DSLR ve DSLR-Like tavsiye edildi. Film çekicez kalite iyi olmalı efektler uygulicaz. Limit 1000tl-1300tl 2. el olmasın lütfen :) Baktıklarım,düşündüklerim; sx50hs p600 hx300 hx400 p520 sx60(bütçemi çok aşıyor ama çok iyi denilirse zorlayabilirim sanırım)
[ sony hx400 ile canon sx50 arasında kaldım tekrar hatırlatmak isterim önceliğim video]
Bu kameraların ISO değerleri çok düşük bu bende bir sıkıntı çıkartıyor.Lens maliyeti fazla olmayan kitiyle gelen ekonomik bir dslr a da okeyim eğer iyi video çekiyorsa.Öncelik film.İlerki zamanlarda fotoğrafta çekebilirim.Düğün fotoğrafı çekmicem çekersem dağa çıkar güzel fotoğraflar yakalamaya çalışırım ormana giderim.Burda büyük bir kararsızlık oluşuyor bende dslr alacaksam zoom lensle çok pahalı ama Iso yüksek ve kaliteli video sunuyor.En iyi seçeneği sunabileceğinizi umuyorum.
fz200 dediler video odaklaması çok kötü dediler yorumlarınızı bekliyorum.
Zoom çok önemli olmasada hoşuma gidiyor olursa sevinirim fps olaylarına gelirsek 24fps film hissi veriyormuş doğrumu?Doğruysa 60fps mi 24fps mi? hx400 hem 24 ü hem 60ı destekliyor sanırım.Film için en uygun kamera hangisidir sizce yazdıklarımın arasında olmayan önerilerinizide bkliyorum. Karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim.