Şimdi Ara

filistin tuzağa düşürüldü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • israil olacak sızmayı biliyordu mısır ihbar etmişti sezemedikleri sadece boyutuydu...

planlara göre hamas sızacak ve bu bahaneyle yeni bir müslüman katliamı başlatılacaktı gazze alınacak doğu akdenizdeki doğalgaz hakkı ele geçirilecekti

her amerikan seçimlerinden önce olduğu gibi yahudi lobisinin desteğini almayan amerikada başkan seçilemez amerikayı onlar yönetir

bugün burada kör gibi amerikan ve israil yağcılığı yapanlara anlatalım

o tehdit gibi tutulan uçak gemisine iyi bakın darbeyi unutmayın s400 leri neden aldırmamaya çalıştıklarını anlayın

onların kitabında müslümanlar ve türkiye için bin yıl önce yazılmış planlar var

onlar için kendilerinden olmayanlar yaşamamalı

okumanız yeter

şu haritaya bakan ileride neler olacağını görür.

akıl şart... solcuyuz biz ateistiz biz demeniz sizi hedeften çıkarmaz

bazıları da o tarafa iyi baksın sizi koruyan türkiyenin gücü

bu korumadan çıkan katledilir.

düşmanların ağzına uyan bunları da unutmasın.

haçlılarla savaş çıksa size yardım haçlılardan gelmeyecek

onlara uyarsanız katledilirsiniz sırtınızdan vurulmayın.

o kitap boşa değildir.

türkiye israil petrolünü kendi topraklarından geçirirse ileride kendi çocuklarına sıkılacak kurşunların bombaların parasını da ceplerine koyar kendi ayağına da sıkar bu iş ciddi bu hatanın dönüşü yok.

son hedef burası..resme bakan görür..buna kadar böyle olaylar bitmeyecek kitap bunu yazar.

hançere dikkat

içimizde çok var.

tehlike

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 11 Ekim 2023; 16:32:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fosfor bombaları bir gün kafalarına yağarsa oh güzel kafa yaptı der bunlar

• "Allah yanlışlar içinde olan....."

Yani toplumların kendi iradesi yok herhalde? İnsanların da sanırım doğruyu yanlışı ayıracak beyni yok?

Hidayete ermiş toplum ne peki Türkiye mi? Arabistan mı?

• filistin tuzağa düşürüldü...
  • Böyle bir saldırıyı İsrail'in bilmeme gibi bir ihtimali yok bence...

Kasıtlı olarak saldırmalarına izin verildi gibi geliyor bana. Dünyada örneği yok diyorlar. Önemli günlerde tüm ülkelerde güvenlik 2 katına çıkarılır. Ama tam tersi İsrail yarıya indirmiş gibi ! sanki gözü kör kulağı sağır olmuş gibi. Aynı anda bu kadar büyük bir hamas saldırısının önceden bilgisini almamak imkansız diyorlar. Hadi 2 tanesini alamadın 5 tanesini alamadın. Ama adamlar 13-15 yerden sızıyor karakol basıyor festival basıyor şehir merkezlerine sızıyor. 1 tanesini bile mi önleyemezsin...

Bir çok istiparat örgütü biz İsrail'i uyardık Hamas saldıracak bilgisi geçtik diyor ! Bunu bile bile önlem anlamak askeri karakollara ek takviye yapmamak tam savaşın yıl dönümünde Gazze sınırında Rock festivali yakmak ( Sıfır güvenlik ile hemde. ) Bana hiç akıllı insan işi gelmiyor.

Not: zaten İsrail içersinde iktidar yıkıldım yıkılacka durumdaydı. Netanyahu hükümeti devrilecekti. Halk sokaklarda hükümete karşı eylemdeydi. Ama çaat bu hamas saldırısı. Çat Filistine savaş kararı. Tüm halkı mecbur otomatik arkasına aldı. Savaş ortamında kimse hükümeti sorgulamaz ve devrilme ihtimalini bitirdi ! Şimdi 2-3 yıl seçimde yaptırmazlar. Çok yönli bir plan var bu işin içinde bence.

• Düşmeselermiş. Beyin bedava.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlattıklarının bir matematiği yani mantığı ve olasılığı var.

Ama "bugün burada kör gibi amerikan ve israil yağcılığı yapanlara anlatalım" diyerek illa bir magazin katmak zorunda mıydın?

Kim o kör gibi amerikan ve İsrail yağcılığı yapan üyeler? Ben görmedim de, belki kaçırmışımdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RTE, Putin e "Dostum Putin" dedi amafilistin tuzağa düşürüldü... 

• Ben öyle düşünmüyorum. son 12 yılda 4 kez savaşa uğramış Filistin var. Başına gelecekleri hepsi çok iyi biliyorlardı. Onlar, tecrid edilmiş bir şekilde yaşıyorlar, aslında canlarından başka kaybedecekleri bir şeyleri yok. Bunlar onun farkında. Bu savaş, planlı bir savaşa benziyor. İsrail, artık güvenli bir yer değil, bunu dünyaya gösterdiler. Artık İsrail algısı, eskisi gibi olmayacak.

Neler olacak göreceğiz.

• korkak israil sivil halkı katledecek abdnin desteği ile sınırları değiştirip çökecekler o bölgeye.filistin tuzağa düşürüldü... 

• ya geçin bu büyük israil muhabbetlerini. olayın özü yüzyıllar önceki klasik böl ve yönet taktiği hepsi bu. müslümanları geçtim daha araplar kendi aralarında birlik olamıyor birbirini yiyorlar. bu saçma ümmetçilik hülyası da sadece bizim romantik gerici türklerde var. ümmetçilik abdülhamit 2 zamanında denendi 1. dünya savaşı ile de hiç bir işe yaramadığı ve tamamen bomboş bir kavram olduğu ortaya çıktı. süper müslüman arabicillolar halifeye karşı gidip ingilizleri, fransızları desteklediler.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    biz yıllardır anlatıyoruz hayal olduğunu ama ısrarla anlamak istemiyorlar. çünkü müslüman ülkelerde 1 sorun çözüyorsun ardından 10 yeni sorun ortaya çıkıyor. mesela ışid'i ırak'ta yendikten sonra daha ışidlilerin cesetleri soğumadan sünniler, şiiler ve kürtler birbirlerine girdiler yer kapmak için. şimdi bir şekilde israil'i yenseler bile mısır, ürdün, suriye ve filistin birbirine girer orası benim, şurası senin diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akp gene milleti ayakta uyutacak. İsrail doğu akdenizde çıkardığı gazı hem bize satacak, hemde bizim üstümüzden avrupaya ulaştıracak. Birde boru hattının parasını bize ödettirdi mi değmeyin keyfine.

filistin tuzağa düşürüldü...www.hurriyet.com.tr
    Türkiye-İsrail enerji iş birliği... Tüm Akdeniz’e ‘enerji’
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/turkiye-israil-enerji-is-birligi-tum-akdenize-enerji-42334784
  • Fero (troşko) gelmiş yine.

• Hamas'ın temelini atan abd. Aynen Pkk/Pyd gibi.

Taktik basit. Makro olarak düşündüğünde aslında çok basit ama zekice, uzun vadeli hazırlanmış planlar.

Bu marjinal örgütlerin neden, nasıl kullanıldığı malum.

Beynini kullanıp kullanılmayacaksın.

• İhanetin bedeli vizyona girmiş

• Malum kesime aslında İsrail'i bir sevdirebilsek. Biraz da İsrail belasını bulur. Ne diyordu Erbakan:"Kahrolsun İsrail dedirterek adama kendi ordularında askerlik yaptırırlar"

• Ne askeri geçmişim var ne de tecrübem.

Böyle bir operasyonu yapıyor ve 15 farklı yerden İsrail'e hiç direniş görmeden dalabiliyorsam daldığım hızla geri çıkarım çünkü ortada bir bit yeniği olduğunu düşünürüm.

Bunu düşünmeye Arap beyni yetmiyorsa acırım acırım da orada ölen mazlumlara acırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 17 Ekim 2023; 17:40:3 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt

Hamas'ın İsrail'e 1500-2000 kişi ile sızdığı söyleniyor bu saldırıda ! Ayrıca sızarken karakolları temizleye temizleye askeri hedefleri ve sivilleri vura vura giderek !

Onların kaçı öldü bilinmiyor. Kaçanlar İsrail içlerinde bir yerlere girip saklanıp saklanmadıklarıda bilinmiyor... Hadi 500'ü-1000'i flan ölmüş osla 1000 kişi silahları ve cephanesi ile belki İsrail içersinde evlerde saklanıyor bilinmiyor.

Dün bir programda israil kara harekatını o yüzden geciktiriyor flan dedi bir komutan mantıklı geldi bana. Askeri gücünle ilerlerken arkadan saldırı yememek için flan diyerekten. Veya sen Filistin içini vururken İsrail içersinde sivilleri tarayacak 1000 kişi İsrail'in karizmasını iyice bitirebilir.

Not: Ayrıca bu saldırıyı bir kurmay zekası olmadan Hamas düşünemez planlayamaz diyorlar. Bir devlet desteği devlet aklı var ortada o kesin. Yoksa kıytırık hamas o silahlarıo bulamaz o şekilde sızmayı akıl edemez bu kadar kalabalık şekilde hemde. Arkasında İran mı Rusya mı Çin mi kim çıkacak bakalım. Veya İsrail devlet aklı bilerek kendini vurdurup kendini mi haklı çıkarıyor ilerleyen süreçte görecez. Belki oraları işgal etmek ve filistini komple bitirmek için kasıtlı olarak izin verdi saldırıyor hep bir soru işareti var.

• Filistin ile Ortadoğu da yeniden ülkeleri işgal etme planı devreye alınmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.