Şimdi Ara

Film tavsiyelerim (Güncel Ana Konum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda olan beğendiğim filmleri yazmak istedim. Gerçekten kaliteli filmler bulmak son zamanlarda bir hayli zorlaştı.
    Her geçen gün filme ayırabileceğimiz vakit azalırken yapıtlar git gide daha da kalitesizleşiyor.
    Şuan için aklımda olanlar bunlar ;

Er Ist Wieder Da : Hitler Geri Döndü: isimli film hem komedi hem de tarih içeriğine sahip çerezlik güzel bir film (6.5)

Primal Fear : İlk korku, başrollerinde Edward Nortonun oynaması bile filmi güzelleştirmeye yetiyor. Düşündüren son arayanlar için oldukça güzel film(7.5)

Cast Away : Yeni hayat , Tom Hank sın başrolde olduğu zaman zaman duygulandıran zaman zaman düşündüren bir başyapıt.(8)

Fight Club : Dövüş klubü , Sanıyorum beni oldukça etkileyen filmlerden biriydi. Süpriz son severler için ideal (9)

The Game : Oyun, Aksiyon ve oyun içinde bir oyun. Bitmeyen bir macera bitmeyen bir gerilim sanıyorum tansiyonun biran bile düşmediği şaşkınlık yaratan bir film. (9)

Shutter Island : Zindan adası, oldukça güzel gerilim ve psikoloji ağırlıklı bir film 2 saat 30 dakika bitiminde hala kafanızda acabalar olacak ve emin olamayacaksınız. (8.5)

Enigma : Yapay oyun , 2.dünya savaşında alman mesajlarının kırılmasını sağlayan bir makine yapılmasını konu alan güzel bir film (6.5)

The Illusionist : Sihirbaz, macera ve aksiyon severler için ideal bir film denebilir (6)

Predestination : adeta beyin yakan zamanda yolculuk konulu güzel bir film (9)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar listeye ekleme yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UygunsuzKertenkele -- 24 Haziran 2018; 1:39:44 >

• zootopia

zamanın nasıl geçtiğini unutturan animasyon filmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.