Şimdi Ara

FİLM ÖNERİN - Romantik/Dram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Güncelleme: Aşağı yorumlarda sohbet ve öneri içerisinde tonla film önerdik Romantik/Drama/Gençlik içeren film severler yorumları okuyup film izleyebilir-önerebilir.

Selam arkadaşlar, Çok sağlam dediğiniz filmleri önermenizi bekliyorum. Son zamanlarda izlediğim filmleri yazayım o tarz önerirsiniz. Bilim-Kurgu'nun dibine vuran ve sadece aksiyon barındıran filmleri önermeyin. Her şey tadında olsun. Çok sık film izlerim. Ayrıca Romantik/Drama hayranıyımdır.Ayrıca link atıp v.s. konuyu kapatmayın. Tonla sayfa gezdim Drama önerisi yazılmış altında 200 tane film var bir açıklama yok. Herkesin film zevki başka. Kült olmuş filmler, (Aşk) Kore filmleri de önerebilirsiniz. Her telden önerin arkadaşlar. Gece çalıştığım için işte vakit olunca izliyorum.
    2010+ yılları arasında geçen Romantik/Drama/Komedi barındıran Amerika da geçen cinsten önerin arkadaşlar. Artık bu tarz film çok zor buluyorum.

1-2 ay içinde izlediklerim;
    People Like Us (2012)
    Ashby (2015)
    About Time (2013)
    P.S. I Love You (2007)
    What If (2014)
    Yeopgijeogin geunyeo (2001)
    Love and Other Drugs (2010)
    Stuck in Love (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jic -- 17 Şubat 2016; 3:54:14 >

• 23 diye bir film vardı nicoles cage im bu kadardamı olur dedirtiyordu tabi hafızamda kaldıyla eski bir film
  • @truckerdriver 23 ve cage hıc duymadım jim carrey olmasın ??

bu arada Jic hocam izlemediysen Wicker Park (hep seni aradım) 2004 izleyip gercekten ıyıymıs dıyebılecegın bır fılm oldugunu dusunuyorum..
  • lokooo kullanıcısına yanıt
    Hocam gözlerim kanayarak okudum. Renkli yazma bence ama sen bilirsin :D
    Wicker Park'ı mutlaka izleyeceğim çünkü 1 aydır felan hep karşıma çıkıyor bende hep başka zaman izlerim diye erteliyorum izlemek şart oldu. Sende iyi öneriler var gibi hocam sal gelsin.
  • hocam hemen caylı pamuk koy gozlere sadece siyah diyorsan oyle yazalım =)
    sonrada erteleme hemen izle ıyımıs dersen sonuna kadar salarız o konuda sıkıntı yok :D
  • A Walk to Remember (2002)'ı bitirdim az önce abi efsane efsane ya. Mükemmel bir filmdi beee.
    14 yıldır nasıl izlemedim ben bunu. 2-3 aydır sürekli sonra izlerim diye erteliyordum bin pişmanım. Romantik/Dram kategorisinde harika bir film. Nasıl başladııı, nasıl devam etti, nasıl bitti? Çok beğendim. Böyle Romantik/Drama filmlerine hayranım ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GERİLİM FİLM ÖNERİSİ
    7 yıl önce açıldı
    gerilim filmi öneriniz...
    8 yıl önce açıldı
    Polisiye Film Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gone Girl'i kesinlikle izle
  • Forrest Gump, Hayat Güzeldir, Kadın Kokusu, İçimdeki Deniz, Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi.
  • benim hırçın seviglim
    3 ideot
    inside man
    who ı AM
  • hırsızlar şehri

direk bunu izle aradığın herşey var su dram aşk vs
  • Tebrikler !! :D

farklı bir ask fılmı olsun dersen A Girl Walks Home Alone at Night 2ama soyleyım farklıdır hani ya seversin yada bu ne ya dersin =) Ben sevenlerdenim mistik ve gizemli havası zayıf ama tadında senaryosu degısık fılm olması acısından tad vermıstı,,
    yok benı bozar dersen klasik ask filmlerinden izlemediysen kişilerce klasik bulunan The Notebook (not defteri) 2004 iyidir..
  • Öneriler için sağolun beyler önerilenlerin alayını izledim. Benim gibi hemen hemen her gün film izleyen insanın o filmleri izlememiş olması imkansız ve 1-2 ay içinde izledim dediklerimi önermişsiniz zaten yazmıştım onları. Amerika'da geçen Romantik/Dram tarzı sevenler-izleyenler önerebilir.
  • Ayni Yildizin Altinda yi da izlemissindir herhalde

Hint filmlerini seversen romantik/dramada bayagi basarililar. Istersen onlardan onerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 15 Şubat 2016; 19:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Kore tarafından 5-6 tane film izlemiştim gerçekten çok güzeldi hocam. Oralardan biliyorsan sal gelsin.
  • Jic J kullanıcısına yanıt
    Kore yok bende dostum Ustte yazdigimi izledin degil mi?

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    İzledim hoca. En sevdiğim filmlerden başlarda gelir. Koşa koşa gelir hemde.
  • Yesil yol

• lokooo kullanıcısına yanıt
    Hocam Wicker Park'ı dün gece izledim. Efsaneydi bee. Ulan niye bu kadar ertelemişim ki.

Yalnız bir hata yaptım asla bir daha yapmayacağım. Filmi parça parça izledim. İlk 20dksını izledim geri kalanını ertesi gün izledim onu da parça parça durdura durdura izledim filmin içine ettim resmen. Sadece bazı yerler bu kadar da değil dedirtti saçma geldi ama her şeye rağmen mükemmeldi. Bi ara tekrardan sakin kafayla durdurmadan izleyeceğim. 5GB'lık bluray'i duruyor silmeye kıyamadım. Ayrıca;

yav bu filmi Hep Seni Aradım diye çeviren türk kamil kimse nerde çalışıyorsa ülkeden kovulsa yeridir. Filmin adını öyle yapınca dağ gibi spoiler vermiş. Hep Seni Aradım'ı eklemişler filme filmin en can alıcı yeri zaten adıymış onu da sonunda öğrendim. Wicker Park lafı geçtiğinde anladım.

• hocam begendıgıne sevındım ama gercekten kotu bır ızleme tarzı olmus hemde boyle bır fılmı :D

neyse yukarda 2 fılm daha onerdım belkı ızlemısındır ızledıysen yaz yıne onerırız 1-2 fılm..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.