Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
905
Cevap
10
Favori
24.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filinta boris' ın yeğeni Çıkacak galiba . acaba boris bunu biliyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shikari

Hele o padişah'ın suikastinin önleniş sahnesi beni bitirdi. Bala Hatun'un ortaya çıkışı inşallah dizinin sonunun yaklaştığının habercisi değildir. Birbiriyle bağlantılı yeni olaylar üretmeleri lazım. Geçmiş bölümlerin birinde -galiba 5 olması lazım- Boris'e gelen ardından onu durduran mektubun sahibi de bu arada hala gizemini koruyor. O olaydan sonra ona dair en ufak bir ipucuna bile rastlamadık.

Umarım değerli dizimiz daha uzar uzayabildiği kadar. Filinta candır.

Son bir kaç bölümdür hatırlatma sahneleri sayısının artması
    Mustafa'nın da affedilmesi
    bana da dizinin sonunun geldiğini düşündürmeye başladı inşallah bitirmezler sezon sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

filinta boris' ın yeğeni Çıkacak galiba . acaba boris bunu biliyor mu ?

Boris tabiki de biliyor. Başından beri Mustafa'ya bu yüzden düşman. 5. bölümün sonunda farkına varıyor bu gerçeğin. Hatta bir keresinde Lara'ya ''bazı insanlar doğuştan masum değildir.'' demişti. Önceki mesajlarda verdiğim spoilerlerden birinde var. Bildiği için de Mustafa'nın gerçekleri öğrenmesine sürekli mani oldu. Mesela yeni bölümde de geçmişi bilenlerden kalan son kişi Bala Hatun'un peşinde.

https://www.youtube.com/watch?v=ktS3fKsxi5Y

• Beyaz show da padisah beyaza hediyegönderdi ☺

• Sezon finaline son 4 bölüm varmış.

http://filintadiziizle.com/filintadan-ekranlara-kisa-bir-ara/
  • Burdan bu konuya girip diziye başlamak isteyen arkadaşlara tavsiyelerde bulunmak daha doğru olur. Kesinlikle 22 bölüm ve 1.5 saat diye gözünüzü korkutmasın. Kesinlikle sürenin nasıl bittiğinini anlamıyosunuz bile. Ben bu diziyi geçen sene ramazanda iftar programlarında yapılan tanıtımlardan beri merakla bekliyodum ve beklediğimize fazlasıyla değdi. Dizi 3 sezon diye düşünülüyormuş arkadaşlar sezon finali olucak 4 bölüm sonra. Osmanlının yıkılış dönemini anlatıyolar o kadar çok mevzu var ki daha saymakla bitmez.
  • 16.Bölüm

Nur Fettahoğlu'nun diziye bu kadar yakışacağını düşünmemiştim, şaşırttı beni. Süreyya'nın olduğu sahneler harici biraz sıkıcı bir bölümdü.

4 Bölüm sonra sezon bitiyormuş. 2.Sezonu haftalık takip ederiz artık
  • Dizi 26.bölümde sezon finali yapacakmış. 2.sezon çekimleri de Ağustosta başlayacakmış.
  • Bugün dizi mi kısa oldu yoksa bizmi fazla heyecan yaptık ?

• Sözlerin bittiği bir dizi. Fatih karakteri nasıl bir şey abi ya. Adam baktığı her şeyi geometrik hesaplamalar olarak görüyor. Adamın hayatı matematik. :) Dizi bugünde dopdoluydu. Büyük bir heyecanla izledim. Gelecek hafta dizide bizi ne sürprizler bekliyor çok merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

16.Bölüm

Nur Fettahoğlu'nun diziye bu kadar yakışacağını düşünmemiştim, şaşırttı beni. Süreyya'nın olduğu sahneler harici biraz sıkıcı bir bölümdü.

4 Bölüm sonra sezon bitiyormuş. 2.Sezonu haftalık takip ederiz artık

süreyya ile bizim filinta gecen gün 3 adama konuk olmuşlardı , Nur Fettahoğlu orada görünce normal halle epeyce minyon ve kucukmuş dizilerde daha olgun ve daha heyacanlandırıcı görünüyor, günlük hayat pek dikkatini çekmez kız.
  • Kaliteli bir bölümdü. Her zamanki gibi heyecan, gizem, aksiyon yine boldu. Dizi ekibinin yorumlarımızı okuduğunu düşünüyorum çünkü burada geçen sözler ve hatta yazdığım spoilerlerdeki olaylar çoğunlukla dizide geçti veya sadece tesadüf :) Nolursa olsun bu ihtimale karşın buradan kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.

Geçen merak ettiğim Boris'in mektubunun arkasındakiler ortaya çıktı. Bala Hatun'u nasıl kendisine tehdit olarak görmediğini merak ediyorum. Bala Hatun elindeki belgenin, Boris'in işini bitirebileceğini söylemişti. Galiba Boris belgenin dayanağını yok etmiş ama Mustafa'nın gerçekleri öğrenmesine mani olamadı. Ailesini katlettiğini öğrenen Mustafa, Boris'i bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Ortaya çıkan bu yeni örgüt de ne oyunlar oynayacak onu da ilerde göreceğiz.

• Güzel hareketli bir bölümdü. Hatta son zamanlardaki en hareketli bölümlerden biriydi. İlginç gelişmeler oldu. İzleyiciyi ters köşeye yatıran çok sahne vardı. Bunu da gayet güzel ve dozunda yaptılar. Bu dizinin konu ilerleyişini seviyorum. İzleyiciyi germeyi başarıyor ama bunu yaparken baymıyor. Hani öyle senaryolar vardır, sürekli bir aksilik, sürekli bir terslik tam çözülecekken bir engel çıkar ve bu engeller de biraz zorlama olur. Sinir olurum böyle konu uzatma gayretlerine. Oysa Filinta'da böyle değil. Konunun ilerleyişi aksamıyor. Her şey yerli yerinde. Kafada soru işareti bırakan yerler ya ilerleyen sahnede ya da bir sonraki bölümde çözülüyor. Havada kalmıyor yani mevzu. Bu bakımdan başarılı. Aşk muhabbetlerini artık fazla cıvıtmıyorlar. Böyle daha güzel.

Geçmişe dönülen sahnelerde Boris'in gençliğinde yaptığı katliam gösterilirken kapıyı baltayla kırdığı sahne bana Jack Nicholson'un oynadığı 1980 yapımı The Shining(Cinnet) filmini hatırlattı. Populer sinemanın ikonik sahnelerinden biridir.

Heyecanlı yerinde kaldı. Bakalım gelecek bölümde neler olacak.

• evet az önce yeni bölümü izledim gayet güzeldi... GOTu da sürekli şu gay muhabbetini yapmalarından dolayı bırakma kararı aldım bu sezon 2 bölüm de şimdi diyorum iyiki bırakmışım.
    insan adaletini (adeletsizliğini) temel alan dizileri izlemiyorum artık çünkü öyle bir saçmalıyorlar ki öyle bir ahlaksızlaşıyorlar ki sonu yok hayat çok anlamsız oluyor o zaman

aslında çok şey söylenecek neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Güzel hareketli bir bölümdü. Hatta son zamanlardaki en hareketli bölümlerden biriydi. İlginç gelişmeler oldu. İzleyiciyi ters köşeye yatıran çok sahne vardı. Bunu da gayet güzel ve dozunda yaptılar. Bu dizinin konu ilerleyişini seviyorum. İzleyiciyi germeyi başarıyor ama bunu yaparken baymıyor. Hani öyle senaryolar vardır, sürekli bir aksilik, sürekli bir terslik tam çözülecekken bir engel çıkar ve bu engeller de biraz zorlama olur. Sinir olurum böyle konu uzatma gayretlerine. Oysa Filinta'da böyle değil. Konunun ilerleyişi aksamıyor. Her şey yerli yerinde. Kafada soru işareti bırakan yerler ya ilerleyen sahnede ya da bir sonraki bölümde çözülüyor. Havada kalmıyor yani mevzu. Bu bakımdan başarılı. Aşk muhabbetlerini artık fazla cıvıtmıyorlar. Böyle daha güzel.

Geçmişe dönülen sahnelerde Boris'in gençliğinde yaptığı katliam gösterilirken kapıyı baltayla kırdığı sahne bana Jack Nicholson'un oynadığı 1980 yapımı The Shining(Cinnet) filmini hatırlattı. Populer sinemanın ikonik sahnelerinden biridir.

Heyecanlı yerinde kaldı. Bakalım gelecek bölümde neler olacak.

Aynen , bende bölümün sonunda tam Mustafa'ya kavusurken kadını vuracaklar diye çok bekledim ama olmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 28 Mayıs 2015; 13:33:12 >

• fatihin kafasından yaptığı hesaplamalar gerçekten orjinal ve güzel bir sahneydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shikari

Kaliteli bir bölümdü. Her zamanki gibi heyecan, gizem, aksiyon yine boldu. Dizi ekibinin yorumlarımızı okuduğunu düşünüyorum çünkü burada geçen sözler ve hatta yazdığım spoilerlerdeki olaylar çoğunlukla dizide geçti veya sadece tesadüf :) Nolursa olsun bu ihtimale karşın buradan kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.

Geçen merak ettiğim Boris'in mektubunun arkasındakiler ortaya çıktı. Bala Hatun'u nasıl kendisine tehdit olarak görmediğini merak ediyorum. Bala Hatun elindeki belgenin, Boris'in işini bitirebileceğini söylemişti. Galiba Boris belgenin dayanağını yok etmiş ama Mustafa'nın gerçekleri öğrenmesine mani olamadı. Ailesini katlettiğini öğrenen Mustafa, Boris'i bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Ortaya çıkan bu yeni örgüt de ne oyunlar oynayacak onu da ilerde göreceğiz.

Faytondaki mektubu görünce sizin forumda daha önce yazdığınız konu aklıma geldi. Bu mektup mevzusunu unutmuştum. Dizide tekrardan işlenince tüylerim diken diken oldu. Dizinin senaristi izleyiciyi aptal yerine koymuyor. Dizide ne olup ne biteceğini önceden kestirmek çok zor. Her hafta severek izliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

fatihin kafasından yaptığı hesaplamalar gerçekten orjinal ve güzel bir sahneydi

O sahneleri gösterirken aklıma "da vinci demon" dizisi geldi. Onda da böyle hesaplama sahneleri vardı. :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.