Şimdi Ara

Filistin bombalanıyor . dünya SESSİZ , müslümanlar sessiz , filistin çaresiz (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

2- Zamaninda biz de kürtleri oldurmus olsaydik su an kürtler bu kadar azabilir miydi veya pkk belasi olur muydu basimizda ? Buyuk ihtimalle olmazdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guclu ulke degilsen sadece kinarsin bizde onu yapiyoruz.bosuna efelenmeyelim kendi kendimizi Gaza getrmyelim

• zamanında osmanlıyı arkadan vurmayacaklardı bizi arkadan vuranları şimdi israil vuruyor onca şehidimizin kanı yerde kaldı....gün oldu devran döndü şimsi israil biniyor tepelerine satmasalardı topraklarını parasıyla israile....evet bize ne elin arabından....Arkadaş beni çeçenistandaki sincandaki uygur türkleri kuızey ıraktaki türkmenler ilgilendirir yoksa hain araplarla işimiz olmaz asla...Birde türkiye filistin ile yer değiştirsin bakın filistin bizim için parmağını kıpırdatıyor mu?Buradan ahkam kesmek kolay ben üzülmüyorum şahsen onca şehidin ahı çıkıyor şimdi.....
  • yazık günah gerçekten biz bu kadar güçsüz,aciz, sözü geçmeyen bir devlet miydik? Artık bir OSMANLI değiliz başımızda Atatürk gibi bir lider de yok ama şu an düştüğümüz durumdan dolayı dedelerimizin kemiklerinin sizladigindan adım gibi eminim. Komşumuzda kardeşlerimiz,soydaslarımız öldürülüyor katlediliyor bizim ağzımızı açacak halimiz yok. Sözde ıslamiyeti savunan bir terör örgütü vatandaşlarımızı esir alıyor, resmen onlara zarar vermeyin bırakın gitsinler diye yalvarıyoruz. Müslüman sivil kardeşlerimiz orada suçsuz yere katlediliyor gıkımızı çıkaramıyoruz. Filistinden banane onları önce komşuları düşünsün demeyin,komşuları 3kıtaya egemen olmuş kahramanların torunları değil. Gerçi suanki durumumuzu görüp bunlar osmanlı torunu demeye bin şahit isteyen bir halimiz var orası ayrı. Zamanında dedelerimiz 3 kıtada hoşgörü politikası uygulayabilmiş insanlar iyiki onların egemenliğinde yaşamışiz diyebilmiş şimdiyse kürt sorunu adı altında bir doğu anadoluda bile tam egemenlik saglayamiyoruz yazıklar olsun bizi bugünlere getirenlere! Yazıklar olsun sesimizi soluğumuzu kesenlere! Geri kafalı yine osmanlı ya dönelim padişahlık geri gelsin demiyorum yanlış anlaşılmasın bizim bugün refah(!) içinde yaşamamizi sağlayan ecdadimiza karşı mahcup olduk bıraktıklari mirası koruyamadik ona dert yanıyoru

• Benim anlamadıgımda neden biz Türkiye olarak iyilik melegi gibi her yere yardıma koşuyoruz ve gündemimiz bi anda başka ülkenin derdi oluyor ?

• Filistin başbakanına bak sen 2012'de ne demiş. Vay kokar vay kendi ülkesine bakmıyor bizi bölmeye çalışıyor. Türkiye'nin sessizliğinin sebebi pek sanmasam da bu gibi durumlar olabilir mi ?
    http://www.milliyet.com.tr/diyarbakir-icin-ozgurluk-mesaji/siyaset/siyasetdetay/04.01.2012/1483992/default.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.