Şimdi Ara

Film Arşivi Olanlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
8.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 gb kadar cizgi film 100-200 gb sinema filmi 46 gb muzik arsivi 2tb lik haricimin 600 den az kismi dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

3.5mb/s download 200GB film 720p Bray

Genelde hit filmleri tutuyorum çerezlikler dışarı...SS ekleyeceğim.

1080p gecis zamanin gelmis demek ki

• 620 civarı film 600 gb
  • 580 Film 576 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

P.m alanlardan bir p.m de ben alabilr miyim arkadaşlar.

BEN DE PM ALABİLİRİM
  • 105 gb 55 film. Sürekli izlediklerimi siliyorum, yenilerini indiriyorum.
  • Bende de 258 tane dvd var ama bıraktığım için arşiv işini elden çıkaracam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Beyler çok güzel bir site buldum isteyenlere pm atarım.

Öncelikle Özürdilerim Konuyu Hortlattım :D
    Kardeş Siteyi Hatırlıyorsan Banada Pm Atabilirmisin Lütfen :)

Bana da PM atabilir misiniz?

• FİLM:376
    GB:313
  • Arkadaşlar, buraya sormak en iyisi sanırım.

Ben DVD arşivi yapmak istiyorum, hobi olarak, baktığım zaman orada kutuları göreyim istiyorum. DVD sanırım hem elimdeki ekipman olarak hem de parasal açıdan en uygunu olarak gözüküyor. Ama böyle bir zamanda DVD arşivi yapmak sizce mantıklı mı? Yani, blu-ray var, ilerde başka bir şeyler çıkacak vs. Zaten çok çok şeyler almayacağım, beğendiğim yönetmenlerin filmlerini alacağım ama sizce ne kadar mantıklı? Bana bir yandan saçma, öteki yandan da güzel bir düşünce olarak geliyor ama burada ustaların görüşlerini almak istiyorum. Hiç başlamadan bitireyim gerekirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

Arkadaşlar, buraya sormak en iyisi sanırım.

Ben DVD arşivi yapmak istiyorum, hobi olarak, baktığım zaman orada kutuları göreyim istiyorum. DVD sanırım hem elimdeki ekipman olarak hem de parasal açıdan en uygunu olarak gözüküyor. Ama böyle bir zamanda DVD arşivi yapmak sizce mantıklı mı? Yani, blu-ray var, ilerde başka bir şeyler çıkacak vs. Zaten çok çok şeyler almayacağım, beğendiğim yönetmenlerin filmlerini alacağım ama sizce ne kadar mantıklı? Bana bir yandan saçma, öteki yandan da güzel bir düşünce olarak geliyor ama burada ustaların görüşlerini almak istiyorum. Hiç başlamadan bitireyim gerekirse.

çok şey yazardım size de şöyle diğiyim temel eser 300 film falalan yapabiliyorsanız dvd yapın ister orjin yada cover falan işde yok giremem diyorsanız hd den bir başlayın hdd olarak anlatabildinmi...

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

Arkadaşlar, buraya sormak en iyisi sanırım.

çok şey yazardım size de şöyle diğiyim temel eser 300 film falalan yapabiliyorsanız dvd yapın ister orjin yada cover falan işde yok giremem diyorsanız hd den bir başlayın hdd olarak anlatabildinmi...

HDD isine girmek istemiyorum. Dedigim gibi, ben duvarda o dvdleri gordugumde mutlu olurum, onlarla ilgilenmek duzenlemek isterim. O acidan HDD bana gore degil. Zaten durmadan bir seyler indiren biri de degilim. Ayrica, dedigim gibi belli basli filmlerin arsivini yapacagim. O halde yapmam mantikli olacak. Bi anda veremem elbet o kadar dvd'ye para ama yavas yavas buyur.

• tamam ozaman belki böyle bir konu işinize yarayabilir güzel arşivler dilerimhttp://forum.donanimhaber.com/m_57582161/tm.htm
  • 220 Film
    3 Seri Anime En Azı 100 Bölüm en Fazla 287 bölüm
    toplam 170 GB küsür
  • 4.3TB film
    2.7TB anime
    2TB yabanci dizi

• pm alanlardan bende pm alabilirmiyim acaba?
  • seri filmleri ayrı ayrı sayarsak (mesela harry potter serisi 8 filmi var) 50 tane film vardır 60 gb
    40 civarı fazlada olabilir 720p hd
  • Şuan 1.5 tb 1080p bluray film arşivim var. 5-6 tanede orjinal 3d bluray cd var. Birkaç haftaya 3TB my book essential alıcam
  • 1 TB kadar var. Genelde 720P ve 1080P bir çok film. Eski filmleri HD olarak bulmak baya zor. Gone with the Wind ve Taxi Driver'ı HD bulacağım diye anam ağlamıştı.

Bu sırada bir P.M'de ben alayım lütfen

2000 öncesi filmleri HD olarak tutanlar bana bir P.M atarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 13 Kasım 2012; 3:34:31 >
  • 2 TB doldu 720p ve 1080p filmler hepsi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.