Şimdi Ara

Filimlerinizi Nerede İzlemekten Keyif Alıyorsunuz? (sinema hariç) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: chatixx

Ses sistemi Harman Cardon demişsin ama Subwoofer'ın üzerinde Samsung yazıyor..Yada ben mi yanlış görüyorum???

Filimlerinizi Nerede İzlemekten Keyif Alıyorsunuz? (sinema hariç)

Yok zaten smasung ama harman kardon diye geçiyo batumdan alınma zaten
  • dvd-player tercihimdir.
  • ben bi filmi orjinal diliyle türkçe altyazılı pcmde izlemedikçe izledim demem arkadaş
  • Pc(anında ileri-geri-durdurma vs.müdahele edebildiğim için özellikle dizilerde) + Audgy 2 zs ses kartı + Logitech Z-5300 gayet yeterli geliyor
  • filmi daha çok 15.4 laptopta izliyorum.
    ama baktım ki film çok kalite hemen laptopu epson projeksiyona bağlıyorum duvarda devasa görüntünün tadını çıkarıyorum
  • dev ekran LCD tak bluray keyfine dicek yok
  • Farketmez. Hangisi(Divx Player, PC ) rahat gelirse onda izlerim.
  • Her cumartesi Beşiktaşa gidip 20 tane film ile dönüyorum gece herkes yattıktan sonra bira-çerez eşliğinde süper gidiyor.Param yoksa internetten indirip bilgisayardan izliyorum.
  • kesinlike tv. (tüplü)
  • Tuvaletteşaka şaka lcd de tabi ki yalnız başıma saat 00:00 dan sonra kola cips
  • Yazına soruna fikrine cinsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaigorn -- 5 Eylül 2010; 0:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaigorn

Yazına soruna fikrine cinsine

?
  • Bilgisayarda iki büklüm izlemekten nefret ederim. En temizi dvd oynatıcıda izlemek.
  • neden tvde değil çünkü dvd oynatıcı altyazıyı ekranın nerdeyse ortasına koyuyo ve okunması oldukça zorlaşıyor...bilgisayarda her türlü ayarlanabiliyor. sonra dvdplayerın desteklemediği formatlar var ama bilgisayarda gerekli codec e bakar... yani....

quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Kovan Kuşu

Laptopumda yatağıma uzanarak k.çımı yayarak.

+1000
  • PC (19")
  • Sevgili cevabı iyiymiş adam haklı

Ben pcde izliyorum filmi açıp ekranı çeviriyorum yatağa doğru yatıp izliyorum yanında da içecek/yiyecek şeyler olursa güzel oluyo
  • Pc+Yatak kombinasyonu hoş oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Bilgisayarda iki büklüm izlemekten nefret ederim. En temizi dvd oynatıcıda izlemek.

benim pc min monitörü koltuğumun hemen yanında. ekranı koltuğa döndürüp izliyorum. süper oluyor. yoksa sandalyede oturup pc de film izlemek işkence olurdu.
  • Her türlü bilgisayar abi.
  • 24" Full HD + 5.1 + HD Film + Koltuk.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.