Şimdi Ara

Filimlerinizi Nerede İzlemekten Keyif Alıyorsunuz? (sinema hariç) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En az 2 günde 1 film,dizi izliyorum.1 yıldır bağımlılık yaptı

17" crt monitörümde izliyorum.

Hem tek izlemeyi seviyorum, hem odam karanlık oluyor, hem de odamdaki 2+1 haricinde ses sistemim yok.

Bir de geceleri kimse rahatsız olmasın diye kulaklıkla izliyorum.(Hala uzatma kablosu almaya üşendiğim için, 2+1'i yanıma getirip taburenin üstüne koyuyorum öyle takıyorum kulaklığı.Türk aklı

• önceden 17 inç Monitorüm vardı. Kasayı içerdeki 80 ekran TV'nin yanına götürür bağlar izlerdim.
    Daha sonra HD çıkınca bir 22 inç aldım etrafı 5+1 donattım Duvara astım Creative THX hoparlorleri
    keyif müthiş.
  • geçerim salona pc yi bağlarım 106 ekran hd ye.5+1 ses sistemim yanında kola cips çerez ooohh demeyin keyfime
  • quote:

Orjinalden alıntı: AXU

Nerde olursa olsun sevgilimin yanında izlemekten en büyük keyfi alıyorum

Güzel cevap.

Gece herkes yattıktan sonra Dvd Playerda bira+cips güzel oluyor.
  • Odamda bilgisayarımın karşısındaki koltuğa uzanarak...
  • 106 Ekran Full HD Samsung TV - Full HD DvD Player. Bide koltuğu açıyom
  • samsung 2333 sw 23' aldım 1 hafta önce...bluray 720p leri izlemek müthiş oluyor.

odamda koltukta izliyorum... lcd yaklaşık 2 metre uzakta koltuktan. hoparlör kullanmıyorum . kaliteli bir kulaklık var... daha iyi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

quote:

Orjinalden alıntı: penkala

şu ürünü duyan ya da bilen var mı??
    yüzyılın icadı diyorlar ama

http://www.popcornhour.com.tr/?page=main

Filimlerinizi Nerede İzlemekten Keyif Alıyorsunuz? (sinema hariç)

15 ocaktan beri kullanıyorum bu ürünü.daha once htpc vardı ve hd filmleri buradan izliyordum..goruntu kalitesi olarak bu player cok daha iyi + olarak filmleri torrentten indiriyor.artık 150w (minumum) pc elektrik harcayacagına bu alet 18w elektrik harcıyor.yani download icin pc ye gerek yok.cok guzel bir cihaz..

http://forum.donanimhaber.com/m_20274438/mpage_17/key_/tm.htm

Bende bunun peşindeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Mekan : Odam, 15,4 Laptobumda.

Saat : 00.00 - 04.00 ( Bu saatler daha bi sarıyo )

en son o saatlerde korku filmi seyrettiğimde gece rüyalarıma girmişti :D
    dizileri bilgisayarda seyrediyorum filmleride laptopı plazmaya bağlıyarak seyrediyorum
  • Samsung 226cw ile.

• O Subwoofer'ın orada işi ne??? aşşağı indirmelisin. Mümkünse duvar kenarına koy...

Arkadaşlar birde bu popcorn Türkiyede bulunmuyor. Alanlarda genellikle yurtdışından getirtiyorlar herhalde. Ve fiyatıda 400-450 civarı.
    Ben videoları felan bilgisayardan indiriyorum. Bu popcorn'un bu özelliği pekte beni etkilemiyor... Bunun yerinede WdHdPlayer var. Fiyatıda 250 civarı... Bu daha mantıklı bence ama bununda dts sesleri çözememesi büyük bir eksi. Ama yazılımla felan çözülecek diyorlar...
    Ben şimdilik videoları 40''lcd tv + Samsung dvd 1080pk + Logitech x-540 ile izliyorum. Fakat bu dvd player'ı alırken acele etmişim... Şimdide keşke almasaydım diyorum. Hiç memnun değilim. Bu yaz büyük bir ihtimal Wd alacağım herhalde...
    quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Samsung 46M87BD FULL HD+HARMAN KARDON Ses sistemi +HTCP Donanıma hazır 720p ve 1080p sistemi Yetiyo Şimdilik Resim Koydum Paylaşmak istedim..Dilerim Allahtan Olmayana Bu Fotoya Bakıp canı çekene 1000 versin çalışana daha çok versin SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 6 Mayıs 2009; 23:06:13 >

• Laptopumda yatağıma uzanarak k.çımı yayarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Laptopumda yatağıma uzanarak k.çımı yayarak.

• televizyonun karşısında kız arkadaşımla birlikte
  • geceyarisi, kulaklikla, yatarak, yanliz
  • Yok ben onun için söylememiştim. Subwoofer duvar kenarına konulduğunda etkisini çok daha fazla hissettirir... Bunu izah etmek istemiştim

Ve yan haporlörlerin arasını biraz daha açmalı ve tv'yi de tam ortalamalısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 8 Mayıs 2009; 6:34:55 >
  • filmin kalitesine göre değişir güzelse sinemada... yoksa evde
  • Ses sistemi Harman Cardon demişsin ama Subwoofer'ın üzerinde Samsung yazıyor..Yada ben mi yanlış görüyorum???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 9 Mayıs 2009; 14:21:28 >
  • Dvd player ile 70 Ekran Crt Tv'de.
    Salonda 106 ekran plazma var da oturma odasına bağladık.
    Ama pc'den de izlemek ayrı bir keyif; 5+1 hoparlör, 70w
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.