Şimdi Ara

Film izleme uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film izlemek için ücretsiz android tv uygulamaları önerebilecek var mı ? Türkçe dublaj izleme seçeneğide bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önerecektim ama hem dublaj seçeneği yok, olsa bile sırf dublaj istediğiniz için önermezdim. Altyazılı izlemeye alışın, ben daha önce niye dublaj izliyormuşum dersiniz.

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Filmleri altyazılı izleyen biri olarak bizleri es geçmeyip söylermisin hocam şu uygulamayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratilmaz -- 25 Haziran 2018; 16:12:13 >
  • muratilmaz kullanıcısına yanıt
    Terrarium tv adlı bi uygulama. Play store'da yok apk olarak indirebilirsiniz. Eğer telefonda yoksa mx player da indirmeniz gerekiyor.

Mantığı şöyle: İnternetteki film dizi sitelerinin videoları aldığı kaynağı direk olarak buluyor. Siz film veya dizinin ismine tıklayıp bekledikçe kaynaklar yükleniyor, istediğiniz kaynak gözükünce seçerseniz sonuna kadar beklemenize gerek kalmıyor. Mesela orda "[720p]örnek site" yazıyor ona tıklıyorsunuz. Sonra altyazı seçme kısmı geliyor. Ordan altyazılardan birini seçin %90 uyar -uymazsa izleme yerinden kaydırabilirsiniz.- Altyazı seçtikten sonra direk mx'e yönlendiriyor indirilmiş film gibi rahatça izleyebilirsiniz.

Açılışta dizi kısmı geliyor film ismi yazarsanız çıkmıyor film aramak için soldan kaydırıp film seçin benim gibi uğraşmayın:)

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    geçen yıl açıldı
    iPhone izleme programı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.