Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
25.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok böyle bir bölüm yok böyle bir bölüm sonu sayın seyirciler.. bu hafta geçmek bilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm içi heyecan bence azaldı ve flashback olayı kabak tadı vermeye başladı. Abdullah'in icatları da her bölüm sanki bizim icatlarmış gibi sunuluyor, dur bakem nereye varacak.

Hoşuma giden kısımlar ise Boris' in yine zekasını kullanarak yaptığı müdaheleler ve tabiki gelecek bölüme kadar adamın sabır taşını çatlatacak muhteşem final...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bölümdü lakin bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Abdullah olayını ise beğenmiyorum açıkcası. Her bölüm yeni bir şey icat etmesi filan pek göze ve mantığa hitap etmiyor

Sezon finali kaçıncı bölüm arkadaşlar 26 değil miydi? Fragmanda sezon finali demiyor 27 mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 10 Haziran 2015; 12:39:51 >
  • Uzun bir aradan sonra 7 bölüm birden izledim. Müthiş gidiyor dizi
  • Bugün yanlış bilmiyorsam dizi sezon finaline girecek. Her bölümüyle izleyiciyi sıkmadan yeni mecralara sürükleyen filinta, bugünkü kapanışta bakalım bizi ne gibi sürprizlerle karşılayacak? Heyecanla beklemekteyim. :) bugüne kadar izlediğim türk dizileri arasında en iyilerinden olan filinta bu kalitesinden ödün vermeden devam ederse izleyeceğim diziler arasında birinci sırada olmaya devam edecek.

• acaba bu dizide dünyaya satılıyormu şu anda? bence satılsa dünya klasikleri arasına girer..
  • Bu işi bekri halleder.

• Sezon finali de yaptık. Gelecek sezon büyük sürprizlere gebe. Hadi hayırlısı...

• Sezon finalini Youtube resmi sitesinden izliyim dedim seste bozukluk var şansa bak.
  • Ben Trt'nin paylaşımda izledim. Sorun yoktu.

Dizimiz sezon finali yaptı.
    İlk 13 bölüm episodik olarak gitti, sonraki 13 bölüm ana konu üzerinde gitti. Bence ilk 13 bölüm çok daha güzeldi.

Tahminim bu Özel görev dedikleride 2.Abdülhamid'in kendi kurduğu, kendine hizmet eden istihbarat teşkilatı olmalı. Abdülhamid'in 33 yıllık harika yönetimindeki en büyük katkılardan birini bu istihbarat teşkilatı vermiştir. Hatta bu gizli teşkilat o kadar iyimişki günümüzdeki CIA bile bu teşkilat hakkında araştırmalar yapmış deniliyor. Bu teşkilat Abdülhamid tahtan inidiren hainler tarafında dağıtılmış. Daha sonra yeniden başka biri istihbarat teşkilatı kurulmuş.
    2.sezon daha çok gizli oyunlar döner dizide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syodej -- 19 Ağustos 2015; 12:23:50 >

• Kardeş yazının tamamı spoiler olmuş, editle bence

• İlk bölümünü izledim, çok kaliteliydi. TRT iyi iş çıkartmış
  • Syodej S kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarinın hepsi spoiler olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diriliş her geçen gün amatörleşirken bu dizi tam tersine profosyonelleşti ve mükemmel bir iş çıkardılar. tebrik ediyorum
  • 2.sezon 11 Eylül Cuma günü başlıyor.

• Kısa fragmanlar baya iyi duruyor. Ben 2.sezonda kriz filan derken dizinin bütçesinin azalacağını ve buna oranla kalitesinin düşeceğini düşünüyordum. Umarım yanılıyorumdur ilk sezonu çok güzeldi hiç edilmesini istemem bu dizinin
  • 2 yeni kaliteli oyuncu katilmis 26 bolumu 2 haftada izledim gercekten hollywood standartlarinda bir dizi umarim klasik turk dizilirinin yaptigi gibi ikinci sezonda batirmazlar

• İlk sezonda bazı bölümlerde durgunlaşsa da genel olarak temposu ve gidişi iyiydi. TV deki dizi bolluğu arasında farklı bir yere sahip. Hikaye ve dönem bakımından ilginç. Umarım ikinci sezonda da ilk sezondaki çizgiyi bozmazlar. İlk sezon kendini tamamlarken sonlarına doğru ikinci sezonun farklı bir gidişi olacağına dair hazırlıklar yapıldı. Bakalım bu sezon kahramanlarımızı nasıl bir serüven bekliyor..
  • Foto abdullah için muhtemlen buradan nesinlenmişler

https://www.youtube.com/watch?v=JplQNB5hksk

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.