Şimdi Ara

FİLM ÖNERİN - Romantik/Dram (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzlememiştim ekledim listeye şimdi ama ilk filmin imdb sini bulabildim 2.filmin bulamadım şu;

http://www.imdb.com/title/tt1648216/

2.filmde şu sanırım?

http://www.imdb.com/title/tt1797504/?ref_=tt_rec_tt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 17 Şubat 2016; 3:28:56 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Aynen 2.si o .Hocam sakın hiç bir sitede açıklamasını ve yorumları okuma dağ gibi spoiler verirler, alt yazılı izlemeni tavsiye ederim. Direkt izle şimdi filmi bitir gel ben buradayım emin ol hayran kalacaksın. Ayırıca The Art of Getting By (2011)'de var Keith'de ki gibi oğlan garip içine kapanık Freddie Highmore çok manyak rol yapmış + Emma Roberts var. Emma Roberts'ı da çok beğeniyorum. Son yıllarda çıkan bu tarz filmlerde en çok boy gösteren aktörlerden birisi. Bende filme başlıyom şimdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jic -- 17 Şubat 2016; 3:37:18 >
  • Jic J kullanıcısına yanıt
    Tamamdır ekledim listeye The Art of Getting By ile beraber.Dublaj izlemem hiçbir filmi hocam orj. dil iyidir.Teşekkürler tavsiye için baya film oldu
    eyvallah hocam bende altyazılı izlerim hep; The Art of'u beğenirsen Keith'i de beğendiysen yani bu içe kapanık oğlanın aşk hikayesi tarzı;

It's Kind of a Funny Story öneririm. Bu film de muazzam Romantik/Genç/Drama filmi depresyonda olan içine kapanık bir genci anlatıyor + Emma Roberts var en bombası Zach Galifianakis'da var. Film komedi değil adına bakma. Bizim izlediğimiz tarzda çok güzel harbi sağlam filmler.
    7.2 puanı ve 100k kadar kullanıcı oyunu bu kategoride almayı başarmış bir film.

Kesin izlemişsindir ama;

The Spectacular Now (Miles Teller ve Shailene Woodley içerir bu mesajımda önerdiklerimin içinde en iyisi)
    The Way Way Back 'de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jic -- 17 Şubat 2016; 3:49:43 >
  • Valla konu iyi gidiyor aslanlar izlemedigim filmler var arada bilim kurguda atarsanız mükemmel olur :D
    Birde ricam orijinal isimlerini de yazarsanız tadından yenmez..
    Gerçi 1999 yapımı ama izlenmediyse tat verir guzel bir ask filmi 10 Things I Hate About You joker abimizin anısına ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple savaş filminden ziyade savaş dönemi içerinde geçiyor yani sürekli silahlar patlayacak gibi düşünme,dram genel olarak.Aynı zamanda içinde bir aşk öyküsünü de barındırıyor.Gerçeklik konusuna gelince,Nazi karşıtı direniş örgütünün yaptıklarından yola çıkarak hazırlanmış film,yani birebir bunlar yaşanmış diyemem ama o dönemin olaylarından esinlenerek kurgulanmış.Sürükleyici bir yapıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 17 Şubat 2016; 12:53:29 >
  • lokooo kullanıcısına yanıt
    İzlemedim ama Paper towns dediğiniz tarz gibi sanırım hocam yorumlarına bakmıştım.
    Hocam Juliet'i dün izledim harbi iyiydi. İtalya ne güzel şehirmiş yav. Konusu felan gerçekten beğendim.
    İki defa izledim ona benzer filme henüz rastlamadım
  • Beyler az önce Ahmaklık Mucizesi'ni bitirdim. Abi yok böyle bir film, koskoca adamım ağladım bee...
    Hırçın Sevgilimde ki erkek oyuncu oynuyor. İnternette aradım taradım 480p'den yüksek çözünürlük bulamadım bu bile göze batmadı. Harika ötesi abi diyecek söz yok. Şiddetle tavsiye ediyorum.
    Baya bir heyecanla yazmışın belli :D şiddetle tavsiyeye kayıtsız kalamadım indiriyorum suan eyw.. bende casuslar koprusunu bıtırmeye calısıyorum bitmedi bi
    nerden indiriyorsun başkan ben 480p'den yukarısını bulamadım.
    valla kac p bılmıyorum :D dvdrip torrent'ten ındırıyorum hocam..
    dosya boyutu ne kadar? merak ettim çok aradım çünkü bulamadım HD
    1.36 gb hd yada blurayrip yok zaten 720x304 dvdrip ac3
  • dear john

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim hocam yukarı da belirtmiştim. Teşekkürler önerin için başka varsa sal gelsin.

Not: Beyler AKK kalktı galiba bi anda download 300kbsden fırladı 3-4mbs arası gidip geliyor şok oldum.
    Bir sürü film linklerini yedeklemiştim şuan 1080p ne bulursam patır kütür indiriyorum :D
  • Sana diyeceğim şu ki buraya yazılmış tüm filmleri bi sittiret ve şunu izle:

Gebereceksin izlerken o kadar mükemmel bir film ki

The Notebook

FİLM ÖNERİN - Romantik/Dram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. JOKER -- 26 Şubat 2016; 0:47:52 >
  •  FİLM ÖNERİN - Romantik/Dram

Bunu izle başka söze gerek yok, üstteki mesajları boşver
  • Mr. JOKER kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılanlarda ve önerilenlerde vardı zaten :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.