Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
24.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadı ölmemeliydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ani rol değişiklikleri hiçbir zaman seyirciyi memnun etmez!! Kadı'nın bir sekilde diziden çıkması gerekiyordu belli ki ama bu yine de benim ayrıca senariste sovmemi engellemiyor. Kötü sürprizler yapip şok etkisi yaratinca seyircide olumlu tepki bekliyorlar sonra. .

Ulan hadi Lara'dan geçtik de böylesi dizide mihenk taşlarini eksiltince millet sasirabilir ama hoşnut olmuyor abicim

Bakalim kivirin şimdi hiç hoş olmadi hem de hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-kilim-esra -- 25 Eylül 2015; 23:48:08 >

• Bu sezon dizi çok değişmiş ben beğenmedim.Geçen sene dizinin bir ağırlığı vardı bu sene cıvıtmışlar.

Bir sonraki bölümde boris i de öldürsünler bari.Böylece 'bir dizinin içine nasıl edilir' dersi tamamlanmış olur.
  • Arkadaş dizi esasında 2 saat değil 22 dk diğer bölümün özeti sürüyor. Açıkcası beni sinir ediyor bu. Zaten yeni bölümden önce 1 saat özet gösteriyorsun, yeni bölüme 22 dk eklemek ne diye ?

• Banada biraz civik geldi. 1. Sezondaki kasvetli hava dağılmış. Illuminati olimpos gereksiz şeyler.belki osm rus savaslarinda istihbaratta calistirilabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 26 Eylül 2015; 11:25:30 >
  • yalnız lara ölmedi beyler, o kesin.

• Kadı ölmeseydi iyiydi.
    Birde geçen sezon iyiydi diyenleri anlamıyorum. 1. Sezon insanlara verilen birşey yoktu. 2. Sezon birşeyler anlatmaya çalışıyorlar. Diriliş ten bin kat iyi . Ama madem bu şekilde senaryo değiştireceklerdi 1. Sezon hiç olmasaydı iyiydi. Birde müzikler berbat bu sezon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonun en büyük hayranlarından biriyimdir belkide. Buraya da bol bol diziyi öven yazılar yazmıştım.
    Ama bu sezon, televizyonu yarıda kapatasım geldi. Müzikler berbat, kurgu berbat, senaryo zayıf, yönetmeni beğenmedim. Yeni gelen karakterler kötü, mevcut olan karakterin değişimi kötü, mekanlar çok yapay.

İlk sezon mükemmel olan herşeyi değiştirip içine etmek. Gerçek Türk dizisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syodej -- 26 Eylül 2015; 12:31:17 >
  • Dönem itibariyle gerçekten osmanlı istihbaratının güçlü olduğu, yabancılarında bir o kadar güçlü olduğu bir dönem. Polis hikayesini aşmaları lazımdı.

Ben esasında kuşcubaşı eşrefi bekliyorum

• Gıyaseddin baba çok büyük kayıp oldu
    Yalnız yeni bölümler umut vadedici:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shikari -- 26 Eylül 2015; 17:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syodej

İlk sezonun en büyük hayranlarından biriyimdir belkide. Buraya da bol bol diziyi öven yazılar yazmıştım.
    Ama bu sezon, televizyonu yarıda kapatasım geldi. Müzikler berbat, kurgu berbat, senaryo zayıf, yönetmeni beğenmedim. Yeni gelen karakterler kötü, mevcut olan karakterin değişimi kötü, mekanlar çok yapay.

İlk sezon mükemmel olan herşeyi değiştirip içine etmek. Gerçek Türk dizisi.

Tamam müzikler berbattıda kardeşim. Senaryo berbatti demişsin kurgu berbat demişsin oyuncular berbat demişsin. Geçen sezon ki senaryonun zaten değişmesi gerekirdi konu oldukça kısıtlıydı ayrıca bu sezon ki aksiyon sahneleri çok daha iyi. Oyuncular kısmında kadı zaten kendi çıkmak istemiş yönetmen napsın ? Hem geçen sezon sadece birer diziydi bu sezon adamlar birşeyler anlatmaya çalışıyorlar. Ha tamam bu sezon hoşuna gitmemiş olabilir ancak hala filinta Türkiye'nin en kaliteli dizisi bu kadar yerden yere vurmayın. Ayrıca ilk başladığında da bu dizi beğenilmemişti ancak sonra kaliteyi artırdılar . Bu sezonda işallah öyle olacak kalite dahada artacak kafanızı yormayın

• LaRa Ölmedi Bilimuydunuz??
  • dün 2. sezon ilk bölüm tekrarına denk geldim 15 dk kadar izledim sizce baştan başlanmalı mı yoksa direk 2den mi devam ediyim
  • kadı gıyaseddin ölmeseydi ölmeseydi demişsiniz de sonra da önemli karakterlere en ufak zarar gelmeyen klişe bir dizi diye de eleştirilir. böyle bir dizide tabiki de ölenler olacak. ayrıca bu sene olaylar istihbarata kaydığına göre kadı gibi bi karakter gereksizdi. 2. bölüm üzerine konuşacak olursak: 1. bölümdeki uzunluk beni baymıştı normal süreye dönülmüş iyi olmuş keşke daha da kısa tutsalar. dizide farklı mekanlar görüyoruz yavaş yavaş bunu devam ettirmeliler ilk sezonki galatadan sıkıldı artık çoğu kişi. bu bölüm sonundaki baskında 50 kişilik korumadan istihbarattan filan bahsedildi ancak ortada kimse gözükmeyince insanlarda bi soru işareti oluştu. benim anladığım adamların hepsi külliyenin dışında bekliyormuş suikastçiler bi kere içeri girip kapıları kapatınca da dışarda kaldılar gibi oldu ancak o kadar silahlı koruma (veya zabit) en azından çıkışları filan tutup adamları etkisiz hale getiremiyor mu ya da baskın başlarken bikaç fesli adam ölüsü gösterdiler bu sahne bizlere suikastçi ekibinin 50 tane silahlı adamın "içinden geçtiğini" mi anlatıyor yani? bir de istihbaratçıların bulunduğu karargahın kapısı külliyenin içindeydi galiba. oradan niye herhangi bir silahlı adam bu ezioları def etmeye gelmiyor? bu durumu biraz izah etmeliler bence 3. bölümde.

• yeni sezonun konusu bizim kadıya uymamış
  • Dizinin yeni bölümlerine anca baktım müzikle o kadar eleştirildiki burada daha kötü müzikler bekliyordum,belki gecen sezon daha iyiydi fakat oyle kulağa batacak kadar kötü değildi müzikler.
    Giyaseddin ise bir sezon daha ikna edilmeliydi,sanırım oda diğer tutan diziler gibi bu dizi bensiz yapamaz diyip uçuk bir fiyat istedi,sezonun basinda degilde ilerleyen zamanlarda yapılsaydı cok daha iyi olurdu.
    Birde suikastlarin lideri yakin çekimde kurtariyorsa uzak çekimde gitmiyor konumuna daha iyi bir karakter bulunabilirdi,bu dizini bir alt elementi olan diriliş karakter seçimlerini daha iyi yapıyor,umarım onlarda su servislerden kuruluşlarda biraz zeki adamlar yazar senaryoyu yoksa yine gizlenemez o dizi,birde neydi o kızın ismi ertuğrul manitayı o eblehten kurtulursalar dizi tam oturur

• Herif ordan patır kütür ok atıyor kimse bir şey yapamıyor cesede sarıl önüne tut bari be iyice saçmalamışlar hadi onuda yapamafın adam ok atsın diye hedef tahtası gibi bekliyor bir de kadı efendi

• Yeni izledim son bölümü, beni rahatsız eden bişeyler var ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım sanırım geçiş sahnelerini geçmişi hatırlama sahnelerini filan çok abartıyolar hem abartılı efekt kullanıyolar hemde 30 kere aynı sahneyi gösteriyolar, onun haricinde senaryoda da rahatsız edici şeyler var, kadı dışarda can çekişirken içerdeki sürüyle kadından kimse çıkıp bakmıyo, ki orda doktor olan leyla da var, daha bunun gibi sürüyle sahne mevcut, dizi güzel ama biraz daha mantıklı kurgulanması çekim tekniklerinde efektlerde bu kadar abartıya kaçılmaması gerekiyo sanırım

• Geçen sezonda Boris Zaharyas ve onun planlarına engel olmaya çalışan Filinta Mustafa, Bıçak Ali ve Kadı Gıyaseddin'i izledik. Filinta Mustafa'nın çocukluğuna ait gizli kalmış , merak ettiği sırları öğrenmesine de şahit olduk. Velhasıl İstanbul, Galata sokaklarını ele geçirmeye çalışan bir Boris vardı ve buna dayalı olarak eski İstanbul'a ait kabadayılar, çeteler... yine İngiliz ve Alman istihbaratının perde arkasından yürüttükleri komplolar. Bu haliyle olağan bir Osmanlı polisiyesi görünümü arz eden dizi bu sezonda yine başka yapımlarda da olduğu gibi tarikatları, gizli güçleri temel almaya başlamış. Halbuki bu tarikatlar güçler vs yerine Osmanlı istihbaratı ile diğer istihbaratlar arasında çatışmalar, komplolar ele alınabilirdi. Bu açıdan dizi gitgide gerçekçi bir görünümden ziyade fantastik bir yapıma doğru ilerliyor. Müzik konusundaki değişikliği de göz önüne alınca ilk sezondan oldukça farklılaştığı düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 30 Eylül 2015; 2:15:44 >

• Maskeli adam kim la ? Ben sesini kadınınkine benzetim . Ama Davut paşadan şüpheleniyorum iyi mi kötü belli değil yönetmen insanların kafasını karıştırmayı seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyspiaypi -- 2 Ekim 2015; 21:56:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.