Şimdi Ara

Filistin bombalanıyor . dünya SESSİZ , müslümanlar sessiz , filistin çaresiz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehli küfür yine İsrail i savunmaya geçmiş.Allah ıslah etsin.
  • Zaten burası yahudi yuvası, konuyu buraya açmana gerek yok.
  • RioShui R kullanıcısına yanıt
    Gel senle İsrail sınırına sevkiyat yapan tankları,kullanılan misket bombalarını,Filistin`e atılan sarin gazlarını konuşalım ve bilançoyu buna karşılık Filistin`in attığı ucuz roketleri % 75 ini Demir Kubbe`nin durduğunu ve yahudi bilançosunu konuşalım.

Hatta ve hatta gel senle bu işin başına gidelim kimin topraklarına çökülüp yıllar içinde atıldığına bakalım ?

Ben anlatırım da sen anlar mısın ?

Hatta sana şunu öneririm "Network" filmini izle belki o zaman aslında medya kimin elindeyse güç onun yanında sözünü anlarsın.

Utanmasan burada cayır cayır yansınlar mottosunu savunacaksın belki de o kafadasın kim bilir?
  • RioShui R kullanıcısına yanıt
    Şu mesajında arkadaş aslında ne kadar bilgisiz olduğunu ve sadece görsellerden beslendiğini güzel ifade etti..

Şimdi 3 cümleyle cürütelim bu mantığı

1- Gezi Parkı`nda yaşananlar iç mesele yani bir ülkenin vatandaşları arasında ayrıca gerçek mermi kullanılmasına yol açan faktörlere bak durduk yerde kullanıyorsa polis orada evet problem var yok dükkanlar taşlanıp,esnaf zorda bırakılıp,vandallık yapılıyorsa iş de orada düşünmek lazım kaldı ki yine de gerçek mermi kullanmamak lazım.. Yani burada size zulüm edene karşı bir duruş yok sadece haklarınızın kısıtlandığını,söylemlerinin kutuplaştırdığını düşündüğünüz hükümete karşı ses duyurma var o da sonradan yüzünü değiştirdi ya neyse..

2-PKK lı kim ? Dış güç endeksli gerilla savaşı yürüten ve amaç Kürt hakkını savunmak değilde bundan beslenmek olan ve hiç bir hakkı olmayan topraklarda bölücük yapan kişi ve gruplar

3-Peki bomba atanlar kim? Filistinli örgütler neden varlar ? Devlet olarak bırak orduyu bir tane mermi bile alınmasına her türlü karşı çıkılan bir bölgede yabancı devletlerin silah ticareti için kimi zamansa bu mücadeleyi destekleyenlerin yasa dışı ve gizli olarak aldığı destekle varlığını korumaya çalışan örgüt / örgütler. Neden kuruldular ? İsrail gelip Filistin topraklarına çöküp zulme başladığı zaman

Yani istila edenler değil istila edilenler.

Hayvan gelip seni ısırdığı zaman sen ona ne yaparsın bana bunun cevabını ver buradan konuşalım ?

Ha sen gelip anlatmadan önce zamanlamaya ve kimin başlattığına dikkat et !

NOT : Bu kadar meraklısın, haklıları savunmaya 9 Nisan 1948 Deir Yassin katliamına bak, Beyruk Kasabı kim neler yapmış git ona bak mesela sonra utanmaz da yüzün olursa hala tartışırız zaten burada amaç barış ya da haksızın yanında olmak değil arkasın da kişisel bir problem ya da bir nefret vardır yoksa insan bu kadar demagoji yapıp bu kadar çarpıtamaz gerçekleri !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoXVII -- 11 Temmuz 2014; 11:32:47 >

• leidenfrost L kullanıcısına yanıt
    Bu arada arkadaşın mesajını görünce hatırladım

Hamasla - El Fetih birleştiği zaman İsrail saldırılara geçti.

Ramazan girdiği zaman İsrail saldırıları arttırdı.

Hamas içinde bir kol Yahudiler tarafından kontrol altındaydı ve bu aşılınca zaten ilk bu sene içinde en azından olaylar arttı.
  • Size bir soru neden gazze israele roket atarken bugüne kadar sustu ve savunmaya geçince israel saldırdı deniyor? Hamas müslüman değil, insan bile değil onlar sivilleri kalkan yapıp arkalarından roket atıyorlar bunu mu savunuyorsunuz. Bunu savunacak kadar bağnaz bir zihniyete sahipseniz zaten sizinle muhattap olunmaz. Evet, acı siviller ölüyor ama öldüren israel değildir hamastır. O çocukları apartmanda kalmaya zorlayıp israelin tahliye edin mesajlarına rağmen insanları orada hapis edip canlı kalkan oluşturan hamastır katil. Düşünün istanbul'a her gün onlarca roket yağıyor veya Anadolu'nun herhangi bir şekline ne yapardınız? Susup oturur muydunuz? Evet, belki bizim hükümet böyle yapardı çünkü onlarda eylem yapacak cesaret yok. Kimseyi kendinş savunduğu için suçlayamazsınız. Sizi öldürmeye çalışan birini öldürseniz katil mi olursunuz kendinizi mi savunursunuz? Niye olaylara dininizin verdiği ön yargıdan, başbakanın seçim politikasının ("hey israil!!!!") göz boyamasından kurtulup bakmıyorsunuz? Yapamıyor musunuz yapmak istemiyor musunuz?
    EDIT:
    https://www.facebook.com/photo.php?v=803360656353473

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 11 Temmuz 2014; 11:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoXVII

Bu arada arkadaşın mesajını görünce hatırladım

Hamasla - El Fetih birleştiği zaman İsrail saldırılara geçti.

Ramazan girdiği zaman İsrail saldırıları arttırdı.

Hamas içinde bir kol Yahudiler tarafından kontrol altındaydı ve bu aşılınca zaten ilk bu sene içinde en azından olaylar arttı.

Yom kippur savaşı?? Yahudilerin en kutsal günlerinden biri olan 27 saatlik bir orucun olduğu Kipur bayramında tüm arap ülkelerinin israel'e saldırmasına ne dersin?
  • 1) Osmanlıcı geçinenlere sesleniyorum. Osmanlıyı arkadan vurana mı sahip çıkıyorsunuz (bkz. arapların hepsi)
    2) Satmasaymış toprağını. ben mi dedim sat diye.
    3) Türkmenler öldürülürken umursadınız mı ?
    4)http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/45547-gazzeyi-bombalayan-israil-jetlerinin-yakiti-tayyipten.html (diyeceksiniz ki yalanladılar, kabul edecek halleri yoktu heralde)
    5) yahudi cesaret nişanını babam mı aldı ? (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/farki-madalyasi-553518/)
  • filistin i zengin arap ülkeleri savunsun diyen arkadaşlar, neyle savunacak parayla mı? adamların askeri malzemeleri abd,israil den ithal ediliyor, nasıl israil e başkaldırsın? bu dünyada adalet yok, teknolojik güç kimin elindeyse onların adaletine bakıyor herşey
  • Oppenheimer kullanıcısına yanıt
    Yom Kippur savaşı öncesi siyasi duruma bak öyle konuşalım seninle Araplar direk saldırmıyor önce görüşmeler oluyor ama görüşmeleri tıkayanlar (git onlara da bak ) Araplar kurtuluşun savaşta olduğuna inanıyorlar ufak alıntı da yapayım;

"1967 Arap-İsrail Savaşı'ndan sonra ümitlerini BM toplantılarına ve ABD-Rus görüşmelerine bağlamış olan Araplar, sorunun sürüncemede kaldığını anlamışlar ve ümitsizliğe düşmüşlerdir. Ancak ümitlerini dış faktörlerden bağımsız olarak düzeltebilecekleri konusundaki inançlarında artış olmuştur."

Her şeyi geçtim Rumlar gelip Doğu Anadoluyu işgal edip devlet kursalar ne yapacaksın bunu söyle ?

Şimdi gelelim Arapları savununca direk Osmanlıcı yaftasını yapıştıran andavallara bunların tarih bilgisi olmadığı için çok fazla detaya girmeyeceğim ama Araplarda hep o klişe arkadan varuma örneğini verenler Kurtuluş Savaşında Pakistan`ın gönderdiği ve Rus yardımı olarak geçen yardımı araştırsınlar hatta çoğunu Rusların göndermediği ve bunu yapanlar da Araplar.Ama köpeğe dahi "ARAP" yakıştırmasını yapıp yıllarca ARAP ülkelerine düşmanlık güden siyasilerin suçu büyük oranda sizin değil ve hala bunun yansımaları var. Kaldı ki bize ihanet bile ettiklerini kabul etsek o nesil çoktan öldü ve hatalarını kabul etti şimdi bunun bitmek bilmeyen kiniyle onlar yok olsun mu diyelim ?

Burada kimse zaten Arapların sütten çıkmış ak kaşık olduğunu söylemiyor zaten Araplara baktığınız zaman Suudiler gibi bir çok ülkenin hala İngiliz,ABD mandasında olduğunu göreceksiniz siyasi karar alma aşamasından tutta silah anlaşmalarına kadar.

Aslında bu kadar konuşmaya da gerek yok zira suçlu kimin olduğunu anlamak için "SAVAŞI KİMİN BAŞLATTIĞINA BAKMALI".

Yanlışlara olan nefretin ve Başbakana olan düşmanlığın bu olayları tarafsız olarak yorumlamanı engelliyor üstelik gelip bir de tarafsızlık naraları atıyorsun gerçekten kendinle derin çelişkilere düşüyorsun dostum.

Bir kere ben müslümanım diyemem azamı bir inancım var ama müslümanlığın da bir çok çelişkisine inanıyorum bende daha çok Hayyam örneği gibi inançlıyım o kadar derinden değil belki ama.

Şimdi senin sözlerinden yola çıkalım;

"kimseyi kendini savunduğu için suçlayamazsınız. Sizi öldürmeye çalışan birini öldürseniz katil mi olursunuz kendinizi mi savunursunuz ?"

Senin topraklarına gelip orada devlet kurup,egemenliğine saldıranları savunman ne kadar ironik yani Filistinlilerin çare İsrail Mandası görüşünü savunmanla eş değer ve bu görüşe yakın tarihimizde ve kendi tarihimizde en çok Atatürk karşı çıktı. Zor olan yolu denedi o dönemde ki İngiliz Muhipler Cemiyeti kafasındasın sanki burada İsrail topraklarında Filistin devleti kurulmuş da İsrail buna saldırıyor, Zaten tüm Yahudilere nefret gibi bir söylemim benim en azından asla olmadı içlerin de bile bu kadar çok kendilerini eleştirenler varken medya yansıtmıyor ve çarpıtıyor diye sırf gördüklerinizle burada yorum yapmanız da bir o kadar komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoXVII -- 11 Temmuz 2014; 13:07:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoXVII

Yom Kippur savaşı öncesi siyasi duruma bak öyle konuşalım seninle Araplar direk saldırmıyor önce görüşmeler oluyor ama görüşmeleri tıkayanlar (git onlara da bak ) Araplar kurtuluşun savaşta olduğuna inanıyorlar ufak alıntı da yapayım;

"1967 Arap-İsrail Savaşı'ndan sonra ümitlerini BM toplantılarına ve ABD-Rus görüşmelerine bağlamış olan Araplar, sorunun sürüncemede kaldığını anlamışlar ve ümitsizliğe düşmüşlerdir. Ancak ümitlerini dış faktörlerden bağımsız olarak düzeltebilecekleri konusundaki inançlarında artış olmuştur."

Her şeyi geçtim Rumlar gelip Doğu Anadoluyu işgal edip devlet kursalar ne yapacaksın bunu söyle ?

Şimdi gelelim Arapları savununca direk Osmanlıcı yaftasını yapıştıran andavallara bunların tarih bilgisi olmadığı için çok fazla detaya girmeyeceğim ama Araplarda hep o klişe arkadan varuma örneğini verenler Kurtuluş Savaşında Pakistan`ın gönderdiği ve Rus yardımı olarak geçen yardımı araştırsınlar hatta çoğunu Rusların göndermediği ve bunu yapanlar da Araplar.Ama köpeğe dahi "ARAP" yakıştırmasını yapıp yıllarca ARAP ülkelerine düşmanlık güden siyasilerin suçu büyük oranda sizin değil ve hala bunun yansımaları var. Kaldı ki bize ihanet bile ettiklerini kabul etsek o nesil çoktan öldü ve hatalarını kabul etti şimdi bunun bitmek bilmeyen kiniyle onlar yok olsun mu diyelim ?

Burada kimse zaten Arapların sütten çıkmış ak kaşık olduğunu söylemiyor zaten Araplara baktığınız zaman Suudiler gibi bir çok ülkenin hala İngiliz,ABD mandasında olduğunu göreceksiniz siyasi karar alma aşamasından tutta silah anlaşmalarına kadar.

Aslında bu kadar konuşmaya da gerek yok zira suçlu kimin olduğunu anlamak için "SAVAŞI KİMİN BAŞLATTIĞINA BAKMALI".

Yine belirteyim bir şeyi yapacaksan onurlu bir şekilde yapmalısın milletin ibadetini kesip kalleşçe saldırmak kafamda iyi yargılar oluşturmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 11 Temmuz 2014; 13:41:04 >

• GoXVII G kullanıcısına yanıt
    Atatürk, çocukları ve kadınları öne alıp arkasından saldırı mı yaptı? Daha sonra tüm dünyaya bakın ingilizler nasıl sivilleri öldürüyor mu dedi? Bir şeyi savunacaksan ahlaki anlamda doğru olarak savunman lazım Hamas ta bunun tam zıt örneği. Medya çarpıtmasını ve filistinlilerin kendini acındırmasını inkar edemezsin. Gazzeye bak kaç yıldır filistinlilerde gelişim gösterdi mi? Pragmatist bir yaklaşımla İsrael mandasına girseler daha hayırlı olurdu onlar için. Ayrıca ben tarafsız olduğumu belirtmedim belirteyim ben teröristlerin tarafını asla tutmam İsrael'i destekliyorum.Kimseye de tarafsız olun demiyorum farklı açılardan bakın diyorum.Medya'nın size gösterdiği sivillere gelen bombalar ama kimse düşünmüyor ki neden sivillere geliyor bunun sorumlusunun Hamas olduğunu kimse bilmiyor. Bu taraftan da bakmak lazım. Ayrıca filistinlilerin savunmasına bakarsan 3000 yıl önce bizim toprağımızdı diyorlar o zaman Ortodoks cemiyeti gelsin istanbulu onlara verelim 500 sene önce onlarındı. Belirli şahıslar kendi üstüne alınmış olması lazım zaten yahudi nefreti ile ilgili görüşümden ne mutlu size ki alınmadınız sevindim. Dünya neden sesini çıkarmıyor biliyor musunuz? Çünkü UN dahil olmak üzere İsraelin haklı olduğunu biliyorlar ama burada tam aksini düşünen arkadaşlarımız var. Niye geçmişi bir kenara bakıp HAMAS'ın (filistinler değil, böyle kullanım daha doğru olur) ideolojilerini nasıl savunduklarına bakmıyoruz. Direk sivilleri hedef alıyorlar ve sivillerin arkasına saklanıyorlar böyle bir durumda hangi devlet susup oturabilir? Acaba burada her an sığınağa koşma korkusunda yaşasaydınız, tek başınıza iken müzik bile dinleyemez hale gelseydiniz, çocuğunuzu yuvaya bırakırken aklınız hep arkada kalsa, roket tehdidi yüzünden banyo keyfi bile yapamasaydınız ama bunun sizin gerçekliğiniz, sizin yaşantınız ve yaşantınızdan kaçamayacağınızı buna mahkum olduğunu bilseydiniz nasıl konuşurdunuz? Hiç düşündünüz mü? Evet, filistinlilere yazık oluyor, kara operasyonu olmasını hiç kimse istemiyor ama bunu zorunlu kılan bir düşman var ve ölümler kaçınılmaz oluyor ama ben burada en azından şu durumda suçun İsrael'de olduğunu düşünmüyorum.

Takılmışsın bir yere 3 mesajdır aynı şeyden bahsediyorsun attıklarımı baştan sonra bir daha oku sonra gel konuşalım üstelik son mesajınızda bile kendi içinizde hala tekrarlıyorsunuz en kötüsü de çarpıtıyorsunuz ben Atatürk çocukları kullanır demedim ben arayıştan bir işgale karşı duruştan bahsettim nitekim Filistinlilerin yaptığı da bu.

Neyse "Toplum,dünya sana neyi değer yargısı olarak sunuyorsa ona inanırsın, sen de körü körüne Filistin`i savunanlar gibi aynı hatalara düşünüyorsun.. fark taraf olsa da "

BM Yahudileri çoğu konu da desteklemiyorlar sadece karar alacak derece de bağımsızlıkları yok çünkü ABD ve lobi faaliyetleri çoğu konuyu bastırıyor zaten buna rağmen Yahudi yerleşimlerinin yasa dışı ve yanlış olduğunu yıllardır belirtiyorlar. Sana sayısız örnek ve tarihsel gerçek de göstersem takıldığı noktaların dışına çıkamayacaksın. Umarım için de olmaz da bir gün yaşamazsın.

Şurayı da belirteyim insanlar eğer Tayyibin yüzünden ya da sırf müslüman diye üzülüyorsa orada yaşananlara üzülmesinler yarın bir Hristiyan bölgesin de olur buna benzer unutulur gider.

Kendin diyorsun uzun bir süre topraklar biz de idi şimdi de bizim diye söylüyorlar peki açıp baktın mı ? neden böyle savunma yapıyorlar adım adım işgal ediyorlar ve küçücük toprakları kaldığında ise ona tutunmak için yaşıyorlar

Farklı açıdan bakacağım diye saçmalamışsın hem de ağır zaten...

Yine diyorum HAMAS gerçeğine bakmadan önce bu olayları kim geliştirmiş neden gelişmiş buna bak ?

Gelişmiyor dediğin FİLİSTİN geliştirilmiyor mu bunu incele ?

Neyse bir anlam ifade etmeyebilir ama ben Yaser Arafat ın BM de yaptığı konuşma da ki sözüyle bitireyim bundan daha güzel nasıl anlatılır ki bir haksızlık

"Bir elimde özgürlük savaşı veren bir savaşcının silahı diğer elimde zeytin dalı; zeytin dalını düşürmeyin."

Hala anlamadıysa " Hamamböceği Sendromu" kitabında ünlü mühabirimizin Yaser Arafatla röportajını oku.

Asla Yahudileri düşman olarak almadım biliyorum ki aynı vücutlara sahibiz benzer hayatlar yaşıyor kararlar alıyoruz ve yine sadece mutlu bir dünya istiyoruz ama kirli Yahudi politikacıları ve IRKCI larından her zaman nefret ettim edeceğim de.

Fotoğrafta da olduğu gibi bu adamların derdi barış de mi ?

Filistin bombalanıyor . dünya SESSİZ , müslümanlar sessiz , filistin çaresiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoXVII -- 11 Temmuz 2014; 15:29:13 >

Çok güzel ne demişsin milletin ibadetini kesip kalleşçe saldırmak kafamda iyi yargılar oluşturmuyor

İki örnek vereceğim

" Cuma namazı çıkı camiileri tarayıp öldürülen Filistinliler ve yine namazlarını Mescid-i Aksa da kılmasına izin verilmeyen Filistinliler "

" Ramazan dolayısıla kutsal mekanlara alınmayıp camiileri bombalanan Filistinliler "

Zaten İsrail her zaman öncelik olarak kutsal mekan ve hastaneleri seçmiştir saldırı konusunda.

Kafanda ki yargıları kontrol et hala problem yok diyorsan sana kendi iki yüzlülüğün de başarılar.
  • @Oppenheimer
    Sen nasıl bir mahluksun ki suçu günahı olmadan çoluk-çocuk kadın demeden katleden siyonist bir devleti savunabiliyorsun? Bu iki devlet arasında savaş yok paşam. İsrail denen terör devleti kafasına estikçe Filistin'de katliam yapıyor. Daha birkaç gün önce 16-17 yaşlarında Filistinli bir genci yakarak öldürdüler haberin var mı? Çocuğu canlı canlı yakmışlar. Bu iki devlet arasında savaş olsa bile insanlığa sığar mı kundaktaki bebekleri öldürmek? Senin vicdanın kurumuş. İsrail'in her türlü imkanı var. Madem öyle kara harekatı yapsın da en azından senin gibilerin suçlu gördükleriyle savaşsın. Masum insanları katletmesin. Bir de utanmadan acındırmadan bahsediyorsun. Ortada acındırma varsa bunu sadece siyonistler yapıyor. Hollywood filmlerinde istediğin kadar örnek bulabilirsin. Almanya bile sanırım yakın zamana kadar İsrail'e savaş tazminatı ödüyordu. Lanet olsun İsrail'e soyu kurusun!!!

• Doğu Türkistan'da yıllardır kan ağlıyor. Kaç tane Türk kardeşimin sesi çıkıyor ya da kandaşlarının zulüme uğrdaığını kaçı biliyor ? Kaç tane mümin kardeşim tepkisini gösteriyor bu konuya ? Doğu Türkistan'da çaresiz. Bu tarz olayların sadece Suriye, Filistin vs gibi müslüman ülkelerde olduğunu mu sanıyorsunuz ? Elhamdülillah müslümanım ama kaldıramıyorum bunları. Müslüman ülkelerde olunca herkes 4'cü oluyor Rabia oluyor öz kardeşlerimizin kandaşlarımızın başına bu olaylar gelince neredeyse tüm müslüman alemi 3 maymun Bir kere camide Doğu Türkistan'a yardım sözleriyle para toplandığını gördünüz mü ? Hani İslam hoş görü diniydi ? Hani yaratılanı yüce Yaratandan ötürü sevmeliydik ?

• Kimin ne sesi çıkıcak yeni jenerasyon hukumet vatandasları su an su saatte avmlerde alısverıste carsıda pazarda ıhtıyac degıl luks pesınde o bombaları atanların sırketlerını zengın edıyor onemlı olan bu gece hanımın yapacağı yemek s.cağı tuvalet bana dokunmayan yılan bın yasasın uzaktan sallarım nasıl olsa yetısemez yıne sabah olacak yıne yıyecegım ıcecegım cunku dunya uzerınde bır tek ben varım hıc kımse hıc bır sey benden, benım ıstegımden, benım ırademden onemlı degıl baskası benden farklı dusunemez.ben her haltı yerım ama yukarıda Allah var ben namazımı da kılıyorum orucumu da tutuyorum cok sukur ama ınsani değerlerımı canım ısterse uygularım zayıfı yolumdan ceker gucluyu yalarım dunya malına taparım.

benım cebımde param var gunde 6 saat calısıp haftada 2 gun pasa gıbı ızın yapıp bok gıbı para kazanan devlet memuruyum ben fakır asgarı ucretlı kolelerım dusunsun

Nasıl 10 yılda bu hale geldık anlamadım ki....
  • GoXVII G kullanıcısına yanıt
    Güzel noktaya değinmişssiniz israel oralara psikopat olduğu için saldırmıyor HAMAS oraya roket sakladığı, terorist emellerini orada gizlediği için saldırıyor.
    İlk iki örneğe gelince bu saldırılar İsrael içinde geçerli eğer gerçekten böyle bir durum varsa ki şüpheliyim aynı yargılar gine oluşur bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

@Oppenheimer
    Sen nasıl bir mahluksun ki suçu günahı olmadan çoluk-çocuk kadın demeden katleden siyonist bir devleti savunabiliyorsun? Bu iki devlet arasında savaş yok paşam. İsrail denen terör devleti kafasına estikçe Filistin'de katliam yapıyor. Daha birkaç gün önce 16-17 yaşlarında Filistinli bir genci yakarak öldürdüler haberin var mı? Çocuğu canlı canlı yakmışlar. Bu iki devlet arasında savaş olsa bile insanlığa sığar mı kundaktaki bebekleri öldürmek? Senin vicdanın kurumuş. İsrail'in her türlü imkanı var. Madem öyle kara harekatı yapsın da en azından senin gibilerin suçlu gördükleriyle savaşsın. Masum insanları katletmesin. Bir de utanmadan acındırmadan bahsediyorsun. Ortada acındırma varsa bunu sadece siyonistler yapıyor. Hollywood filmlerinde istediğin kadar örnek bulabilirsin. Almanya bile sanırım yakın zamana kadar İsrail'e savaş tazminatı ödüyordu. Lanet olsun İsrail'e soyu kurusun!!!

Aman aman! Senin lanetini yerim ben. Düzgün konuş seviyesizleşme. İsrael devleti tarafından kınandı o saldırı aynı şekilde bütün israel milleti tarafından da. 3 çocuk öldürüldüğü zaman sen ne yaptın kınadın mı? Filistinliler kınadı mı? İsrael de kimse ölmüyor mu? Roketler masum insanları öldürmüyor mu? Kara harekatı yaparsa sence daha az mı sivil ölür? https://www.facebook.com/photo.php?v=804196399603232
    https://www.facebook.com/photo.php?v=803360656353473
    https://www.facebook.com/photo.php?v=802900763066129

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.