Şimdi Ara

FİLM ÖNERİN - Romantik/Dram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzledim hocam ikisinide öner gelsin
  • hocam bıraz carpık ılıskıler ama eglencelı bır fılm ızlemedıysen closer derim :D
  • lokooo kullanıcısına yanıt
    2010+ yılı filmler yok mu bro oralardan sal gelsin.
  • Jic J kullanıcısına yanıt
    olmazmı Side Effects (acı recete) ızle gıtsın sonra gel salayım.
    yok hocam bana gelmez bu film. Fragmana baktım bir romantik/dramlık bir şeyler göremedim. Gerilim/polisiye tarzı.
    hocam oda varda sen izle yinede derim ayrıca dram'dır aslı bittiginde hadı canım tesekkurler dersın,,yoksa ızledıgın fılmlerde rush ve who m ı bundan daha romantık yada dram degıl yınede secım senın..
    Rush ve who Im zaten romantik değil ki onları 1-2 ay içinde izlediklerim diye notunu düştüm. Yok hocam ya sarmaz o film beni. 2010+ yılları Amerika da geçen aşk/dram gençlik tarzda filmler epey vardır ama bulamıyorum artık. En son Ashby çıktı o da güzeldi.

• Beğeneceğinizi umuyorum hocam,ben başarılı bulmuştum.
  • Far from the madding crowd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @-BaneGeçenlerde izledim bunu hocam işte şuan tam da böyle filmler arıyorum. son 5 yılda çıkan Amerika da geçen. aksiyon, gerilim felan olmayacak. Ne güzel filmdi be bu da. Julianne Hough'a aşık olmuştum.Sonu hele mükemmeldi.

@Cane® 5-6 kere görmüştüm afişini hiç traileri izlemedim şimdi baktım da Aşk ve Gurur'u andırdı. Güzel film gibi. Listeye aldım hocam teşekkürler.

@Waffen - SS Başkanım komple savaş filmi mi o? Gerçek bir olaya mı dayanıyor?

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Sen öner hocam sal gelsin tüm filmleri aklında olanı aklına gelince yaz. Yav aga yemin ediyorum tam tammm benim istediğim ve sevdiğim tarzda film zevkin var neden mi? yazdığın filmlerin;

İzlediklerim:
    The Lucky One (2012)
    Komsu kizi (2004)

(Bu alttakileri çok beğenmiştim özellikle One Day ve Keith)
    Keith (2008)
    Beni unutma (2010)
    Ask ve gurur (2005)
    Askin (500) günü (2009)
    Bir Gün (2011)
    Sevgili John (2010)
    Seninle Bir Ömür (2015)

Benimde 100 filme yakın İzleme Listemde bunlar vardı resimde görürsün afişlerini :D
    İzlemediklerim:
    Aska yolculuk (2010)
    Letters to Juliet (2010)
    Çilgin Aptal Ask (2011)

FİLM ÖNERİN - Romantik/Dram

Şimdi Güney Kore filmi var Ahmaklık Mucizesi diye ama filmi hiç bir yerde 720p-1080p bulamadım anca 360p var. Onu mu izleyeyim yoksa Letters to Julliet'i mi? Julliet'i az biraz izlemiştim ama sonra kapatmıştım. Modum neyse o an o filmi izliyorum hocam çok garip bir durum. Mesela bazende savaşa takarım 1 hafta boyunca savaş filmi izlerim şuan Romantik/Dram arıyorum listemde de var ama karar veremiyorum boş film izlemekte içime sinmiyor :D Ahmaklık Mucizesi'nde Hırçın Sevgilim'de ki çocuk oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jic -- 17 Şubat 2016; 1:47:34 >

• yanlız afıstekı before sunset 3 lemedır heralde dıgerlerını ızlemısındır...ızlemedıgım fılmler var ıyı oldu konu bır ara bakayım :D

ızlenmedıyse Midnight in Paris tavsiye edılır..
    İzledim başkanım. Aynen o 3leme olduğunu biliyorum daha hiç birini izlemedim. ve 3 filmde harbi çok sağlam imdb puanı almış 8.0-8.0-8.4 + 3 filminde yanlış hatırlamıyorsam diğer seriler gibi aralarında 1 yıl felan yok. 20 yılda 3 film çıkmış + hep aynı karakterler oynuyormuş bakalım bi ara izleyeceğim 3'ünü. Ben şimdi Ahmaklık Mucizesi'ne başlıyorum bitirince yazayım görüşümü :D İzlerim derseniz indirdiğim siteyi de yazayım çünkü 360pden yukarı görüntü yok benimkisi 480pdi galiba.
    Juliet baya güzel onu önce izle derim.Afişe koyduğun filmlerden izlemediklerim var onları da listeme ekledim özellikle üçleme olanın adını çok duymuştum.Rachel Mcadams'ın tüm filmlerine bak.Sende liste kabarıksa bana önerebilirsin Şimdi iki tane daha gözüme kestirdim onları izlicem;

http://www.imdb.com/title/tt0443465/

http://www.imdb.com/title/tt1638002/?ref_=nv_sr_6

Ekle listeye bunları da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 17 Şubat 2016; 3:04:24 >

Başkan Rachel McAdams romantik filmlerin Kraliçesidir. onun yüzünden bu filmlere sarmış durumdayım. İlk izlediğim filmi Aşk Yemini idi. Harika bir filmdi. Geçenlerde de Bilim-Kurgu var diye izlemediğim About Time'ı izledim döktürmüş orada da mükemmeldi. Benim lise çok kabarık hocam hep bu tarz filmler var. Ayrıca favori filmlerimin olduğu liste de var atarım onuda.

Before We Go ve Love, Rosie'yi de izledim maalesef :D İkisi de harikaydı. Böyle filmler neden zor bulunuyor anlamıyorum. Ya da biz izleye izleye bitirdik :D
    Sen şimdi film izleyeceksen. Aşk, Şimdi'yi izle. Aynı Yıldızın Altında tarzında evrende bulacağın tek film ve az bilinir. Konuları çok benziyor, ne yalan söyleyeyim Aşk,Şimdi'yi daha çok sevmiştim. İzlemediysen ve izleyeceksen hiç bir sitede açıklamasını okuma sakın. Çünkü çok spoiler var. Aynı Yıldızın Altında'da yine hastalıkla mücadele ediyorlardı bunda da Kız hasta, oğlanla tanışıyorlar ve akıyor gidiyor çok harika filmdir.

+Aşka Yükseliş 1-2 var seri bu da. Aşka Yükseliş'i İspanyol filmi diye 2-3 ay rahat izlemedim. Sonra vakit öldüreyim diye bir açtım abi böyle bir film olamaz. Hayatımda izlediğim en iyi filmler listeme altın harflerle girdi.

FİLM ÖNERİN - Romantik/Dram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jic -- 17 Şubat 2016; 3:23:44 >

İkisini de izlemiştim söylediklerinin,Aynı Yıldızın Altında güzel filmdi ama o başroldeki kızdan nefret ediyorum bana itici geliyor Bir tahe daha hatırladım bilim kurgu karışık bunda Eva Green var ;
    http://www.imdb.com/title/tt1439572/

Yukarda afişte ki üçlemeyi önerir misin,kararsız kaldım onda.
    Hocam ben izlemedim daha o üçlemeyi o yüzden öneremem. Az önce mesajı düzenledim Aşka Yükseliş'i izlemiş miydin? Şimdi film izleyeceksen sana öneri yapayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.