Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
24.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlık güçler olayı beni sarmadı.Çünkü her dizide var böyle kötüler masası /Kurtlar Vadisi /Eşkiya Dünyaya H.O /Samanyolu dizileri... gibi.
    Boris Zaharyas tek başına harika bir kötüydü.Şimdi ne oldu ?Esad paşa,Sansar,Azize bunlarla güzeldi dizi. Bence Boris'in 1.sezondaki karizması gitmiş.
    (O efsane müziğini hiç saymıyorum bile).

Asena Tuğal'e başka rol verilebilirdi.
    Yeni giren Derviş mükemmel oynuyor.
    Nur Fettahoğlu'nun rolünü azalmış gördüm.Karizması vardı 1.sezon.
    Davut Paşa'yı tuttum ben.
    Rıza Kocaoğlu ve Berrak Tüzünataç olmamış.Rıza Kocaoğlu (Celal) büyük oyuncu ama keşke illuminati gibi bi olayın içinde yer almasaydı da Bekri tarzı birşey olsaydı.
    Sahi Bekri Ağa nerde ya?

Gizli görev dediler tamam güzel ama bu kadar fantastik olaylara gerek yoktu.İlluminatiyi işliyorsunuz tamam da çok çocukça geliyor bana bilmiyorum size de öyle geliyor mu? Ben 1.sezondaki Banker Murat gibi olayları izlemeyi seviyordum. Belki 1 sezon daha böyle "küçük kötülerle" gidilebilirdi.Şu an 1.sezonla dizinin alakası yok.Ayrıca Ok ile koskoca kadıyı öldürüyorsun yani senaryoda bazı hatalar var.Müzikleri söylemekten sıkıldım.Murat Evgin'e saygım sonsuz.Tamer Çıray gibi bir müzisyen harcanmamalıydı.

Peki Osmanlı'nın istihbaratı yok mu? Tabii ki vardı. Ancak bana göre senaryo tuhaf geliyor.İlluminati olayları sarmadı kısacası.Filinta'yı çok severdim.2.Sezon'a ısınamadım.Ama yine de izliyorum.
    Şimdiden dizinin sezon finalini söyleyeyim.
    Lara Mustafa'nın karşısına çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 2 Ekim 2015; 22:18:07 >

• Bu sezon iyi değil dizi. Ne gerek vardı bu kadar değiştirmeye? Güya geçen sene dizinin hikaye akışı ağırmış. Bu sezon yumuşatmışlar. Biz öyle seviyorduk işte anlayan yok ki. Batırmışlar bırakmışlar bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mustafa komple yüzü gözü ter içinde geziyor. Bebe yağımı sıkıyorlar ne ? Açıkcası beni rahatsız etti. Yüce meclisin başındaki adam borisin önüne geçti. Borisin potansiyelini tıkadı bir anda.
    Kadı gıyasettin in ölümünüde bence kötü yansıttılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 3 Ekim 2015; 14:03:50 >

• Ve bir efsane dizi daha ikinci sezonunda cortu çekti..tek bi Boris koca diziye yetiyordu mustafa her bölüm bi cinayetin peşinde kossa yeterdi ne gerek vardı derin yapılanma işlerine girmeye..müziklere hic girmiyorum bir kac bölüm içinde toparlamazsa sonu iyi değil bu dizinin

• Diziyi kötülemek istemiyorum ama gerçekten bu sezon çok kötü. İnternetten izliyorum, bölümün sonunu zor getirdim.
    Senaryo çok kopuk kopuk gidiyor.Bir sürü mantık hatası var. Sanki bazı sahneler kesilmiş, özeti izliyorum gibi geliyor bana. Aksiyon sahneleri ise aşırı başarısız.

Geçen sezon ne şahaneydi. O karanlık puslu havası. Kadı Gıyasettin önderliğinde polisiye olaylar. Otto Petroviç,Hırsız, Eşref,Çöl Kartalı, Billy the Kid, haritacı Şifayi, Bekri ve nice harika karakterler,olaylar ve Boris(bu sezonki Boris'te bitmiş)

Dizinin sonunu bende iyi görmüyorum.
  • Kardeşler kardeşler dedik profesyonel savaşçılar dedik daha bire bir icraatlerini göremedik, kız gitti 2 harekette yakalandı Mustafaya.. Bende bekliyorum ki yabancı dizilerde ki gibi 2-3 dk bir dövüşecekler nede olsa profesyonel savaşçı.. ama nerdee.. Buda dizinin bir başka zayıflığı olsa gerek..

Aslında bölümler güzel, konu ilgi çekici lakin müzikler sahnelerle pek uyumlu değil. Uyumlu olmayınca da sıkıyor dizi özellikle aksiyon sahnelerinde. Müzikler bir dizinin yarısını oluşturur her şey de böyledir müzik yoksa o iş yavandır. Bir nevi akıcılıktır..

Bu bitiş jeneriğinde bir müzik çalıyor o çok güzel mesela, onun dışındakiler gerçekten çok kötü be abi..

Bu diziyi ilk sezon Diriliş Ertuğrulun üstüne koymuştum lakin bu sezon Diriliş Ertuğrul daha iyi olacak sanki..

Bitiş Jeneriğinde çalan müzik: 19.Saniyeden sonra başlıyor buyrun... Beğendiğim tek müzik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 3 Ekim 2015; 18:49:17 >

• Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.Bu sezon olaylar kesik kesik,geçen sezon senaryo bir olay örgüsü içinde ilerliyordu.O ağır hava yok.Bir de son bölümde asıl üstünde durmaları gereken konyu 5 dakikada geçiştirdiler.Şu ingiliz sefiri sahnesi.Anlatsana işte o mevzuyu.

• 30. Bölüm fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 6 Ekim 2015; 23:12:34 >

• Filinta Cannes'a Çıkarma Yaptı
    Fransa'nın Cannes Şehrinde düzenlenen MIPCOM Fuarına Türk dizileri damgasını vuruyor.

8 Ekim'e kadar sürecek fuarın, onur konuğu olan Türkiye, Türk dizi ve filmleriyle, sektörün önde gelen firmalarının karşısına çıkmaya devam ediyor. TRT'nin sevilen dizilerinden Filinta 'Bin Yılın Şafağında' fuarın ilgi gören dizilerinden biri olarak Cannes'da boy gösteriyor.

Fuar kapsamında TRT'nin sevilen dizilerinden ES Film'in yapımcılığını üstlendiği Filinta 'Bin Yılın Şafağında' en çok ilgiyi gören diziler arasında yer alırken, başrol oyuncuları Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Wilma Elles ile dizinin yapımcıları Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici, katılımcılar ve diğer yapımlarla birlikte buluşmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

MIPCOM açılış gecesinde dizinin sevilen başrol kadın oyuncularından Nur Fettahoğlu, ünlü modacı Begüm Salihoğlu'nun, dizinin bir diğer güzel oyuncusu Wilma Elles ise modacı Cengiz Abazoğlu'nun bu geceye özel olarak tasarladığı kostümleri ve güzellikleriyle göz kamaştırdılar.

• Seviyorum bu diziyi.

• Dizide bir senaryo sorunu var sanırım. Çok ağır gidiyor. Bu bölüm hemen hemen hiçbirşey olmadı.

Birde berrak tüzünataç kesin birisinin akrabası, sevgilisi. Bu kadar çok rolü nasıl hemen kaptı ? Onca kaliteli oyuncu varken bu kadına odaklanmalarını anlamış değilim.

• Bekri ağa filintanin yanında :) en çok bu sahneleri merak ediyorum.filinnnntamusstafaaa

• sizce de çok iyi gitmiyor mu bu sezon Filinta. yurt dışına satışları son hız devam ediyor bu türkler adına sevindirici bir haber bence. inceleyin derim şu tweetihttps://twitter.com/osn/status/653478298299731968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkanatlı -- 14 Ekim 2015; 17:29:20 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 15 Ekim 2015; 18:19:21 >
  • İlk sezonu severek izlemiştim. Maalesef bu sezonunda hayal kırıklığına uğratıyor. İlk sezondaki özgün yapısını kaybetti. Assasins Creed tarzı kardeşlik örgütü suikastçileri, Vikingler, Game of Thrones vs.. Bana mı öyle geliyor bilemiyorum, bir yerlerden bir şeyler fazla esinlenmiş gibi... Olabilir de bu kadar da gözümüze sokmasınlar yani.

İlk sezonun müzikleri daha güzeldi. 2. sezon için hani çok kötüdür diyemem ama Tamer Çıray'ın bestelerini tercih ederdim.

Davut Paşa'yı gördüğümde Kadı Gıyasettin'in bir şekilde ayrılacağını tahmin etmiştim. Bir nevi rol devir teslimi yapıldı.

Tarihi alt yapıya uygun daha gerçekçi bir hikayelendirme yapılsa daha güzel olacaktı. Bu kardeşlik, İlluminati, gizli örgütler muhabbetleri son yıllarda moda olan kavramlar. Bir şekilde hikaye içinde yedirilebilirdi ama işin suyunu çıkarıp abarttıkça abarttılar çizgi romanlardaki fantastik acayip örgütlere benzettiler.
    Düşmanın ne kadar tehlikeli ve sinsi olduğunu anlatmaya çalışıyorlar tamam. Ama bunu yaparken gerçeklik sınırlarını fazla zorlamasalar daha hoş olacak. Senaryoda mantığımı zorlayan şeyler fazla gözüme batmaya başladı. İlk sezondaki polisiye hava bu bölümde casusluk ve aksiyona dönüştü. Bunda sıkıntı yok ama konu gidişi tutarlı olsun yeter.

Bu dizide halen sevdiğim yönlerinden biri aşk meşk konularını fazla sulandırmaması. İlk sezon sulandıydı bir ara ama şimdilik dozunda gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 17 Ekim 2015; 7:55:13 >

• Annemle birlikte 1.sezonu severek izledim.Ancak 2.sezon büyük hayal kırıklığı,kadıncağız bile bu ne diyor? Bu puslu havadan kurtulup 1.sezon tarzı düşmanlarla uğraşırlarsa kurtarırlar.Müzik konusunu söylemekten sıkıldım çünkü değişmeyeceği artık malum.Kavga felan etmişlerdir muhtemelen Tamer çırayla :) Gereği yoktu yani böyle gizli güçlerin felan her dizide yeterince var.Biz 1.sezondaki Banker Murat'ı,Süreyya'yı... özlüyoruz.Padreymiş Olimposmuş geçin abicim.Millet daha 1.sezonu zor anlıyordu.Açıkçası bir genç olarak ben bile izlerken sıkılıyorum bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 17 Ekim 2015; 12:20:00 >

• bizim insanımız alışık değil tabi değişikliğe hemen yadırgadı :) ben hala aynı şevkle izliyorum gayet güzel gidiyo. Kadıyı öldürmeleri gerekiyodu çünkü ana karakterlerden biri ölücek ki kurguya hizmet etsin. Müzikler konusunda herkese hak veriyorum ama konspt değişikliği olduğu için müziklerinde değişmesi gerekiyodu keşke tamer çıray yapsaydı yine ama son bölüm düzeldi biraz.Özetle şu dizi sektöründe dirilişle birlikte resmen donkişot gibi yeldeğirmenleriyle savaşıyolar. O kadar rezil diziler var ki o yüzden filintayla dirilişi gururla izliyorum.
  • Konu pert olmuş. Assassinlerle templarların kavgasına dönüştürmüşler işi.;)

Bide

Lara yaşıyor. İlerideki bölümlerde azda olsa gözükebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.