Şimdi Ara

Film Arşivi Olanlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
8.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

quote:

Beyler çok güzel bir site buldum isteyenlere pm atarım.

720p ise pm alabilirmiyim..

Pc ye geçince aksam atarım.

bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

quote:

quote:

bende

cinemakine değilse bende alıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

quote:

quote:

bende

cinemakine değilse bende alıyım.

tr dublaj, online film izleyebilceğim, en iyi 2 siteden biri..

• Merhaba arkadaşlar, sanırım bütün arşivciler burada toplanıyor Benimde küçük bir orjinal Dvd arşivim var idare ediyorum işte

http://resim.donanimhaber.com/m_59412484/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59412484
  • Buda Arşivimin Son Hali Arşivi Direk Filme Hiç Bakmadan İndirerek Yapmadım Hepside İzlediğim Ve Sevdiğim Filmler Zaten İzledikten Sonra Sevmessem Siliyorum.
     Film Arşivi Olanlar

109 Adet... :D
  • arşiv yamıyorum ama...izlediğim filmleri tarihine göre ajandama yazıyorum...
  • izleyip siliyorum arşiv yapmak maddi olarak bütçeme göre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

ben hala kutusunda arşiivciyim gb ını hesaplamasam bile 200e yakın filmim var

++++++10000

bende öyle, hdd filmleri koleksiyoner arşivi değil zaten. Aynen benimde sizin gibi kutulu ve bandrollü toplamda 200 e yakın dvd ve bluray arşivim var...Evde (ayrıca ps1-ps2-ps3 oyunlarım yüzünden) rafım kalmadı. Bluray ve dvd lerin bir kısmı çalışma masası ve vitrinde duruyor, halen istediğim gibi camlı büyük tek bir dolap bulamadım, özel olarak marangoza gidip dert anlatmayada üşeniyorum...Sağda solda dvd bluray ile düzensiz bir şekilde yaşayıp gidiyoruz. Misafir gelse dağınıklığı görse yüzümüze tükürür herhalde

benim annemde dara düşersen bunları satar geçinir gidersin diyo:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben hala kutusunda arşiivciyim gb ını hesaplamasam bile 200e yakın filmim var

++++++10000

bende öyle, hdd filmleri koleksiyoner arşivi değil zaten. Aynen benimde sizin gibi kutulu ve bandrollü toplamda 200 e yakın dvd ve bluray arşivim var...Evde (ayrıca ps1-ps2-ps3 oyunlarım yüzünden) rafım kalmadı. Bluray ve dvd lerin bir kısmı çalışma masası ve vitrinde duruyor, halen istediğim gibi camlı büyük tek bir dolap bulamadım, özel olarak marangoza gidip dert anlatmayada üşeniyorum...Sağda solda dvd bluray ile düzensiz bir şekilde yaşayıp gidiyoruz. Misafir gelse dağınıklığı görse yüzümüze tükürür herhalde

benim annemde dara düşersen bunları satar geçinir gidersin diyo:)

siz o niyetlemi arşiv yapıyosunuz ?

öyle bişey mümkünmü?? annem dalga geçiyor..bütün paramı ona harcıyorum diye

• 150 ye yakın film var. 720p ve 1080p hepsi. 1.5 trebyte arşivim var toplam. Bizim bir abi var arşivini duysanız ağzınız uçuklar
    Geçen gün sordum. Bana verdiği cevap şuydu, dün gece arşivim 30 trebyte oldu dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 3 Mayıs 2012; 3:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

izleyip siliyorum arşiv yapmak maddi olarak bütçeme göre değil

Bütçeye Gerek Yokki Meraklıysan HDD Yede Yaparsın Bn Öle Yapıom :D
  • 500 gb sıfır kutusunda hdd satıyorum, adaptörsüz 2.5" ilgilenenler pm atsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

quote:

Orijinalden alıntı: soryy

izleyip siliyorum arşiv yapmak maddi olarak bütçeme göre değil

Bütçeye Gerek Yokki Meraklıysan HDD Yede Yaparsın Bn Öle Yapıom :D

500 GB hdd var şu ana kadar kaç kere doldur boşalt yaptığımı unuttum

filmleri en az 720p 5GB olanları indiriyorum büyük TV de izlediğim için

hepsini biriktirsem 3-4 TB civarı bir arşiv olurdu (diziler ile birlikte)

SEAGATE
    3,5" 2TB Expansion USB3.0 / USB2.0 Harici Disk
    346 TL
    KDV DAHİL

2 adet alsam bundan 700 TL eder buda benim için oldukça büyük bir meblağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 23 Haziran 2012; 14:32:17 >

• 904 film 1.3 TB yer kaplıyor ve gittikçe büyüyor arşiv HDD yetiştiremeyez bu gidişle.
    Ayrıca 1.8TB'lık bir dizi arşivim var onuda büyütüyorum her geçen gün bu işin sonu hayırlı değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

904 film 1.3 TB yer kaplıyor ve gittikçe büyüyor arşiv HDD yetiştiremeyez bu gidişle.
    Ayrıca 1.8TB'lık bir dizi arşivim var onuda büyütüyorum her geçen gün bu işin sonu hayırlı değil :)

hocam dvdrip arşiv yapıyorsunuz büyük ihtimal.Yani çok kötü görüntü kalitesi.720p yapmakta fayda var. 5-6 gb olanların görüntüsü çok güzel.1080p ile aralarında dağlar kadar fark yok(kişiye göre değişebilir).

Bende de 50-60 kadar dvdrip vardı geçen gün hepsini hiç düşünmeden sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

904 film 1.3 TB yer kaplıyor ve gittikçe büyüyor arşiv HDD yetiştiremeyez bu gidişle.

hocam dvdrip arşiv yapıyorsunuz büyük ihtimal.Yani çok kötü görüntü kalitesi.720p yapmakta fayda var. 5-6 gb olanların görüntüsü çok güzel.1080p ile aralarında dağlar kadar fark yok(kişiye göre değişebilir).

Hocam evet dvdrip yapıyorum fakat o kadar fazla film varki onları 720-1080leriyle değiştirmek istesem en az 5-6 hdd daha lazım.Ha yapıcam mı yapıcam fakat zamanla değiştiriyorum hdd aldıkça.Öbür türlü Hdd dolduğunda yeni film indiremiyorum dolayısıyla izleyemiyorum boşta kalıyorum hergün de hdd alamıyorum haliyle.Dediğim gibi yavaş yavaş değiştiricem hepsini.

• quote:

quote:

quote:

Hocam evet dvdrip yapıyorum fakat o kadar fazla film varki onları 720-1080leriyle değiştirmek istesem en az 5-6 hdd daha lazım.Ha yapıcam mı yapıcam fakat zamanla değiştiriyorum hdd aldıkça.Öbür türlü Hdd dolduğunda yeni film indiremiyorum dolayısıyla izleyemiyorum boşta kalıyorum hergün de hdd alamıyorum haliyle.Dediğim gibi yavaş yavaş değiştiricem hepsini.

1.3 Tb bayağı hd film alır.Yani 904 tane film yerine kaliteli filmlerden hd arşiv yapabilirsiniz.Ben öyle yapıyorum şuan da.2tb Hdd var.Şu diskler ucuzlasada kapasiteyi arttırsak.Mesela imdb Top 250 Hd olsa iyi bence.

• eskiden kalma elimde 1-2 tb. 720p ve 1080p filmler var ama artık arşive hiç bir film atmıyorum. internet hızım 100mb ve kotasız olduğu için 20-30 gb 'lık 1080p filmleri indirip izleyip siliyorum. :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.3 Tb bayağı hd film alır.Yani 904 tane film yerine kaliteli filmlerden hd arşiv yapabilirsiniz.Ben öyle yapıyorum şuan da.2tb Hdd var.Şu diskler ucuzlasada kapasiteyi arttırsak.Mesela imdb Top 250 Hd olsa iyi bence.

Kıyamıyorumda ya silmeye hani 1-2 güne toparlarım tekrar biliyorum ama resmen aile gibi olduk artık :)
    Yazın ciddi bir çalışma yapıcam filmlerde, Top 250 HD olayını bende düşünüyorum zaten çoğu mevcut HD olarak kalanınıda tamamlayacağım kısmetse yaza.Finaller geldiği şu an çok uğraşamıyorum maalesef.

• P.m alanlardan bir p.m de ben alabilr miyim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.