Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
24.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi harika gidiyor bırakanlar çok şey kaçırdı bir an önce başlamaları gerek diziye.Böyle bir dizi bu diziler arasında çok başka bir yerde kıyas bile yapılamaz. Ayrıca diziye ihtiyarlar heyeti de gelse harika olacak çok farklı senaryolar çıkabilir ve bu dizi çok uzun yıllar sürebilir. Konusu ve dönemi harika bir dönemde geçiyor çünkü.
  • boris zaharyas kesinlikle ama kesinlikle son yıllarda yazılmış en iyi kötü karakterlerden biri. Abi açık konuşalım türkiye de bu kalitede dizi çekiliyo mu şuan cevap hayır dimi o zaman ne şartda olursa olsun diziyi yalnız bırakmayın bol bol yorum yazın, yayınlandığı gün tt olması için twitler atın. TVde o kadar gerzek diziler var ki artık sıkıldık lafı bile hafif kalır
  • Bu dizinin kalitesi ülkenin seyirci potansiyeline 10 kat fazla. Diziyle aynı anda oynayan adını bilmediğim diğer kanaldaki aşk dizisi birinci geliyor sanırım reytingler de. Bu durumda dizi nasıl ayakta tutulur bilmiyorum. Umudum dizinin yurtdışı müşterisinin çok olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün Filinta günü!!!
  • Bugün senaristin kafası karışık galiba

• Olaylar çok hızlı gelişti ya bir garip geldi sanki dizi reytinge yenilmişte apar topar final bölümü yapmışlar gibi oldu.

• İzleyipte bırakanlara duyurulur dizi eski haline geri döndü. Kardeşlik teşkilatı felan kalmadı :)

Buda naçizane yapmış olduğum jeneriktir.
  • Arkadaşlar senarist değişti muhtemelen daha farklı olaylara evrilecek dizi

• Evet senarist değişmiş. Sebep için ise "Kreatif düşünce ayrılıkları yaşadık" diyor. Değişmese bir sezon boyunca kardeşlik teşkilatı, yüceler meclisi, çocuklar üzerinden gideceklerdi herhalde. Açıkçası beni çok sıkmıştı bu konular. Onca konu varken niye oraya sıkışıp kalıyorlardı anlamıyordum. Şimdi yeni senaristin elinde çok malzeme var. Eğer yetenekli biriyse geçen sezon aldığımız keyfi bize tekrar verebilir. Şu aşk-meşk olaylarını abartmazlarsa tabi.

• Kardeşler temizlendi. Bir padre kaldı
    . Dizide bir ay zaman atlaması oldu. İyide oldu. Bakalım ne olacak ? Ben padre ve esas babasının olduğu sahneler görmek istiyorum.
  • Bugün heyecanlı bir bölüm olacak gibi duruyor. #Filinta

• Yüce efendimi o

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Yüce efendimi o

Bu ne

• abdullah gidiyor mu ya

• Bu sahneye yürek dayanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 14 Aralık 2015; 23:26:42 >

• Diziyi başlamayı düşünüyorum onerirmisiniz ?

Aksiyon,macera,gizem türünü barındıran dizileri seviyorum. Ezel de oldugu gibi ters köşe var mı dizide ?

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Geç bile kaldınız :)

Tabi ezelin yerini hiçbiri tutamaz.
  • Foto Abdullah ayrıldi mi acaba boyle birşey olursa kotu olur ? Tamer çırağın müzikleri ile dizi özüne dondu ama senarist değişikliği ile dizi ikilemde kaldı kaos bir senaryo var şuan

• Son bölümü izlemedim ama adamın evlendiği gün evine farah ı bırakmak yeni senaristin kalitesini de gösteriyor. Son yılların en saçma sahnesi.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.