Boş vaktin vardır ama yoğun zamanda izlediğin filmlerin tadı yoktur. SEZON SEZON DİZİ İZLEYENLERE ŞAŞIRIYORUM NASIL SIKILMIYORSUNUZ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Film dizi izlemekten sıkılmak
-
-
Biraz ruh hali ve psikolojik durumla alakalı bir şey. Doğru şartlar yok demek ki eğlenmen ve odaklanman için. Beyindeki dopaminerjik sistem, cinsel hayatın veya herhangi bir şey bunu etkiliyor olabilir.
Duygusal olarak bağlanmadığın bir eylemi sürekli yapman zordur. Film izlerken bile bir şekilde o filmi izlemeye devam etmek için o filmi sevmen ve konuya bağlanman gerekir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç kimse kendi için dizi izlemiyor. Çevrem izliyor ben de izliyim muhabbetten geri kalmayayim diye embesil gibi ekranın başına oturup saatlerini harcıyor. The Leftovers diye bir diziyi övdüler, bakayım dedim fena değil ama 1 aydır bitiremedim 3 sezon 30 bölüm diziyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir müddet sonra sıkıyor gerçekten de. geçen yaz fena gelmiyordu sonraki zaman gene biraz izlerdim de, bu aralar beni de sarmıyor pek
-
beni sarıyo valla.
-
Sürekli dizi ve film izleyebilmek için geek diye tabir edilen tayfadan olmanız lazım hocam. Mesela ben Doctor Who'yu 3. kere başa sardım izliyorum. Tabi arada bir kaç bölüm atlıyorum ki her dizinin her bölümü istisnasız izlenemez zaten. Ve çevremde 1 kişi bile izlemiyor diziyi. Süper kahraman filmlerini izlemeyi severim çünkü karakterleri tanıyorum ve tanıdığım karakterlerin maceralarını izlemek tıpkı bir arkadaşının sana bir anısını anlatmak gibi geliyor. Zevk alıyorsun.
Ha 2010lu yılların başlarında deliler gibi film ve dizi izlerdim, öyle bir duruma geldim ki izlemediğim film kalmadı ve bu sefer kalite isteğim arttı. Her şeyi izleyemez oldum. Burada da sevdiğim filmleri dönüp tekrar izlemeye ve çevremdekilere izletmeye başladım.
-
Hayatımda hiç yabancı dizi bitirmedim ama akasya durağını baştan sona en az 5 kere izledim.
-
Eskisi gibi kaliteli dizi, filmler çıkmıyor. O yüzden uzun süredir doğru düzgün izlemiyorum. Nadiren tek tük ilgimi çeken bir film çıkarsa onlara bakıyorum. Diziler çok vakit yiyor.
-
Şu pandemi dolayısıyla dizi ve film izleme alışkanlığım azaldı neredeyse. Günde 4 bölümünü bitirdiğim shameless dizisinin son bölümlerini izlerken daralıyorum.20 dakikalık komedi dizilerinde de aynısı oluyor nedense.
-
1 günde seri filmleri izlerdim 2-3 film belki.Şimdi bolca zamanım var dh ekşi youtube gezinip zaman öldürüyorum.Film izleyesim var ama açasım yok.Düşünmesi güzel yapması zor.
1 senedir dizi izlemiyorum. piyasada dizi kalmadi ya hepsi final yapti ya da sezon finali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 24 Mart 2021; 17:38:12 > -
Leftovers cidden sağlam dizi yalnız. 1. Sezondan sonra açılmaya başlıyor. Bitirmenizi öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch
Leftovers cidden sağlam dizi yalnız. 1. Sezondan sonra açılmaya başlıyor. Bitirmenizi öneririm.Teşekkür ederim, son sezon 2. bölümdeyim. Ben de beğendim, derinliği ve felsefesi olan bir dizi ama HBO'nun top seviye dizilerinden de değil sanki. Birçok çekim hatası buldum mesela ayrıntılı izlemememe rağmen. Finalde de hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyorum nedense. Bakalım
Ben de şimdiye kadar çekilmiş en underrated dizi olarak düşünüyorum. Aşırı beğendim. Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz. Umarım final ve kalan bölümler sizi tatmin eder.
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clipbeni sarıyo valla.
punisher ve daredevil izledim efsaneydi qnq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X