Şimdi Ara

Film Arıyorumda lütfen bakabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bana şu şekilde filmler lazım lütfen yardım ederseniz sevinirim hayra geçer :)
    Sayın çaçalar Film önerecek varmı böyle adamı gaza getiren tarzda,
    1. olARAK
    Never back Down, tarzı film olabilir, Liseye gelen yeni çocuga bulaşanlar sonra çocugun egitim alıp onlara dersi vermesi okulda popiler olması,kızları felan peşine takması,
    ----veya
    okula yeni gelen çocugun ( basketbol, futbol , rugby , larkos, ) vs. de başarılı olması çok yetenekli olması gibi filmler

---------------------------------------
    2. olarakta

Teen wolf dizisinin film versiyonu gibi yane; Okulda ezik bi çocugun bi şekilde özel güçlere kavuşması ( hız, güç, atletiklik ) Ve okulda herkesin bi anda dikkatini çekmesi.
    ---------------------------------------

ÖZELLİKLE 2. GİBİ OLURSA İYİ OLUR ONA ÖRNEK OLARAK; I'M NUMBER FOUR - BEN DÖRT NUMARAYIM VAR - YANE Bİ ŞEKİLDE GÜÇLENMESİ, SPİDERMANDA NASIL ÖRÜMCEK ISIRINCA PETER GÜÇLENİYOSA BUDA ONUN GİBİDE OLABİLİR VEYA NE BİLİYİM ÇOCUGUN EZİK GİBİ GÖRÜNÜP ASLINDA GÜÇLÜ OLMASI GİBİDE OLUR

• güncel bilen yokmu
  • never back down gibi bilmiyorum ama bu mükemmel bir film. Okulda popüler olma filmi istiyorsan

eski gücünü kaybetmiş bir dövüşçünün geri dönüşü.

• The Fighter dışında hepsını izlemiştim teşekkür ederim
  • günceldir.
  • güncellllll
  • 2. tarzda güze bi film vardı bi mağarada özel güçler kazanıyodu 3 çocuk ama adını unuttum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Infidel_'in bahsettiği film Chronicle, tam sana göre bir film. Sonra kick-ass var biraz o türde, bir de ben x var onu tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 9 Aralık 2012; 21:27:49 >
  • Chronicle yi izledim daha önce beğenmedim, ben x ' i izledim, kick ass 'ıda biliyorum teşekkürler genede ama daha profesyonel filmler, never back down gibi varmı bildiginz ? veya bir savaşçının yüreği gibi ?
  • günceldirrr
  • günceldrrrrrr
  • günhcel
  • green streets holigans
  • izledim gsh yi teşekkürler genede.
  • Kurôzu zero (2007)
    http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt1016290/
    Ekleme: the new guy a da bakabilirsin okul ezilme popüler olma vs.. dövüş içermiyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 12 Aralık 2012; 16:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Green Street Hooligans
  • sleep teşekkürler.
    cpt.135 kardeşim adam gsh yi söyledi sen 2. kez yazıyosun bi konuyu okuyupda yazsanız teşekkürler genede izledm
  • quote:

Orijinalden alıntı: puluscuyuz939

The Fighter dışında hepsını izlemiştim teşekkür ederim

fighter süperdir
  • fighteri de izledim balka varmı acaba :( bu türün hepsnı izledm sayılr izlemedklermı arıyorum
  • günceldir..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.