Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
24.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezonda gayet iyi gidiyor. Evet ilk başlarda, 2-3 bölüm bende biraz eleştiri yapmıştım kendimce ama artık yeni oyuncular ve rolleri oturmaya başladı.Dizi daha iyi hale gelmeye başladı.Çekim kalitesi, kıyafetler, oyuncular vs. tr standartlarının üzerinde.Burda 1-2 bölüm izleyip, takibi bıraktım diyenlere kulak asmayın. Zaten bu tip kaliteli diziler kolay kolay çıkmıyor. Sahip çıkalım böyle dizilere. Beğenmeyen gitsin, güneşin kızları, jüpiterin kızları, satürn'ün ahlaksız kızlarını izlesin.
  • İlk bölümler iyi değildi ama sanırım senaryoyu tam şekillendirememişlerdi. Ama artık gayet iyi gidiyor.

Son bölüm celil ve ruhi paşanın baba-oğul sahnesi çok iyiydi. Ruhi paşa kalıcı olur umarım.
  • bencede dizi iyi gidiyor siz bakmayın 2. sezon bozdu diyen kişilere. kıskananlar çatlasın: ) zaten ayda yılda bir güzel dizi çıkıyor şu ülkeden onuda üç beş kişinin art niyetli sözleriyle izlemeyecek değiliz. zaten ürün ortada açıp bakın ne demek istediğimi anlarsınız
  • Dizinin giriş müziğinde sanki james bond un bir iki film önceki muziklerinden birinden esinlenme var gibi geldi bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi söyleye söyleye tamer çırayı geri getirdik helal olsun :)
  • Açılış müziği değişmiş tamer çıray geri gelmiş geçen sene ki müzik olmuş tam da alışmıştık bir garip geldi bari açılış kısmını müziğe uygun yapsınlar bundan sonra.

• ve dizi eski müziklerle kendine gelmiş sonunda :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen tamda bırakmıştım diziyi, geçen hafta ve bu hafta izlememiştim.. Dizide müziklerle birlikte senaryoda da bir gelişme olursa haber edin kaldığım yerden devam edeyim.. 1-2 hafta daha beklemedeyim bakalım..

Diğer adama (Müzikleri yapan) nasıl yol verdiler acaba, üzüldüm açıkcası.. Kendimi adamın yerine koydumda insanın ağrına gider be abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 27 Kasım 2015; 22:47:38 >
  • İşte budur be kadı Giyasettin ölünce bırakmıştım diziyi hem senaryo hem müziklerden dolayı biraz önce TVde denk geldim eski müziklere donulmus senaryoda iyi gittiği yazıyor kaldigim yerden devam edem ben o zmn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonun da ya sevimdim eski müzikler gelince hatta uzun zamandır giriş jeneriğini dinlemezdim şimdi açıp izliyorum
  • Müzikler güzel de konsepte uymuyor bence tamer çıray tekrar bir düzenlesin bu sezona göre uyarlasın direk geçen seneki gibi koyunca sırıtmış. İlerleyen haftalarda daha da iyi olur müzikler.

• Sanırım müzikler kötü değil. Hiç kulağıma kötü gelmedi. İlk birkaç bölümde kötüydü sadece. Dünki bölümde hikayede oldukça iyiydi.
  • Dizi tekrar rayına oturmaya başladı.Dünkü bölüm o özlediğimiz geçen sezonki bölümler gibiydi .Hele Tamer Çıray'ın müzikleri ile birleşince bu sezon ilk defa bir bölümü beğendim.Diziye ruh geldi.Takip etmeyi bırakan arkadaşlar tekrar başlayabilirler.
  • şimdi lara gelirse dizinin tadı kaçar bence ölü kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A72C1774 -- 29 Kasım 2015; 8:30:17 >
  • Diziyi yeni sezonda yapılan senaryo ve müzik değişikliklerinden dolayı izlemiyordum. Her hafta diziyi izlemek için iple çeken birisi olarak yapılan değişikliklerden dolayı diziden baya soğmuştum. Yorumlardan okuduğum kadarıyla dizi yeniden eski formata yaklaşmaya başlamış haftaya izlemeye yeniden başlayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal d de altın kelebek ödülleri dağıtılıyor ve de türkiyenin bir numaralı dizisi filintanin esamesi bile okunmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Kanal d de altın kelebek ödülleri dağıtılıyor ve de türkiyenin bir numaralı dizisi filintanin esamesi bile okunmuyor

Çoğu ödül kanal d dizilerin gitmiş kendileri çalıp kendileri oynamışlar

• Jenerik çalışmam
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.