3 tb civarında hd film, dizi, belgesel arşivim var yanlız izleyip siliyorum sadece bir, iki film var onları silmiyorum godfather, yüzüklerin efendisi gibi arşivdeki en büyük boyutlu filmim 90 gb kadar boyutu olan yüzüklerin efendisi extended cut versiyonu
hocam triology nin boyutumu o kadar yoksa tek filmi?
Bende triology ext. 50gb versiyonu varda oturup izlemek nasip olmadı.
3 tb civarında hd film, dizi, belgesel arşivim var yanlız izleyip siliyorum sadece bir, iki film var onları silmiyorum godfather, yüzüklerin efendisi gibi arşivdeki en büyük boyutlu filmim 90 gb kadar boyutu olan yüzüklerin efendisi extended cut versiyonu
tek filmin boyutu 90 gb kadar ayrıca ben de bu versiyonu daha önce izlemedim
bendede şuan 98 tane 720p film arşivim var.En düşük bir film 4 gb kapasiteli.
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyni
quote:
Orijinalden alıntı: Emphire
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyni
tek filmin boyutu 90 gb kadar ayrıca ben de bu versiyonu daha önce izlemedim
Cok buyuk ya birde bende bd player yok 22" monitorde izliyorum filmleri.o yuzden 20 gb olanlar fazlasiyla yetiyor.simdi yeni tv aldik artik onda seyretmek icin denedim bi kac tane. 720p fast five 4gb kadar boyutu var ama harika gosteriyor tv de(46st33)
Yahu arkadaşlar banada biri PM'den detaylı anlatabilirmi ben şimdi internetten nasıl film indiriceğim ve arşivliyeceğim biraz cahilimde kusura bakmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Wooksup
Yahu arkadaşlar banada biri PM'den detaylı anlatabilirmi ben şimdi internetten nasıl film indiriceğim ve arşivliyeceğim biraz cahilimde kusura bakmayın.
pm attim
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
quote:
Orijinalden alıntı: Wooksup
pm attim
banada film indirebilecegim bir site verirmisin pmden.Alternatif olsun
arkadaşlar brrip. 1080p tr formatında film indirebilileceğim torrent sitesi ya da izleyebileceğim güzel bir site, pm olarak önerebilirmisiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: idris-tolar
arkadaşlar brrip. 1080p tr formatında film indirebilileceğim torrent sitesi ya da izleyebileceğim güzel bir site, pm olarak önerebilirmisiniz..
pm atıldı..
@[ Starbury ] dostum sana da...
Dede geldü
Pachelbel's Canon
Arkadaşım 5000 defa gönderdim ama PM gönderirken sorun oluyor ekranda kitlenme oluyor ben anlamadım daha sonra gönderirim artık, sanırım forumda sorun var.
Dede iş başında.
Klasik film arayanlar, sanat içerikli film arayanlar, hiçbir yerde olmayan filmler arayanlarda PM ile ulaşırlarsa adres veririm, yalnız Vip üye olmak gerekiyor komik paraya.
Dede Dünya İçin Çalışıyor.
2721 film(orj-720p,1080p-dvdrip karışık),29 çeşit dizi,146 belgesel hala tam gaz devam ediyorum bu iş bir hastalık emek verdiniz mi çok güzel bir hal alıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: rafael_35
2721 film(orj-720p,1080p-dvdrip karışık),29 çeşit dizi,146 belgesel hala tam gaz devam ediyorum bu iş bir hastalık emek verdiniz mi çok güzel bir hal alıyor...
sağlam arşivmiş,tebrik ederim.Gerçekten hastalık,silemiyorsunuz da bir noktadan sonra
1,5 senedir de ilk msjiniz olmuş
5, 6 tb vardir saymadim.
kaç film var saymadım ama 2 tb arşivim var.
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
quote:
sağlam arşivmiş,tebrik ederim.Gerçekten hastalık,silemiyorsunuz da bir noktadan sonra
1,5 senedir de ilk msjiniz olmuş
önceden hep yorumları okuyordum artık bende yazayım dedim :)
quote:
önceden hep yorumları okuyordum artık bende yazayım dedim :)
yazın hocam tabi,oku oku bi yere kadar
quote:
Orijinalden alıntı: idris-tolar
partlı indirmek cok hızlı oluyor ama bu partları sorunsuz birleştirmenin bir yolu varmı ..
internet download manager ve jdownloader kullanabilirsiniz.
Eyvallah arşivleriniz sağlam ama sorarım size, o filmlerden kaç tanesini izlediniz? Asıl sıkıntı bu. Ben film indireceksem kılı kırk yarar, öyle seçerim. Film sitelerinde profiliniz varsa incelemek isterim. Benim forumda bildiğim bir Zapotka bir de De-Niro vardı, en çok film izleyen olarak. Biraz fazla eleştiri oldu ama idar edin