Şimdi Ara

Filinta'daki OTTO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün filintanın 4. Bölümünde yan bi karakter vardı bölüm sonunda öldü zaten Otto diye bi tip. Şimdi bi kaç sorum olacak. İzleyenler yorum yaparsa çok sevinirim. Adam çok garip bi karakter değil mi? Baya iyi düşünülmüş. Assasins gibi bi bakıyosun elinden bıçak çıkıyo. Bi bakıyosun ortalığı bombalıyo, komplolar, acayip planlar falan. Ben en çok batman’deki joker’e benzettim ama. Bi yeri bombaladıktan sonra arkasında kağıtlar falan bırakıyor. Batman’deki joker de öyle yapıyodu galiba yanlış hatırlamıyosam. Arkada iskambil kağıtlarıyla bilerek delil bırakıp akılları bulandırıyodu. Dikkatleri başka yönlere çekiyodu. Bu otto da öyle baya kendine has yöntemleri olan bi tipti ama niye öldür daha oynadığı ilk bölümde anlamadım. Biraz daha uzun oynasaydı da onun etrafından biraz daha hikaye dönseydi iyi olmaz mıydı? Ben dizinin ilk 2 bölümünü izlemedim o yüzden soruyorum yani bu adamla alakalı başka bi şeyler var mıydı? Ya da sizce ölmediği ortaya falan çıakr mı ilerleyen bölümlerde? Ne bileyim hep olur ya adam öldü gösterirler de ölmez falan.. bizim dizilerde çok oluyo sonuçta. Dizinin karakterini daha çok kavrayamadığım için tahmin yürütemiyorum ben… o yüzden izleyenler bi şeyler derse çok sevinirim. Karakter çok iyiydi yani ben baya hayran kaldım. Tam orijinal karakter yaratmışlar. Ama hemen gitti adam işte. Neyse, izleyenler hatta baya hayranı olanlar falan varsa illa ki bi tahminleri olur. Bi el atın hacılar, filintacı değilseniz hatta burdan çağrı falan mı yapsak adam geri gelse?

• İlk bu bölüm çıktı bu bölüm öldü, klasik türk dizilerinden farklı ve bence güzeldi, adamlar güveniyolar demekki kendilerine, her bölüm böyle farklı karakterlerle farklı olaylar izlicez heralde, başka bi dizide olsa uzatırda uzatırlardı olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filintada her bölüm yeni karakter giriyor bölüm sonunda da ya ölüyor ya tutuklanıyor. her bölüm 1 olay çözüyorlar. otto öldü çıktı diziden.
  • Öncelikle başlığa yada ilk kısma bir spoiler diye yazarsan iyi olur izlemeyen filan vardır gelir okur her şeyi izlemeden öğrenir, adamın keyfini kaçırmayalım

Sen ilk bölümünü izleme o zaman , canın çok sıkılır olanlara Şimdi yazarımda ne olduğunu izlemediğin için heycanını kaçırmayayım. (Otto ile ilgili bir durum yok ilk 2 bölümde , adam sadece 4. bölümde ortaya çıktı ve öldü.)

Büyük ihtimal her bölüm böyle fantastik karakterler göreceğiz , geçen bölümde hayalet mi ne vardı , gerçi o ölmedi , ha buda ölmeye bilir miydi? Olabilirdi ama böylede iyi be , ölmezse de suyu çıkar , belki 1-2 bölüm daha oyanatıpta öldürebilirlerdi aaammaan boş ver takma kafaya , izle geç .

1-2 bölüme yine gelir böyle bir karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 14 Ocak 2015; 21:24:06 >

• 4 haftadır izliyorum bende. Son iki bölümün konuk oyuncuları ciddili hoşuma gitti. Biri hayalet(hırsız) diğeri suikastçi. Bomba gibi bölümdü dicem şaka değil baya öye güzel patladı ki bombalar.. Ekran ağladı, "bu nassı kaliteli bir patlamadır lan" dedi, yazık.

Oyuncu kadrosu baya sağlam yani. Ayrıca Onur Tuna'nın kalıbına uyduğunu düşünüyorum sesi-fiziği yerinde. Devamı gelsin ya istiyoruz böyle polisiye dizileri.
     Filinta'daki OTTO

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.