Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
24.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fazla söze gerek yok tek kelimeyle harika 2. Sezon bomba gibi başladı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyiydi. Yanlız. Şu boris ne demek istedi anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon daha iyi gibi dizi.

• bencede bu sezonda değişmeler olmuş, geçen sezona göre daha heycanlı ve daha akıcı filinta izleyenler bilir eski sezonla bu sezonu karşılaştırsınlar farkı anlarlar

• Yeni sezon jenerğini beğendiniz mi?
    Müzikleri Murat Evgin yapıyor.Referansı "Arka Sokaklar". Tamer çıray'ı aradım dün geceki bölümde..

28.Bölüm Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 19 Eylül 2015; 9:12:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: danqer

Yeni sezon jenerğini beğendiniz mi?
    Müzikleri Murat Evgin yapıyor.Referansı "Arka Sokaklar". Tamer çıray'ı aradım dün geceki bölümde..

28.Bölüm Fragmanı

Müzik konusunda aynen katılıyorum. Tamer çırayın müzikler harikaydı. Bu yeni müzikler dizinin akıcılığını engelliyor gibi beni sıktı açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: effect68

quote:

28.Bölüm Fragmanı

Müzik konusunda aynen katılıyorum. Tamer çırayın müzikler harikaydı. Bu yeni müzikler dizinin akıcılığını engelliyor gibi beni sıktı açıkcası

Jenerik müziğini bende beğenmedim. Geçen seneki belki basitti ama çok güzeldi. Bu arada 28.bölüm fragmanında çalan müzik çok güzel keşke tema müziği onu yapsalarmış. Geçen senede fragmanda çok güzel müzikler çalıyordu onları nereden bulabiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lithium kullanıcısına yanıt
    Filintanın soundcloud sayfasında müzikleri
    var oradan indirebiliyorsunuz. Belki
    aradığınız müzik orada vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

quote:

Orijinalden alıntı: effect68

quote:

28.Bölüm Fragmanı

Jenerik müziğini bende beğenmedim. Geçen seneki belki basitti ama çok güzeldi. Bu arada 28.bölüm fragmanında çalan müzik çok güzel keşke tema müziği onu yapsalarmış. Geçen senede fragmanda çok güzel müzikler çalıyordu onları nereden bulabiliriz?

Sen onu dyosun peki 25.bölümün fragmanında çalan müzik? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 19 Eylül 2015; 22:46:37 >

• Ya nereden bulacağım bu 28.bölüm fragmanındaki müziği 0:12'de çalıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bence 2. sezon icine ettiler gibi. "Osmanlı polisiyesi" yok ortada. Zaten belliydi bu yöne kayacağı ama ilk sezondaki o karanlık hava da yok. Bir nevi "Osmanlı'nın Kurtlar Vadisi "ne evrildi. Yine izlerim tabii ki, piyasadaki dizilerin yanında şu haliyle bile kral ama ilk sezonu da arayacağım gibi. Bu "Assassins Creed" durumunu inşallah güzel kurtarırlar

Ve en çok rahatsız eden olay. Yeni müzikler rezalet, hemen ilk sezondakilere dönmeleri lazım

• İlk bölümden dizinin bozduğu izlenimine kapılıp hemen peşin hüküm vermemek gerektiğine inanıyorum ben. Benim için tartışmasız 1 numara şuan ülkemizde
  • Dizinin yapımcısı Yusuf Esenkal twitterdan müziklerin değişmeyeceğini söyledii.Tamer Çıray ile anlaşamamışlar. ancak benim anlamadığım 1.sezon müzikleri yasal olarak onların hakkı keşke hiç yapmasalarmış. Murat Evgin'e toz kondurmadı twitterda. Kendi ayaklarına sıkıyorlar
    Buyrun Tamer Çırayın Müziklerine bakın;

Buda Murat Evgin'in Arka Sokaklar Temalı Jeneriği;

• Arkadaşlar Jenerik nasıl olmuş. Müzik düzenlemesi bana ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 24 Eylül 2015; 20:48:13 >
  • Bakalım bu bölüm nasıl olacak. Özet var şu anda bitse de izlesek bölümü :)

Açık söyliyeyim sıkıldım. Bu bölümde ki müziklerden olsa gerek baydı beni dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 25 Eylül 2015; 22:46:44 >
  • il sezon 16 yada 17. blümü izlemiştim en son ,şimdi mesajlara bakarken gördüm, hakikaten berbat etmişler müziği. Kalite zirveden inmiş ayaklar altına düşmüş. (müzik için söylüyorum 2. sezonu henüz izlemedim.) kaç paraysa versinler yeni bir müzk yapsınlar yada eskisini getirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 25 Eylül 2015; 22:50:27 >
  • Son kısımları baya iyiydi yalnız bölümün ha
  • Alışık değiliz böyle bölüme, dizi çok değişmiş.

• ben bu dizinin izlenmemesini tamamen halkın eğitim ve kültür seviyesinin yerlerde olmasına bağlıyorum türkiyede bir dizinin reyting alabilmesi için aşk ihtiras aldatma enşest ve cemaatin dizileri gibi dini sömürü içermesi lazım
  • Kadı gıyasettin ölmeseydi daha iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.