Şimdi Ara

FİLİNTA 11.BÖLÜMDEKİ EN ÇARPICI SAHNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz salı akşamı Filinta'yı iziedim. Bölüm baştan sona etkileyiciydi ama Kadı Efendi'nin kadınlarla ilgili yaptığı konuşma beni en çok etkileyen sahne oldu. Toplumsal sorunlarımızdan biri olan şiddetin medya yoluyla çözülebileceği kanaatindeyim, çünkü günümüzde televizyon herkesi etkisi altına almış durumda. Küçüğünden yaşlısına kadar herkes tv başında saatlerini geçiriyor. Bazı kanallar yayınlarıyla şiddeti doğuran, teşvik eden, bu konudaki zihniyeti yeniden yeniden üreten yayınlar yaparak, şiddeti ve şiddet ortamını besliyor. Trt'nin ve Filinta dizisinin bu konudaki hassasiyetini gördüm, dinimizde de kadına şiddetin yeri olmadığını seyirciye gösterdiler. Pazar teftişi sırasında bir adamın eşine şiddet uyguladığını gören Kadı Gıyasettin, adamı engelleyerek tutuklattı ve ardından çok güzel sözler söyledi.
    Bazı araştırmalar dizilerin en yaygın olarak tüketilen popüler kurmaca ürünler olduğunu ortaya koymuş. Dolayısıyla izleyicilerin bu dizilerdeki karakterlerle özdeşleşmeleri ve onlar arasında rol modeller bulmaları dizileri daha da önemli kılıyor. Peki siz neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili? Tüm kadınların dünya kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlarım...
     FİLİNTA 11.BÖLÜMDEKİ EN ÇARPICI SAHNE

• çok çok iyi bir sahneydi gerçekten hiç beklemediğim bir anda vurdu beni. yıllarca kadının dövüldüğü, aldatıldığı, bağırıldığı, zengin koca peşinde koştuğu ya da masum köylü kızı tavırları takındığı diziler izledik ve bunlardan ben şahsen gerçekten sıkılmıştım. madem bizim milletimiz dizilerden bu kadar çok etkileniyor, bence böyle mesajlar artarsa toplumun kendine çekidüzen vereceğini düşünüyorum.

filinta şimdilik böyle güzel ve güncel mesajlar veren tek dizi sanırım, böylece kalitesini ortaya koyuyor. kolay kolay bırakacağımı sanmıyorum bu diziyi kesinlikle çok farklı. böyle daha çok güzel mesaj bekliyoruz sevgili kadı efendiden
  • bir erkek olarak kocaman bir helaaaaal çektiğim bölümdü Allah aşkına yıllarca kurtlar vadisi izledik elimize ne geçti? başlarda çok iyiydi ama sonra abuk subuk polatın yıkılmayan adamlığına evrildi olay. şuan bomboş. bizim asıl böyle güzel mesajlar veren dizilere ihtiyacımız var. aksiyon tarafı zaten çok kaliteli, bu tarz mesajlar da diziye daha bir bağlanmamızı sağlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.