Şimdi Ara

Film Arşivi Olanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
8.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    belgeseller 8 tane 2.19 Gb
    Filmler 87 tane 45.3 Gb
    Diziler 4 Seri Dizi 28.7 Gb

ttnet hızları baya düşürmüşyaa artık yavaş yavaş büyütüyoz arşivi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

bnm arşivde şöle oldu
    belgeseller 8 tane 2.19 Gb
    Filmler 87 tane 45.3 Gb
    Diziler 4 Seri Dizi 28.7 Gb

ttnet hızları baya düşürmüşyaa artık yavaş yavaş büyütüyoz arşivi

yeni basladım arşive daha çok dizi arşivi yapıcam ama düşünce kaç gündür bişi indiremedim 3-5 dizi var onlarda yarım yamalak ilk sezon var diğeri yok yada 1-2 var 3 yok vs. uydunete geçersem rahat rahat
  • hacı film indirmekde biraz yavaş oluyor partlı partlı bnm önerim download manager bn arşivi bu program sayesinde yaptım
  • quote:

hacı film indirmekde biraz yavaş oluyor partlı partlı bnm önerim download manager bn arşivi bu program sayesinde yaptım

zaaten onu kullanıyorum + debrid hesabım var ama ttnet düşürdü hızları 100kb s ile inmeye basladı saatler sürüyo tek part bende bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

hacı film indirmekde biraz yavaş oluyor partlı partlı bnm önerim download manager bn arşivi bu program sayesinde yaptım

zaaten onu kullanıyorum + debrid hesabım var ama ttnet düşürdü hızları 100kb s ile inmeye basladı saatler sürüyo tek part bende bıraktım

harbidenla eskiden 900-1000 arası indiriyordu artık 100 ü geçmiyo
  • ttnet galiba hızları tekrar yükseltti eskisi gibi indiriyor artık :D :D arşive devam :D
    102 tane oldu film :D
  • quote:

ttnet galiba hızları tekrar yükseltti eskisi gibi indiriyor artık :D :D arşive devam :D
    102 tane oldu film :D

ay yenilendi sanırsam bu ay 50 gbyi geçin gene aynı olcak
  • harbiidenmi 50gb geçince yavaşlıcakmıı
  • quote:

partlı indirmek cok hızlı oluyor ama bu partları sorunsuz birleştirmenin bir yolu varmı ..

hocam nerden cekiyorsun filmleri pm alabilirmiyim..
  • quote:

harbiidenmi 50gb geçince yavaşlıcakmıı

Büyük bir ihtimal ttnet dediğini yaparsa 50 gb dan sonra hız düşecek.
  • 118 gb 129 film
  • 8 TB HD film ve Belgesel.
    Ama artık filmlerimi eliyorum yavaş yavaş. HDD lerde yer kalmadı. HDD lerinde fiyatları malum. Bu arada 20 mbit ( Sözde sınırsız ) internet hızım 50 gb kota aşımından sonra 1 mbite düştü. Eskiden 5 gb lık filmleri 1,5 - 2 saatte indiriyordum. şimdi indirip indirmemekte kararsız kalıyorum.

Bu arada arşiv paylaşımı olursa seve seve katılırım. Bazı arkadaşlara göre az sayılabilir ama övünmek gibi olmasın arşivim sağlamdır.

• abi 5 gb film indirilir naptın sn :D
    bndeki filmlerin görüntüleri en az 720p 1 film 500-700 mb arası :D
  • 85 GB

Transformers: Dark of the Moon (2011) *Bluray*

indiriyorum, bir dahaki aya bugüne iner.

• PM almış olanlar bana da gönderirlerse memnun olurum.
  • 1.23 Terabayt fullhd film, 630 gb 720p film arşivim var. şimdilik
  • Bende diyordum boşyere niye filmleri biriktiriyorum izle sil diyodum ama harbiden arşiv yapmak ayrı bir zevkmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moulin Rouge

21 TB film
    8 TB dizi
    12 TB belgesel var.

indirmeye devam.

pm
  • Elinde HD dizi olan varsa ben de takas yapmak isterim karşılığında film verebilirim. Pm leri bekliyorum
  • 3 tb civarında hd film, dizi, belgesel arşivim var yanlız izleyip siliyorum sadece bir, iki film var onları silmiyorum godfather, yüzüklerin efendisi gibi
    arşivdeki en büyük boyutlu filmim 90 gb kadar boyutu olan yüzüklerin efendisi extended cut versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 4 Nisan 2012; 15:42:20 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.