Şimdi Ara

Film klasörleriniz için simgeler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
31
Favori
28.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu şekilde yapıyorum başka pcye atarken yada harici hddye atarken normal klasör şeklini alıyor daha sonra hepsini tek tek düzeltmek zorundamı kalıcam arkadaşlar bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  • MessiKaaN aynı sorunu bende yaşıyorum.Emin değilim belki hiç alakası yoktur ama sürücü isimleri yani filmlerin bulunduğu disklerin diğer pcdekilerle uyuşmaması (Misal bizdeki disk F Sürücüsü takılan diğer bilgisayarda D olarak görünüyor ise) bundan dolayı olabileceğini sanıyorum.
  • o hatayı almamak için ; filmlere yaptığınız klasörlerin ikon dosyalarının klasörlerinide taşıyın nereye atıyorsanız o filmleri..birde öyle deneyein..
  • Çok sağoun icon paylaşımı için.

Arkadaşlar benim bildiğim her klasörde "thumbs.db" diye gizli bir dosya vardır. bu dosya önizleme, bilgiler gibi küçük şeyleri taşır. bu dosya kopyalanmadığında yeni aktarılan dosya varsayılan ayarlara döner ve yeni bir thumbs.db dosyası oluşturur.
  • Benim sorum şu ben Xp kullanıyorum.
    1-Böyle klasörler yapabilirmiyim?
    2-Mesela klasörü yaptım.Harici harddiske attım orada gözükür mü ? Harici harddiskten aldım başkasının bilgisayarına attım gözükür mü ? (Gözükmesi için ne yapmam lazım)
    3-Buna benzer klasörün arka planına resim koyduğum windowspaper gibi program vardı.Ama klasörleri harici harddiske taşıdığımda arkaplan resimleri kayboldu? Ama ben bir yerden bir dosya indirmiştim klasörde arkaplanda resmi görebiliyordum ? Yani yine başka yerlere taşıdığım zaman resimlerin kaybolmaması için ne yapmam gerekiyor ?

• *** PC GAME ***
    Red Faction : Armegeddon (PC)
     Film klasörleriniz için simgeler

Call Of Duty Black Ops (PC)

The Chronicles Of Riddick: Escape From Butcher Bay (PC)

Residentevil 5 (PC)

Homefront (Pc)

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (PC)

Call of Duty: Modern Warfare 3 (PC)

PAYDAY: The Heist (Pc)

*** PLAYSTATION 2 ***

Avatar The Last Airbander : The Burning Earth (PS2)

50 Cent Bulletproof (PS2)

*** DİZİLER ***

Alemin Kralı ( Yerli Dizi)

Bir Kadın Bir Erkek ( Yerli Dizi)

Devamı gelecek işallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşiv:D -- 12 Şubat 2012; 13:09:18 >

• çok güzel dostum ellerine saglık

• teşekkürler

•  Film klasörleriniz için simgeler

yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 22 Şubat 2012; 14:03:23 >
  • windows versiyonunuz starter yada home basicse olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knuckles The Echidna

windows versiyonunuz starter yada home basicse olmayabilir.

sorun falan yokmuş biraz araştırdım microsoftun sitesinde.. mesele windowsun orjinal dosyalarında bu tür değişiklik yapılmaması. Neyse yukarıdaki ikonu yaptım uyguladım oldu. Bir an paniklemiştim.
  • Hocam iyi fikir vermiş oldun bende başlıyorum bu işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

quote:

Orijinalden alıntı: lustral

Evet PS ile açacaksın

Yaptım videoda uygulanan tüm herşeyi bi tane oluşturdum ama farklı kaydete bastım kaydettim photoshop dosyası olarak kaydetti simge olarak değil :S

Farklı kaydete bas ondan sonra alttan formatı jpeg yap. Daha sonra http://www.coolutils.com/Online/Image-Converter/ yoluyla .ico formatına convertle.. Sonra da simge ayarlarından iconunu seç ve hazır.

"Save As" yerine "Save for Web" diye bir menü olması lazım orada onu kullanmanız daha doğru gibi görünüyor

• animeler için yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

Template indiremıyorum linklerin hepsi kırık. Templateyi nerden indiricem yardım edin.

ben de zor bulmuştum . upload yaptım buyur. indirdiğin bunlardı .template
    quote:

ben de zor bulmuştum . upload yaptım buyur. indirdiğin bunlardı .template

Tekrar upload edebilirmisiniz.DeviantART ta yada google de bulamadım yada aratmayı beceremedim kaynak versenizde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooker42 -- 7 Mayıs 2012; 0:20:01 >

• Hoş olmuş. Elinize sağlık.
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.