Şimdi Ara

FİLM İZLEMEK İÇİN SURROUND (5.1 YADA 7.1) KULAKLIK TAVSİYESİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımcı olacak üstatlara şimdiden teşekkürler. Film izlemek için kablosuz ses sistemlerini aratmayacak bir kulaklık arıyorum. Forumları hep okudum ama şu noktada bilgisizliğimden bir türlü işin içinden çıkamadım. Ben filmleri televizyondan ve daha çok android box aracaılığıyla internetten izliyorum yada internetten mkv indirip izliyorum çok nadir. Sorun burda başlıyor, bu izlediğim filmler internet üzerinden olduğu için kulaklık surround olursa beklediğimi alabilirmiyim yoksa hangi kulaklık olsa aynı sesimi alacam. ses kartlı kulaklıklar ve sanal surround diye bahsedilen kulaklıklar bu ses konusunda farklılık yaratıp yardımcı olurmu. Eğer olursa ses kartlı 300 ile 500 TL arası ne önerirsiniz. Oyuncu kulaklıkları var ama onlarda tv ye bağlanınca düz ses veriyormuş galiba. logitech 930 a heveslendim ama tv yada android box tan film izlemek için olmaz dediler. günlerdir arıyorum işin içinden çıkamadım. yardımlarınızı bekliyorum.

• Sadece film için kullanacaksaniz surround 5.1 bakmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sadece film icin ama sorunumu tam anlatamadim. Internet uzerinden online film yada dizi izlerken sesi surround efekt vererek, ses sistemi keyfi verebilecek bir kulaklim lazim. Cunku internetten izlenen filmlerde bluraylar gibi kendinden 5.1 ses kanali yok. Ses kartli, sanal surround kablosuz bir kulaklik tavsiyesi rica ediyorum.

• Kablosuz bildiğim kadarı ile logitech g930 vardı en son ama performansı nasıl bilmiyorum.

Bildiklerime gelirsek,

Şu an kullandığım playvision ve roccat kave'den bahsedebilirim size.

Her ikisi ile de muazzam bir sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. İkisi de gerçek surround ses sağlıyor ve titreşim özellikleri çok ayrı bir olay yaratıyor. Resmen filmin içinde yaşıyorsunuz. Bunlar için 5.1 ses kartı lazım elbette, creative x-fi kullanıyorum ben öneririm.

Fiyatları playvision 160 civarıydı en son, roccat da 350'li bir şeydi.

Şimdi bunların ikisinden hangisi derseniz, ikisinin de artıları var kendine göre.

Playvision daha hafif daha portatif ve titreşimi daha fazla.

Roccat daha büyük daha ağır, kulağınızı tamamen içine alıyor, titreşimi playvisiona göre az, genel ses yüksekliği playvision dan fazla.

Bunları göz önüne alıp kararınızı verebilirsiniz.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Kablosuz bildiğim kadarı ile logitech g930 vardı en son ama performansı nasıl bilmiyorum.

Bildiklerime gelirsek,

Şu an kullandığım playvision ve roccat kave'den bahsedebilirim size.

Her ikisi ile de muazzam bir sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. İkisi de gerçek surround ses sağlıyor ve titreşim özellikleri çok ayrı bir olay yaratıyor. Resmen filmin içinde yaşıyorsunuz. Bunlar için 5.1 ses kartı lazım elbette, creative x-fi kullanıyorum ben öneririm.

Fiyatları playvision 160 civarıydı en son, roccat da 350'li bir şeydi.

Şimdi bunların ikisinden hangisi derseniz, ikisinin de artıları var kendine göre.

Playvision daha hafif daha portatif ve titreşimi daha fazla.

Roccat daha büyük daha ağır, kulağınızı tamamen içine alıyor, titreşimi playvisiona göre az, genel ses yüksekliği playvision dan fazla.

Bunları göz önüne alıp kararınızı verebilirsiniz.

İyi forumlar.

Yardim icin cok tesekkurler ama dedigim gibi bilgisayardan degil tv den izliyorum filmleri ve genelde de internet üzerinden online izliyorum. Minix marka android box var tv ye bagli internetten acip izliyorum. O yuzden internet uzerinden gelen sterio sesi 5+1 gibi keyifli hale getirip verecek kendinden ses kartli bir kulaklik lazim.

• uyumsuz U kullanıcısına yanıt
    Playvision'un ses dekoderi var ayrı bir aparat... Bir araştırın internetten isterseniz.
  • tv de ve pc de film için kulaklık ararken sizin konunuza rastladım .oyun için çok öneri var fakat film için sınırlı sayıda ve açık olmayan öneriler mevcut.

Tecrübeli arkadaşlar önerilerini ve deneyimlerini paylaşabilirler mi?
  • anlayan yok galiba herkes gamer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamisli

anlayan yok galiba herkes gamer :)

bende anlamadım ama :D

ATH m40x önerebilirim bu arada inanılmaz güzel soundstagei var ya da daha ucuz yollu şeyler de var tabii ama DAC olmadan çoğu şey güzel ses vermiyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.