Şimdi Ara

Film için Hangisi? 49ub850v,49hu6900,40pus7909 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tv evde olduğum ve uyumadığım her an açık şekilde.Hiç bir şey olmasa sesi olsun diyenlerdenim. Evdeki tvyi değiştirmek istiyorum.

Hemen hemen hergün usb'den dizi ve film izleyen birisiyim. Bu yüzden film izlerken takılma, donma,kopma gibi sıkınıtıların olmaması çok önemli. Codec sıkıntısı çekmemesi önemli(dts yüzünden çok canım yandı). O kadar para verip canımın sıkılmasını hiç istemiyorum.

Birkaç gündür arıyorum şu 3 model çok mantıklı geldi. LGUB850V - SAMSUNG HU6900 - PHILIPS 7909 modelleri aklımı çeliyor. Kullanan ve bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Yardımlarınız sonucunda 26 Aralık tarihine kadar bir karar verip tvyi almak istiyorum.

Ayrıca belirttiğim yada tavsiye ettiğiniz tvlerin sd yayınlarının(özellikler ntvspor'un:)) resimlerini gönderebilirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

• Ben de aynı tv ler arasında kalmış birisi olarak takipteyim ayrıca ps3 de önemli benim için
    Suan en yakın lg yi görüyorum her ne kadar vertical banding olayı olsa da kıyaslama yaptığımda pasif 3D yüksek hertz webos tan dolayı buna kaymış durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada da ub850 100+150tl bonus ile 2750 geliyor onu alabilirsin.

Ne alırsan al ama tavsiyem digiturk hd veya dsmart hd ile kullan yoksa SD yayın izleyeceksen bu 4k tv'lerin bir anlamı olmaz. Eğer dsmarthd veya digiturk hd kullanmaycaksan ve sd yayın izleyeceksen 4k tv lere bakma derim. Zaten kafadan 4k tvler sd leri fhdlere göre kötü gösteriyor ve tv nin boyutu büyüdükce sd yayın çirkinleşiyor.
  • bugün vatan bilgisayara gittim yanıma ts(ntvspor sd yayın kaydı), mpeg(kanald ve aspor sd yayın kaydı, h264,h265, 1080p, 1080i, 720p,4k ve 3d filmler alarak gittim hu6900 hepsini çalıştırdı ancak ub850v birçoğunu açamadı. Halbuki vatan pc'ye 49ub850 almaya gitmiştim ama şimdi yön ister istemeden 50hu6900'e gitti.Philips'i zaten öneren yok. Şatış elemanı 4 philips sattım hepsi geri geldi dedi ama ne kadar güvenilir. Bir kaç saat içinde 50hu6900 alacak gibiyim hayırlısı. fiyat olarak da hepsiburada'da ve vatan'da uygun. Hayırlısı bakalım.
  • isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    Ub850 güzel bi televizyon fakat ultrahd olduğunu biliyormusun bilmiyorum. full hd yayınımız bile yokken ultrahd tv almak çokta mantıklı değil yine karar senin :) kullanım amacını karşılayacak özelliklerde televizyon bence lg'nin 652 modeli iyi derim daha uzun vade'de kullanırsın hz 500 derler ama bütün televizyonların panel hızları aynıdır 50 hz dir. ful özellikleri mevcut Son eğitimimde 3d ilerleyen günlerde kalkacak denildi ama ne kadar doğru bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xraykan -- 22 Aralık 2014; 16:38:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.