Şimdi Ara

Filistin'i tamamen işgal mi edeceksin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ortadoğu'da yaşananlarla ilgili olarak, ”Soruyorum İsrail'in derdi nedir? Filistin'i tamamen işgal etmek mi? Bunu görmek, bunu bilmek isteriz” dedi.

Başbakan Erdoğan, Artvin'de Hükümet Konağı önünde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Ortadoğu'da yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, şunları kaydetti: “Soruyorum İsrail'in derdi nedir? Filistin'i tamamen işgal etmek mi? Bunu görmek, bunu bilmek isteriz. Eğer buysa o zaman muhakkak karşılığını da tüm insanlık göstermektedir ve gösterecektir. İsrail'in evlatları ne kadar kıymetliyse Filistin'in evlatları da o kadar kıymetlidir. Filistin'de yaşanan kaçırma olayı ne kadar olumsuzsa, ona misliyle orantısız güç kullanımı daha çok olumsuz ve yanlıştır. Hiçbir sebep masum sivillerin üzerine bomba yağdırılmasını, insaf sınırları aşarak şehirleri tarumar etmeyi haklı gösteremez. Bunu yapanlar ne dünya barışına, ne de kendi güvenliklerine hizmet ediyorlar. Aksine geleceği daha da karartacak düşmanlık tohumlarını ekiyorlar.”

G8 ÜLKELERİNİN ROLÜ

Başbakan Erdoğan, iyi niyetli girişimler yaptıklarını anlatarak, bu çerçevede Filistin, İsrail, Suriye yetkilileri ve ABD Başkanı George W. Bush, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İngiltere Başbakanı Tony Blair ile görüştüklerini anımsattı.

Erdoğan, yaptığı görüşmeler konusunda bütün ilgili ülkeleri bilgilendirdiklerini de vurgulayarak, “Ama gel gör ki haklılığımız ortaya çıktı. Korktuğumuz başımıza gelmeye başladı. Şimdi kim barıştan yana, kim barışa karşı ortaya çıkıyor. Maalesef böyle durumlarda dünyada barıştan yana olanların sesi fazla çıkmıyor. Şu anda G8 ülkeleri toplantı halindeler. Buradan sesleniyorum. G8 ülkelerine sesleniyorum. Lütfen G8 ülkeleri ortak karar almalı, BM Güvenlik Konseyi ateşkesi ilan etmeli ve bunu başarmalıdır” diye konuştu.

Erdoğan, Ortadoğu'da yaşananlara bütün ülkelerin “Eşit mesafe kuralı” teorisi ile yaklaşmalarının önemine değinerek “Medeniyetler İttifakı”na dikkat çekti. Erdoğan, durumun aksi takdirde ”Medeniyetlerarası Çatışma”yı körükleyeceğini de kaydetti.

Valaha Ben Bu Adamı Sevmiyorum Ama Hakketen Bir Türk Başbakanına Yakışır Şekilde Konuştu!

• O konuşur zaten.
  • Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz..

Üçkağıdı yanına kalır kişinin cebe bakılmaz..

Daha bissürü versiyonu olabilir...
  • Biri Sami Ofer mi dedi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

O konuşur zaten.

bu en azından iki işi bir arada yapabiliyor hem konuşuyor hemde dediklerini YAPIYOR DİĞERLERİ SADECE KONUŞUYOR CAK CAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

O konuşur zaten.

bu en azından iki işi bir arada yapabiliyor hem konuşuyor hemde dediklerini YAPIYOR DİĞERLERİ SADECE KONUŞUYOR CAK CAK

hangi dediğini yaptı

Dış borç 4 katına çıktı
    60.000 esnaf kepek kapattı
    Dokunulmazlık kalkacaktı kalkmadı

1000lerce sayarım

• Tayyip Erdoğan'ı bu demecinden dolayı bir solcu olarak kutluyorum.Vicdanın sesini dinlemiş.

Onu bolca eleştiren Emin Çölaşan ise geçen gün ki bir yazısında İsrail katliamını normal görmüştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Üvercinka

Tayyip Erdoğan'ı bu demecinden dolayı bir solcu olarak kutluyorum.Vicdanın sesini dinlemiş.

Onu bolca eleştiren Emin Çölaşan ise geçen gün ki bir yazısında İsrail katliamını normal görmüştü

İsrail Katliamını Normal Gören Biri İnsanlıktan Nasibini Almamıştır
    Tayyip Erdoganın Bu Konuşmalarını Yayınladım Ama Onu Sevdigimden Degil Tayyip Erdoganı Zerre Kadar Sevmiyorum Ama Bu Konuşması Hoşuma Gitti!
  • tayyip erdoğanın bu dediklerini diğer hiç bir lider diyemezdi.ne bahçeli ne baykal ne ağar.ben tayyip erdoğanı seviyorum.istanbul belediyesinde yaptıklarıyla zaten belli etti kendini.şuan da gayet iyi yönetiyor.yeri geldiğinde gereken lafları demesini biliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeM

quote:

quote:

O konuşur zaten.

hangi dediğini yaptı

Dış borç 4 katına çıktı

1000lerce sayarım

Liradan 6 sıfır atarım dedi karşı taraf atamazsın dedi attı...
    Enflasyon tek haneli rakamlar inecek dedi indi ama tekrar çift haneli rakamlara çıktı 2007 de tekrar tek haneli olacak
    Avrupa birliğine Sokarım dedi neredeyse sokacak ama Avrupada bazı şartlar getirmesi iyi olacak
    Asgari Ücreti baya bir oran belirlemişti fakat PATRONLAR neden masadan kalkmıştı....Orasını anlamak zor....

daha binlercesi var sayayımmı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunvar -- 16 Temmuz 2006; 1:22:40 >

• quote:

quote:

O konuşur zaten.

Zamanındaki açıklamaları yapmaya kalkmasın da. Şeriyat ülkesi. 10 kasım daki lafları falan.
  • bu adamlar başa geldiğinde gecelik faiz %200 dü be insaf adamlar ne yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeM

quote:

quote:

O konuşur zaten.

hangi dediğini yaptı

Dış borç 4 katına çıktı

1000lerce sayarım

• Yanlışın var
    quote:

bu adamlar başa geldiğinde gecelik faiz %200 dü be insaf adamlar ne yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

Yanlışın var
    quote:

düzeltirmsin
  • quote:

quote:

quote:

Yanlışın var

düzeltirmsin

Sen asıl faiz arttırımını bu ay gör bakalım

JAPONYA 15 yıl aradan sonra benim foruma 2 ay önce yazdığım gibi 0.5 lik fazi artırımına gitti

Kısacası bunun anlamı daha çok giden yabancı artan fazi olucak bizim için

Kaldıkı dibimizde olan savaş ile bakalım neler olucak dolar tekrar tavan yapıcakmı acaba?

• kriz ortami durulmuştu ve "yıllık" faiz %65-70 ller civarındaydı.

Akp geldikten sonra Kemal Dervişin imf ile izlediği "dalgalı kur" politikasına herhangi bir müdahale yapmayacağını açıklamıştı.

ayrıca MHP erken seçim kararını R.Tayyip Erdoğan - Tansu Ciller - Aydın Doğan üçlüsünün ABD ziyaretinden sonra aldığını da unutmamak gerekir.

quote:

quote:

Yanlışın var
    quote:

düzeltirmsin

• El Kadı Olayına iyi bir gölge bıraktı böylece ...
  • quote:

O konuşur zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.