerede İzlemekten Keyif Alıyorsunuz? (sinema hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filimlerinizi nerede izlemekten keyif alıyorsunuz arkadaşlar? PC demi? DVD-Divx Player damı? PSP demi? yoksa konsoldamı (ps2-ps3; xbox-xbox360) Bence iyi marka bir DVD-Divx Playerda film izlemenin keyfi başka oluyor

• 13 inç monitörümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: penkala

13 inç monitörümde
    quote:

Orjinalden alıntı: penkala

13 inç monitörümde

aynen 13.3
    bu arada PSP'e umd'i takıp sağlam bir kulaklıkla film izlemekte ayrı keyifliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: penkala

13 inç monitörümde
    hep pc'de izledim dvd player felan zevk vermio ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Father

hep pc'de izledim dvd player felan zevk vermio ya

Alıntıları Göster
    Nerde olursa olsun sevgilimin yanında izlemekten en büyük keyfi alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Nerde olursa olsun sevgilimin yanında izlemekten en büyük keyfi alıyorum

Alıntıları Göster
    Bilgisayarda,gerçi filme göre ve sisteme göre de değişiyor.Mesela,altyazılı falanca formatlı bir film indirdim,evimdeki DVD-DivX-VCD oynatıcım bunu açamayacak belli çeviri işlemleri gerekiyor oynatması için bu da ekstradan zaman demek.Bu durumda kendimi illa o filmi DVD oynatıcımda izleyeceğim diye çeviri yapmakla ve CD/DVDye atmakla uğraşacağıma direkt bilgisayardan izlerim daha iyi.Bilgisayar kişisel olunca monitör karşısında kullanıcısı durunca dikkatini dağıtan şeyler minimuma iniyor,filmi yalnız izliyorum filmden bir şeyler anlamak adına iyi oluyor.

Her türlü bilgisayar derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bilgisayarda,gerçi filme göre ve sisteme göre de değişiyor.Mesela,altyazılı falanca formatlı bir film indirdim,evimdeki DVD-DivX-VCD oynatıcım bunu açamayacak belli çeviri işlemleri gerekiyor oynatması için bu da ekstradan zaman demek.Bu durumda kendimi illa o filmi DVD oynatıcımda izleyeceğim diye çeviri yapmakla ve CD/DVDye atmakla uğraşacağıma direkt bilgisayardan izlerim daha iyi.Bilgisayar kişisel olunca monitör karşısında kullanıcısı durunca dikkatini dağıtan şeyler minimuma iniyor,filmi yalnız izliyorum filmden bir şeyler anlamak adına iyi oluyor.

Her türlü bilgisayar derim.

Alıntıları Göster
    4 ay önce Samsung 132 Ekran Full hd tv aldım 10 metre aldığım hdmi kabloyla da pc'yi bağladım tv'ye indirdiğim blurayripleri bu tv de keyfle izliyorum...

Fakat izlediğim tüm dizileri 19" lcd monitörümde izliyorum dizilerde keyf vermiyor büyük tv...

• quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

4 ay önce Samsung 132 Ekran Full hd tv aldım 10 metre aldığım hdmi kabloyla da pc'yi bağladım tv'ye indirdiğim blurayripleri bu tv de keyfle izliyorum...

Fakat izlediğim tüm dizileri 19" lcd monitörümde izliyorum dizilerde keyf vermiyor büyük tv...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

mesela lost ve heroes ta efektler çok güzel.. görüntü 132 ekran full hd lcd tv de çok güzel görünür diye düşünüyorum. ben dvd playerda tüplü tv de izliyorum onda bile ekran büyük olunca monitörden daha keyifli oluyor bence. full hd lcd tv de dizi hiç izlemedim ama filmler kadar keyifli olur diye düşünüyorum. fark nedir merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymanyak -- 27 Şubat 2009; 1:56:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baymanyak

quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

mesela lost ve heroes ta efektler çok güzel.. görüntü 132 ekran full hd lcd tv de çok güzel görünür diye düşünüyorum. ben dvd playerda tüplü tv de izliyorum onda bile ekran büyük olunca monitörden daha keyifli oluyor bence. full hd lcd tv de dizi hiç izlemedim ama filmler kadar keyifli olur diye düşünüyorum. fark nedir merak ettim

Alıntıları Göster
    @baymanyak

Valla nedenini bende bilmiyorum bildiğim birşey varsa büyük ekranda dizi izlemek zevk vermiyor bana kulaklığı takıp 19" monitörde izlemek çok hoşuma gidiyor ama dediğim gibi dizilerin aksine filmleri tv izlemek inanılmaz zevkli oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

@baymanyak

Valla nedenini bende bilmiyorum bildiğim birşey varsa büyük ekranda dizi izlemek zevk vermiyor bana kulaklığı takıp 19" monitörde izlemek çok hoşuma gidiyor ama dediğim gibi dizilerin aksine filmleri tv izlemek inanılmaz zevkli oluyor...

Alıntıları Göster
    15.4 Laptopumun ekranında izlerken büyük keyif alıyordum ancak şimdi 22"lik phlips monitör daha ayrı bi zevk veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Pino

15.4 Laptopumun ekranında izlerken büyük keyif alıyordum ancak şimdi 22"lik phlips monitör daha ayrı bi zevk veriyor.

Alıntıları Göster
    buda sorumu tabikide başkasının evinde..daha keyifli oluyor.herşey ayağına geliyor...

şaka şaka 2 meteye 1 metre kuş tüyü döşekli yatağımın içinde 19 sony lcd (reklamda yapalım) ekranımın karşısında.Şimdiye kadar izlediğim bir çok filmi o ekranımla paylaştım ben.Aramızda özel bir bağ var..canım benim..

• quote:

Orijinalden alıntı: lpark

buda sorumu tabikide başkasının evinde..daha keyifli oluyor.herşey ayağına geliyor...

şaka şaka 2 meteye 1 metre kuş tüyü döşekli yatağımın içinde 19 sony lcd (reklamda yapalım) ekranımın karşısında.Şimdiye kadar izlediğim bir çok filmi o ekranımla paylaştım ben.Aramızda özel bir bağ var..canım benim..

Alıntıları Göster
    dvd-player almadan önce dvd lerimi bende paso pc de izlerdim. dvd player aldım, 64 ekran tüplü sony me bağladım (tv enaz 15 yıllık) orda izlemeye başladım. 17 inç philips lcd montörüm var ama inanırmısız artık kesinlikle izleyemiyorum monitörde hiçbişi. hiçbir keyif vermiyor. lost, heroes, dark knight, ironman gibi dizi ve filmleri KESİNLİKLE izleyemiyorum. izlesem bile kendime acıyorum. yazık ettim filme diye bizim arkadaşlar falan izliyorlar laptoplarında küçük ekranda prison break felan vede çok keyif alıyorlar. ben tüplü tv olsun ekran büyük olsun, markada azcık iyi olsun çok daha fazla keyif alıyorum. küçük ekrandan zevk alamıyorum. bazıları psp de felan izliyor hayretle bakıyorum nasıl keyif aldıklarına falan. özellikle aksiyon filmlerinde tv den vazgeçemem. transformers 2 felan çıkıcak bu sene. trailerlar şahane görünüyor. heycanla bekliyorum dev robotları evimin oturma odasına

• quote:

Orijinalden alıntı: baymanyak

dvd-player almadan önce dvd lerimi bende paso pc de izlerdim. dvd player aldım, 64 ekran tüplü sony me bağladım (tv enaz 15 yıllık) orda izlemeye başladım. 17 inç philips lcd montörüm var ama inanırmısız artık kesinlikle izleyemiyorum monitörde hiçbişi. hiçbir keyif vermiyor. lost, heroes, dark knight, ironman gibi dizi ve filmleri KESİNLİKLE izleyemiyorum. izlesem bile kendime acıyorum. yazık ettim filme diye bizim arkadaşlar falan izliyorlar laptoplarında küçük ekranda prison break felan vede çok keyif alıyorlar. ben tüplü tv olsun ekran büyük olsun, markada azcık iyi olsun çok daha fazla keyif alıyorum. küçük ekrandan zevk alamıyorum. bazıları psp de felan izliyor hayretle bakıyorum nasıl keyif aldıklarına falan. özellikle aksiyon filmlerinde tv den vazgeçemem. transformers 2 felan çıkıcak bu sene. trailerlar şahane görünüyor. heycanla bekliyorum dev robotları evimin oturma odasına

Alıntıları Göster
    Evde, dvd ile televizyonda. ah bi de LCD olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Evde, dvd ile televizyonda. ah bi de LCD olsa

Alıntıları Göster
    46" sony bravia lcd tv de htpc ile izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

46" sony bravia lcd tv de htpc ile izliyorum

Alıntıları Göster
    102 ekran televizyonum da izlemekden zevk alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

102 ekran televizyonum da izlemekden zevk alıyorum

Alıntıları Göster
    Psp'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Psp'de

Alıntıları Göster
    hep pcde izliyorum buyuk ekran tvmiz yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

hep pcde izliyorum buyuk ekran tvmiz yok malesef

Alıntıları Göster
    imzamdaki cihazlarla keyfime diecek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

Alıntıları Göster
    ustad sende sağlam arsıv vardır
    quote:

Orjinalden alıntı: caution

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

ustad sende sağlam arsıv vardır
    quote:

Orjinalden alıntı: caution

Alıntıları Göster
    dvd playerımdan vazgeçmem

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.