Şimdi Ara

Film Arşivi Olanlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
8.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu hort olacak belki ama benimde 2 tb arşivim var çoğu 1080p ve kaliteli riplerdir hepside arşive layık filmler ve yüksek bitrateli birçoğu 10 gb ın üstünde filmler.İzmirden takas yapmak isteyen varsa görüşebilirz.Neredeyse hepsinde tr altyazı filmin içindedir.ayrıca 20 tane 3d 1080p dual ve 10 tane falanda orj dil filmim var yine yüksek kalite ilgilenenler pm den ulaşabilir.maksat arşivi genişletmek.
  • 25 tb hdd var full
    24 tb da serverimda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film arşivlemek zevkli lakin masraflı heleki bluray ripler çok yer kaplar, silmeye kıyamıyacağın dosya boyutları, sorsan kaç kere izlicen taş patlasa 1+2 belkide bir daha bakmıycan, ama hastalık tamamiyle bu iş
  • 98 FİLM
    138 GB
  • Güzel başlık.. Konu sahibi arkadaşım sağlam arşivcidir, bu işin emektarı sayılır.

Benim yaklaşık 4tb civarı Bluray film arşivim mevcut. Büyük bölümü 1080p (kalanı 720p) ve tamamı 5.1 DTS. Arşivi buraya yazmaya kalksam sayfa yetmez sanırım :) Aklınıza gelecek sinema tarihine geçmiş hemen tüm seri filmler mevcut. Yine kalan single filmlerin de hemen hepsi hatrı sayılır filmler. Önceden sadece zevk ve hobi içindi ama ara sıra dolum da yapıp değerlendiriyorum. Çok uzun zamanımı ve uğraşımı aldı bu arşivi yapmam ama arada bi beğendiğim filmlere bakmayı seviyorum.
  • yaklaşık 25 TB arşive sahibim. 1080p ve bd disk olarak. az da olsa bir miktar da dvd ve 720p var. ayrıca dvd olarak kutulu da bi 50 tane vardır. yadise tanıttığım film sayısı 1260 adet.
  • Ortalama 500 film
    600 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 gb civarında , değişik kalitede , yerli - yabancı toplam 400 civarı film ve 150 kadar animasyon . 80 küsür gb belgesel de artısı. Fakat büyük bir temizlik , düzenleme ve gerekenlerin kalite yükseltmesi gerekiyor. Tembellikten el atamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirli1713

Konu hort olacak belki ama benimde 2 tb arşivim var çoğu 1080p ve kaliteli riplerdir hepside arşive layık filmler ve yüksek bitrateli birçoğu 10 gb ın üstünde filmler.İzmirden takas yapmak isteyen varsa görüşebilirz.Neredeyse hepsinde tr altyazı filmin içindedir.ayrıca 20 tane 3d 1080p dual ve 10 tane falanda orj dil filmim var yine yüksek kalite ilgilenenler pm den ulaşabilir.maksat arşivi genişletmek.

hatay/ iskenderundayim.
    yakin olsaydik takas isi güzel olurdu. bende de Hd dizi film Karisik 8-10 TB arşiv var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 den fazla dvd ye çekilmiş film arşivim var HD dizi ile takas etmek isteyen olursa yaparım
  • İlk başta bir heyecanla doldurttuğum 8TB full film, daha sonra korsana hayır deyip başladığım 250 taneden fazla orjinal bluray film arşivim var. Şu an çek cumhuriyeti, almanya ve ingiltereden kargoda filmler de eklenecek
  • Arkadaşlar elimde 1,5 terabaytlık film ve dizi arşivi var. Filmler yabancı filmler. ve hepsi türkçe altyazılı. kesinlikle türkçe film izlemeyi tercih etmiyorum. filmlerin %90 ı 720p ve 1080p dir.Zaten izlenmeyecek kalitede filmi arşivimde tutmam. Az miktarda film sd'dir. Ayrıca diziler genelde sd. Ben 107 ekran 3d tv de izliyorum. Gayet güzel izleniyorlar.Toplamda 600 civarı film var. 100 ün üzeri 3d film. Hemen hemen bütün önemli seriler var. Hepsi ayrı ayrı klasörlenmiş olarak. 40 civarı en önemli diziler tüm sezonları ve şimdiye kadar olan bölümleri ile türkçe altyazılı olarak mevcut. Çok emek ve zaman harcanmış bir arşiv. Düşünen arkadaşlar benimle temasa geçebilirler. Emeğin karşılığı ile yardımcı olabilirim :)
  • Vay be konuyu 2012 de açmışım madem hortlattın konuyu :D ozamanlar 39 GBmış arşivim
    şimdi 300 e yakın film var 300-350 GB arası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı Delikanlı

Vay be konuyu 2012 de açmışım madem hortlattın konuyu :D ozamanlar 39 GBmış arşivim

Bir film ortalama 1gb falan.

Hesap doğru mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı Delikanlı

Vay be konuyu 2012 de açmışım madem hortlattın konuyu :D ozamanlar 39 GBmış arşivim

Bir film ortalama 1gb falan.

Hesap doğru mu ?

hocam 600-700 mb olanıda var 2-3 GB olanıda :D
  • toplamda arşivim m1080p ve m720p şeklinde ağırlıklı olarak dualdir. Her filmin daha iyi kalitesini bulursam güncellemesini yaparım.
    Rakamsal olarak 1.5 tb ve 1000 civarı film , 450gb belgesel , 42 farklı dizi tüm sezonlarını buldukça ekliyorum.
    14/15 tane 4k rip mevcut. Bu aralar HDR işine merak sardım tv de destekleyince..
    bu iş bir nevi koleksiyoner hastalık halini alıyor. izlemesek de arşivleme olayı farklı hissettiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.