Şimdi Ara

Film klasörleriniz için simgeler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
31
Favori
28.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu simgeleri yapmaya bende sıfırdan başlayacağım , hangi photoshop en ideal söyler misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

Bu simgeleri yapmaya bende sıfırdan başlayacağım , hangi photoshop en ideal söyler misiniz ?

Farketmez en eski sürüm photoshop'lar bile bunu yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lustral

quote:

Bu simgeleri yapmaya bende sıfırdan başlayacağım , hangi photoshop en ideal söyler misiniz ?

Farketmez en eski sürüm photoshop'lar bile bunu yapabilir.

CS 4 veya 5 indiriyorum birazdan.
  • Template indiremıyorum linklerin hepsi kırık. Templateyi nerden indiricem yardım edin.
  • Oldukça hoş. Bilgisayara gecince bakıcam.
  • quote:

Template indiremıyorum linklerin hepsi kırık. Templateyi nerden indiricem yardım edin.

ben de zor bulmuştum . upload yaptım buyur. indirdiğin bunlardı .template
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

quote:

Template indiremıyorum linklerin hepsi kırık. Templateyi nerden indiricem yardım edin.

ben de zor bulmuştum . upload yaptım buyur. indirdiğin bunlardı .template

Teşekkür ederim daha sonra bunu photoshopta mı açıcam ?

• Evet PS ile açacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 20 Ağustos 2011; 13:57:24 >
  • quote:

Evet PS ile açacaksın

Yaptım videoda uygulanan tüm herşeyi bi tane oluşturdum ama farklı kaydete bastım kaydettim photoshop dosyası olarak kaydetti simge olarak değil :S
  • quote:

quote:

Evet PS ile açacaksın

Yaptım videoda uygulanan tüm herşeyi bi tane oluşturdum ama farklı kaydete bastım kaydettim photoshop dosyası olarak kaydetti simge olarak değil :S

Farklı kaydete bas ondan sonra alttan formatı jpeg yap. Daha sonra http://www.coolutils.com/Online/Image-Converter/ yoluyla .ico formatına convertle.. Sonra da simge ayarlarından iconunu seç ve hazır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

Film klasörleriniz için simgeler

http://www.4shared.com/file/8OJvTnnu/case.html

Güzelmiş.
  • Arkadaşlar devinart da güncel film klasörleri paylaşan bildiğiniz adresler var mı ben aradım ama pek bir sonuç alamadım sizden ricam eğer böyle bildiğiniz film veya oyun klasörleri paylaşımı yapan arkadaşlar veya grupların devinart linklerini verebilirmisiniz.
  • 400Den fazla filmim var Hepsini tek tek yapmak çok zor olur
  • yeni gördüm bu konuyu. valla cok guzel olmus evde bende baslayacagım. teşekkürler...
  • konu çok güzel..harika çalışmalar yapmışsınız.ps programı olmadan nasıl yapabilirim acaba ben bu işi ? zamanı olan birisi açıklayabilirse sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

konu çok güzel..harika çalışmalar yapmışsınız.ps programı olmadan nasıl yapabilirim acaba ben bu işi ? zamanı olan birisi açıklayabilirse sevinirim .

Benim verdiğim Template PS için. Malesef PS olmadan yapamazsınız sanırım. Burda paylaşılan pek çok dizi film simgesi var bir indirip göz atınız belki işinizi görür.
  • konu takipte
  • deniyorum teşekkürler.
  • mesajım bulunsun uğraşırım bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

quote:

quote:

Evet PS ile açacaksın

Farklı kaydete bas ondan sonra alttan formatı jpeg yap. Daha sonra http://www.coolutils.com/Online/Image-Converter/ yoluyla .ico formatına convertle.. Sonra da simge ayarlarından iconunu seç ve hazır.

Ama iconda saydamlık felan varsa png yapması daha doğru olmaz mı ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.