Bildirim
Film izlerken ekran kendi kendine küçülüyor çıldırıcam?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartını güncelle . Driver yüklü değilse pc uyumlu birtane yükle . -
konu takip -
Zaten güncel olanı kurdum. :/ -
Hmm o zaman bir fikrim yok. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: biryeregitmiyoruz
Arkadaşlar İmzamdaki sistemi alalı 2-3 ay oldu. Film izlerken Full hd olsun her türlü filmde, ekran yanlarken kendi kendine 2-3-4 cm küçülüyor 1-3 saniye içinde tekrar eski haline geliyor. Film sırasında ara ara oluyor. Nedeni ne olabilir.
Bunun gibi ekranda küçülüyor.
Normalde bunun gibi olmalı=
acaba videodan dolayı olabilir mi sayfayı yenile indirdisen kapat aç o anı aç aynı ise videodan olabilir youtubedede ölemi acaba
-
BS Player, Media Player Classic, VLC hepsinde oluyor her filmde oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biryeregitmiyoruz -- 5 Ağustos 2013; 16:20:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: biryeregitmiyoruz
BS Player, Media Player Classic, VLC hepsinde oluyor her filmde oluyor.
her filmin aynı yerindemi farklı yerindemi ama o var RisKoF selametle (4 günlük ban nedeniyle giremiyor) -
Codecleri güncellemeyi deneyin bir de.. -
Aynı yerde oluyor. Her filmde oluyor. Codecler güncel :/ -
hangi codec pack i kullanıyorsun.. şöyle bir özellik aktif olmuş olabilir codec tarafından. eğer altyazı çok uzun gelirse görüntüyü küçült falan filan gibi. atıyorum yani böyle bi özellik varmı yokmu bilmiyorum ama. her player da oluyorsa, ve videonun aynı yerinde oluyorsa, dediğim gibi codec problemi gibi.. başka bir codec pack yüklemeyi dene.. -
Gom Player ve K-Lite Codec yükle hocam bir de öyle dene.Bu ikili tayinle pekmez gibidir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X