Şimdi Ara

filmler için tr ses dosyası bulabileceğim site?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • filmlere eklemek için dts ac3 olarak türkçe ses dosyası içeren bildiğiniz geniş torrent sitesi varmı. bir iki tane buldum partlı olarak konulmuş, torrente alışmışım zor geliyor partlarla uğraşmak.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Filmler İçin Türkçe Ses Dosyası Bulma

Filmlerin tadını çıkarırken Türkçe seslendirme tercih ediyorsanız, Türkçe ses dosyalarını çevrimiçi olarak çeşitli kaynaklardan bulabilirsiniz. Bu ses dosyaları, farklı platformlarda ve formatlarda sunulur.

Türkçe Ses Dosyası Torrentleri

Torrent siteleri, Türkçe ses dosyalarını ücretsiz olarak indirmenize olanak tanır. Bu siteler üzerinden ses dosyalarını aramak için "türkçe ses dosyası torrentleri" anahtar kelimesini kullanabilirsiniz. Ancak, torrent sitelerinin yasa dışı içerik barındırabileceğini unutmayın.

Türkçe Ses Dosyası Siteleri

Özellikle Türkçe ses dosyaları sunan web siteleri mevcuttur. Bu siteler üzerinden "türkçe ses dosyası", "film ses dosyası indirme" veya "türkçe dublaj ses dosyası" gibi ifadeleri kullanarak aradığınız dosyaları bulabilirsiniz.

Türkçe Ses Dosyası İndirme

Türkçe ses dosyalarını indirmek için güvenilir kaynakları tercih etmeniz önemlidir. Dosyaların virüs veya kötü amaçlı yazılım içermediğinden emin olmak için güvenilir sitelerden veya platformlardan indirin.

Türkçe Dublaj Dosyası

"Türkçe dublaj dosyası" veya "türkçe dublaj ses dosyası" anahtar kelimelerini kullanarak özel olarak dublajlı ses dosyalarını arayabilirsiniz. Bu dosyalar, filmlerin orijinal seslendirmeleri yerine Türkçe dublajlar içerir.

Sonuç

Türkçe ses dosyalarını bulmak için çeşitli kaynaklar mevcuttur. İster torrent sitelerinden ister özel Türkçe ses dosyası sitelerinden indirin, güvenilir kaynakları tercih etmeniz ve dosyaların güvenilir olduğundan emin olmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öyle bir şey zamanında aradımda bulamadım bulursan banada söyle

bi keresinde bi kaç filmin hd sini indirdim tr montajı beğenmeyince aynı filmlerin dublajı iyi olan düşük versiyonunu indirip seslerini alıp hd filmlere eklemiştim

uğraşırım diyorsan deneyebilirsin
  • arıyorum bende
  • dtsac3.com
  • HaSi Türkçe Ses
    https://hasiturkceses.blogspot.com/

Türkiyede 2ch Çıkmış Türkçe Sesleri BluRay Sunumlara Uygun 6ch işleniyor.
    Theatrical Çıkmış Türkçe Sesleri EXTENDED BluRay Sunumlara Uygun 6ch işleniyor.
  • SinefilX

mHD paylaşımlar ve Mega Cloud linkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwheisenberg29 -- 9 Ağustos 2020; 18:38:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.