Şimdi Ara

Filistin bombalanıyor . dünya SESSİZ , müslümanlar sessiz , filistin çaresiz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyemi senden öğrenecek değilim çocuk. Bir gün zaten soyunuz kuruyacak. Olmayacak bir şeyi demedim. 3 genç öldü ama Filistinlilerin yaptığı ne malum ki? Bu tamamen bahane oldu Filistinlilerin üzerine bomba yağdırmak için. Sizin ülkenizde çoğunluk siyonist. Diğer dinlere inananları insan olarak bile görmüyorlar.(Sözüm Yahudilere değil) Bunlara saygı göstermemizi mi bekliyorsun? Allah belasını versin siyonistlerin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

Seviyemi senden öğrenecek değilim çocuk. Bir gün zaten soyunuz kuruyacak. Olmayacak bir şeyi demedim. 3 genç öldü ama Filistinlilerin yaptığı ne malum ki? Bu tamamen bahane oldu Filistinlilerin üzerine bomba yağdırmak için. Sizin ülkenizde çoğunluk siyonist. Diğer dinlere inananları insan olarak bile görmüyorlar.(Sözüm Yahudilere değil) Bunlara saygı göstermemizi mi bekliyorsun? Allah belasını versin siyonistlerin...

Öyle düşünenler var bende karşıyım. Önce insan olmaktır asıl hedefimiz sonra adamlık,din vs... Şuan barışı benden çok isteyen yoktur. Keşke ,keşke her iki taraf inadı bıraksa. Çoğunluğu böyle genellemek böyle bir tümevarım yanlış. İnsan vatanını sevemez mi? Aşırı siyonistlere karşıyım ama siyonistlere değilim. Aşırı milliyetçilik ırkçılıktır türkiyede de var böyle. Umarım onlara da böyle karşısınızdır. Seviyeni tabii benden öğrenmeyeceksin aileden öğrenilen bir şey bu. Ama saygılı olmak zorundasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 11 Temmuz 2014; 17:24:06 >

•  Filistin bombalanıyor . dünya SESSİZ , müslümanlar sessiz , filistin çaresiz

Soyle bir meteor dusse de kizmizi icinde kalan hersey yokolsa. Yemin ederim dunyaya baris ve mutluluk gelir
  • Oppenheimer kullanıcısına yanıt
    HAMAS`ın başta da dedim meşruluğu tartışılır tabi ki de ama bu mücadeleyi sadece HAMAS ekseriyetli düşünmemek lazım kaldı ki İsrail`de misliyle karşılık verir her zaman...

En son 8 Temmuz 2014 İsrail jetlerinin saldırılarına bakınız camii bombalama tut da özellikle tarım alanları ve hastaneleri hedef alır askeri alanlar da içinde bunun. Her zaman ağırlık kayıp sivillerindir yani burada yalan ya da yanlı bir haber paylaşmıyorum..

Eğer böyle bir durumda da İsrail`i eleştirebiliyorsanız haksız buluyorsanız iki yüzlü benzetmem için özür dilemekten de utanmam,çekinmem ayıbımdır,dilerim.

Zaten bunların ana çıkış noktası ağırlık olarak Yahudilerin dünyaya hükmetme emelleri eğer masonların ya da tapınak şövalyelerinin tarihini araştırırsanız, Mısır Piramitleri tepesinden tüm dünya da ve diller de yayınlanacak bir hologram projesinden tut da, ABD ile ortak ne projeler.

İnsanoğlu açlığıyla ve hırsıyla üstünlük mücadelesiyle geri dönüşülmez bir evreye girdi uzun yıllar önce bunda da her zaman güçlü devletler başı çekti bir zamanlar Osmanlı gibi.

Yine söylüyorum aslında ideolojiler, saptırmalar,kirli politikacılar olmasa herkes mutlu yaşabilir ama insan bizleri yönetenler bunu başaramıyor çünkü bir noktadan sonra iş onlarda da bitmiyor.

Uzun lafın kısası kişisel düşüncemi aktarmak için bu kadar açıklama yeter konuyu takip etmekle kalacağım

Herkese iyi akşamlar.

• darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    Yani senin kalbin acı karşısında taraf olmak mı zorunda ? Sırf Tayyip ağırlık olarak müslümanlara üzülüyor diye senin umrunda değil ? yani eleştirdiğin noktayı körü körüne sen yapıyorsun. Türkmenler de bu memleketin önceliği AFAD gerekli yardımları ulaştırmaya çalışıyor ve sivil toplum örgütleri ama burada dediğiniz gibi sanki siyasi ya da değil müslümanlar üzerinden daha çok söz söyleniyor gibi.

Ama şunu da unutmayın çoğunuz Türkmenleri savunacağım derken bilmezsiniz

Kırımda Tatarların efsanevi liderine , Cemiloğluna , devlet nişanı takan da bizim devletimiz ve kendi açıklamalarını aktarayım Türkiye her zaman arkamızda durdu diyor..

Daha fazlası içinse askeri,ekonomik güçünüz yüksek olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoXVII

HAMAS`ın başta da dedim meşruluğu tartışılır tabi ki de ama bu mücadeleyi sadece HAMAS ekseriyetli düşünmemek lazım kaldı ki İsrail`de misliyle karşılık verir her zaman...

En son 8 Temmuz 2014 İsrail jetlerinin saldırılarına bakınız camii bombalama tut da özellikle tarım alanları ve hastaneleri hedef alır askeri alanlar da içinde bunun. Her zaman ağırlık kayıp sivillerindir yani burada yalan ya da yanlı bir haber paylaşmıyorum..

Eğer böyle bir durumda da İsrail`i eleştirebiliyorsanız haksız buluyorsanız iki yüzlü benzetmem için özür dilemekten de utanmam,çekinmem ayıbımdır,dilerim.

Zaten bunların ana çıkış noktası ağırlık olarak Yahudilerin dünyaya hükmetme emelleri eğer masonların ya da tapınak şövalyelerinin tarihini araştırırsanız, Mısır Piramitleri tepesinden tüm dünya da ve diller de yayınlanacak bir hologram projesinden tut da, ABD ile ortak ne projeler.

İnsanoğlu açlığıyla ve hırsıyla üstünlük mücadelesiyle geri dönüşülmez bir evreye girdi uzun yıllar önce bunda da her zaman güçlü devletler başı çekti bir zamanlar Osmanlı gibi.

Yine söylüyorum aslında ideolojiler, saptırmalar,kirli politikacılar olmasa herkes mutlu yaşabilir ama insan bizleri yönetenler bunu başaramıyor çünkü bir noktadan sonra iş onlarda da bitmiyor.

Uzun lafın kısası kişisel düşüncemi aktarmak için bu kadar açıklama yeter konuyu takip etmekle kalacağım

Herkese iyi akşamlar.

Katılıyorum, haklısınız yani bu tartışmanın bir sonu yok ki ortadoğuda yaşanılanlar tüm insanlık için bir ayıp, bir acı. Din,ırk fark etmeksizin herkesin önce insan olması lazım. İsrailin hataları var mı?Çok var. Hamas'ın var mı? Var. Umarım yaşanılanlar son bulur.

• 4 kere savaşmışlar israil her seferinde haşat etmiş.Şu an hepsi toplansa israil yine yener hala işgal etti falan diyorlar.Adamlar devleti kuralı neredeyse 60 sene olmuş.
    İsraile sövüp duruyorlar ama adamlar her savaşta yeniyor.Güçlünün sözü geçer.Eğer araplar kazansaydı israilin yaptığından fazlasını yapacağına eminim.
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    türkmenistan türkiye azerbaycan onlarda insan değilmi
  • Devir değişti geçiniz lütfen. Artık sistem çıkar ilişkileri üzerine kurulu. Toplumlar artık hissizleşti. Sürekli tekrarlanıyor bu savaşlar, ölümler. İnsanlar alıştı. Stresimizi sosyal medyada atıp rahatlıyoruz. Çağın getirisi. Allah yardımcıları olsun. Şu sağda solda şeriat ilan edip aynı Allah'a inanıp sırf mezhebi farklı diye kafa kesen adam öldüren, cami patlatanlar din kardeşleri yerine öfkesini İsrail gibilere harcasaydı kazanırlardı belki de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee bizene bundan ?

ingilizlerden yardım beklesinler onlarla beraber osmanlı askerlerini öldürürken hiç bunlar müslüman demediler

israili terörle mücadelesinde destekliyorum
  • Turkmenistan tam bir diktatorluk rejimi kurtulmus olurlar, azerileri eskiden severdim ama rusyada nefret eder oldum, kisacasi dogu anadolunun yaninda kaynayip gidebilirler, uzulmem
  • GoXVII G kullanıcısına yanıt
    Bizde anadoluya göç ettik.Geldiğimizde burası boş topraklar değildi.Adamlar toprak kazanmışlar daha güçlüler ve halkını koruyorlar.Bugun müslümanlar bu güçte olsa oradaki yahudi halka neler yaparlar?Işid e bir bak adamlar kendi dininden insanları sırf farklı mezhep diye öldürüyorlar.Kafalarını kesip top oynuyorlar,uçurumdan aşağıya insanları atıyorlar,kız çocuklarını askerlerine zorla alıp(Birnevi tecavüz ediyorlar).Birde nurtopu gibi halifemiz oldu bütün bu pislikleri organize eden:) Darfur soykırımı var açıp bi oku.Güç araplarda olunca afrikanın yerlisi kabilelere neler yapıyorlar öğren.
  • GoXVII G kullanıcısına yanıt
    Afad mis devlet bi kibrit copu yardim etmiyor Kerkukdeki gardaslarima... "Bana bunlarla gelmeyin biz milliyetciligi ayaklar altina aldik" diyor basbakan kerkukdeki gardaslarim icin sen neden bahsediyosun guzel kardesim??

Kerkuke 15 tir yardim gonderen ülkü ocaklaridir, mhp li milletvekilleri maaslarini gonderdiler. Benim gardasim can cekisirken Dogu Turkistanda,Kerkukde dune kadar ses cikaramayan dilsiz seytanlar, bugun filistin icin orasini burasini yirtiyo...

• Mr. Cavor kullanıcısına yanıt
    abd 300 milyon +ab 500 milyon israilin arkasındayken git sen saldır da görelim seni
  • Yazdıklarım da ciddiyim.

Gazzeye gidip İsrail zulmune karşı savaşma imkanımız var mı? Ben herşey den geçtim bu dünyada. Varsa benim gibi düşünen bir yolu var mıdır?

Ölürsek Allah yolunda ölürüz. Burada rahat yaşıyoruz orda bebekler ölüyor ya Rabbim nasıl bir sınav bu. Bebekler terörist diye öldürüyor.

• darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şu uslubunu bir düzelt sonra konuşalım, ben sadece okuduğumu söyledim eksiktir ya da işin rengi başkadır anlarım ama devlet sanki benmişim gibi burada sinirlenme.

Ben de isterim yardım yapılmasını ya da gerekli adım atılmasını ama bu elimde değil.

Ama şunu anlamıyorum neymiş soydaşlarımıza gram yardım yok hep Araplara hep Müslümanlara o zaman Allah onların belasını versin !

Yani artık acıda bile bir ayrım yapılmaya başlandı belki de siyasetciler yapıyor sırf imaj elde etmek için bilemiyorum.

Ama aklınız,fikriniz var kim kalıyorsa darda yardım edilmeli..
  • Basbakan konusuyoda ne oluyor ? Sifira var sifir elde var sifir

• Kaleminle savaşmanı öneririm ya da medyayı kullan. Dil öğren ve insanlar anlat.

Ben inş seneye sinema,tv bölümü kazanacağım bu sene 11 bin sıralama vardı ilk 250 girmek için gitmedim.

Yönetmen olup film yapmayı düşünüyorum tabi çok zor ama en azından fotoğrafçı olup İngilizce ve Arapça öğrenip ilk etapda acıları resmedicem. Zaman ne getirir bilemiyorum ama sadece azami inancımla ve tüm kalbimle irade ve hırs istiyorum.
  • alfatymej A kullanıcısına yanıt
    Ben açıp okurum orası problem değil varsa da bir eksiğim gideririm yalnız senin gibi sadece okuyup geçmekle olmaz anlamakta lazım. Anadolu örneğini vermişsin ama biz Anadolu ya girdikten sonra buraya dikkat girdikten sonra diyorum hak,hukuk gözettik savaştığımız bir çok yerde ilim yerlerine ve ilim adamlarına saygı duyduk dinledik.

Bir diğer husus ben asla gücün bir kesimde olmasından yana olmadım yalnız sizin gibi de ortalıkda var olan haksızlığı normalleştirmedim.

O tuzun kuru hallerin ve sıcacık totonla ne var bunda demek kolay, senin ülkene girip şehirlerini bombaladıkları zaman ailenden insanları kaybedip birde bir çare kaldığın zaman belki bulursunda bir klavye " yardım diye çaresizce debelenirsin" Zaten orada işgale uğruyan bir çok Filistinli ve Arap rahatsız bu Arap liderlerden ve örgütlerden zaten bunlar onların kontrolünde değil kim bilir hangi projenin piyonları bunu bilmek için alim olmaya gerek yok.

Ama eşeklik de onlarda var tabi kullanılanlarda ama bu yine de sizin haksızlıklara susmanızı sağlıyorsa ,Eyvallah.

Neyse uzatmanın manası yok kimin haklı olup olduğunu zamanla göreceğiz, nitekim geçmişte de Almanlar güçlüydü halklarını koruyup değer veriyorlardı sırf bunun için dünyaya egemen olmak istediler ezilmiş Alman halkını şaha kaldırmak ama uygulanan yöntem sonları oldu ve Tarih o dönemi kara bir leke olarak adlandırdı.

Zaten aç oku diyen adam açıp bunları okur öyle konuşur.

Hadi ben kaçtım sağlıkla kalın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.