Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
24.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Sezon Fragmanı ==>>https://youtu.be/mjHDvDXdXNM

TRT1 ekranlarının en çok tercih edilen dizilerinden birisi olan Filinta’da heyecan devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Filinta dizisinin yeni sezon ilk bölümünün ne zaman başlayacağı açıklandı. İşte Filinta 2.sezon ilk bölüm tarihi ; Yeni sezonda yayın günü değişecek olan başrollerinde Onur Tuna, Damla Aslanalp, Serhat Tutumluer gibi isimlerin oynadığı Filinta dizisi 11 Eylül 2015 Cuma günü başlıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuKiu -- 1 Eylül 2015; 13:56:41 >

• Arkadaşlar sizce diriliş'e mi başlamalıyım buna mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Arkadaşlar sizce diriliş'e mi başlamalıyım buna mı?

2 sinide seven biri olarak derim ki Filinta Diriliş ertuğrulun çok üstünde bir dizi.. Diriliş başlarda çok güzeldi sonra seviye kaybetmeye başladı sıkmaya başladı. Filinta ise başlarda kötüydü sonra seviye atlamaya başladı sıkmamaya başladı..
  • İlk 10 bölümü izledim birkaç günde, harika diziymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytax -- 5 Eylül 2015; 17:28:55 >
  • Güzel dizi mesela bir bölümde Sherlock Holmes İstanbul'a gelebilir Dr.Watson ile birlikte. Güzel olurdu. Veya Arsen Lüpen İstanbul'a gelir hırsızlık için Mustafa da engelemeye çalışırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin kamera arkasında görünenden çok daha büyük emek var.

• Zannedersem Ali ve Mustafa İstihbarat için çalışıyorlar.
    Dizimiz bu cuma başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 15 Eylül 2015; 15:26:11 >

• bu nasıl fragman böyle ya, ilk sezonu izlemedim daha doğrusu yarım yamalak baktım ama bu sezonu kesinlikle kaçırmam, fragman mükemmel ötesi gözüküyo
  • Fragman cidden kaliteli geldi bana, zamanım olursa izlerim

• 2 dizinin tarzları farklı. Polisiye seversen Filinta, savaş tarihi seversen Diriliş.

• Teşkilatı Esasiyenin temelleri anlatılıyor 2.sezonda
  • Başrol kız diziden ayrılmış sanırım fragmanda posterde falan gözükmüyor.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Başrol kız diziden ayrılmış sanırım fragmanda posterde falan gözükmüyor.

Evet bende duydum öyle bir şey ne kadar doğru bilmiyorum. Hatta kadı gıyasettin içinde bi kaç dedikodu duydum ama fragmanda görünüyor kendisi.. Acaba 1.bölümde harcayacaklar mı adamı bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Başrol kız diziden ayrılmış sanırım fragmanda posterde falan gözükmüyor.

Evet bende duydum öyle bir şey ne kadar doğru bilmiyorum. Hatta kadı gıyasettin içinde bi kaç dedikodu duydum ama fragmanda görünüyor kendisi.. Acaba 1.bölümde harcayacaklar mı adamı bilemedim.

aynen kadı posterde yok büyük ihtimal o da ayrılabilir. güzel diziye benziyor ara ara bakıyordum,zaman bulabilirsem başlayacağım.

• Forumu geri sarmışlar heralde çoğu mesaj silinmiş..

Neyse 25 dk sonra başlıyor 2.sezon
  • Güzel başladı

• Yüce efendi de tam david rockefeller

• 2. Sezon tanıtımını görünce Vikings izler gibi oldum muazzam bir emek ve çok farklı bir dizi olmuş bugün izlemeye başladım.

Sonunda kalite kokan bir dizi emeklerine sağlık.
  • Bölüm değişik olmuş, ilk sezondan çok farklı geldi bana

Bu son kısımda ayna evde kardeşliğin en iyisini mi vurdu Mustafa? Bu savaşçılar kolay bir şekilde harcanmazlar umarım. Belli ki diziye bambaşka hava katacaklar

Bir diğer husus ise Lara yaşıyor galiba. Boris yine birşeyler çevirdi ama bakalım yakında çıkar kokusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 18 Eylül 2015; 22:39:44 >

• Abi çok iyi ya bize bunlarla gelin ey dizi yapımcıları

Bide sahneden sahneye dakkabaşı atlayıp durmasa, zaten izlediğimiz yerlere tekrar flashback yapmasa daha iyi olacak

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.