Şimdi Ara

filmlerde rakam söyleniyor nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazı izlediğim filmlerde filmin sesi bir an kesiliyor ve bir rakam söyleniyor rakamı söyleyen ses filmin içindeki oyuncuların sesi değil.
    filmlerin sonuna kadar 3-4 kere farklı rakamlar söyleniyor .
    hatırladığım 11.11.11 filminde vardı.
    en son bugün EL CİN izledim 4-1-2-3 rakamları söyleniyor bu rakamlar neyin nesidir?
    bendeki filmin 1:22:04 saniyesinde 3 rakamı bir adam sesi söylüyor altta ki videonun 4.saniyesinde 3 rakamı söylendiği sahne var.
    http://youtu.be/TbsVXBRGo7w

11.11.11 filminde tr altyazılı versiyonda birşey yok.
    tr dublajda 11:04'te (3) 34:06'da (7) 57:08'de (2) 1:20:02'de (5) rakamları söyleniyor.
    alttaki videoda 1.saniye (3) 3.saniye (7) 5.saniye (2) 8.saniye (5) rakamlarını duyacaksınız.
    http://youtu.be/1hNGc6hEGPw

bu rakam söyleme işini ben yapmadım.
    kesinlikle benim kimseyle dalga olsun diye falan yaptığım bir şey değildir.
    lütfen yorum yaparken ona göre yorum yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 2 Eylül 2013; 22:11:38 >

• ilginç tespit başka hangi filmlerde var izlerken daha dikkatli izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç dikkat etmedim.Gerçi Türk yapımı o tür filmleri hiç izlemiyorum
  • İlginç
  • İlginçmiş... Google'da bu rakamlar ile ilgili arama yaptım, ama kayda değer birşey yok. Şimdiye kadar izlediğim filmlerde hiç böyle rakamları fark etmedim. Acaba sadece bu filmde mi rakamlar var?
  • Bu filmi izlemedim; ama söylediğiniz şeyi şimdiye kadar başka filmlerde hiç farketmedim.
  • aynen son dönemlerde benim de dikkatimi çeken bir durum. lakin pek önemsemiyordum ki bu konuyu kadar.. hadi bakalım mantıklı bir cevap gelecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duyduğun süreyi yazsana bi bakayım.

Sinema çekimi izlediysen eleman mırıldanmış olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 1 Eylül 2013; 21:33:53 >
  • son numarayı yanlış yazmışım. düzelttim.
    tam flmleri hatırlamıyorum ama biri 11.11.11 filmi olduğunu iyi hatırlıyorum fakat ordaki rakamları hatırlamıyorum gene izleyip dakikalarıyla yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Duyduğun süreyi yazsana bi bakayım.

Sinema çekimi izlediysen eleman mırıldanmış olmasın.

zaman bulursam o sahneleri keser koyarım.
  • Bende Harry Potter serisinde çok sık duyuyordum. Başta yılan dili zannettim. Ama çok alakasız sahnelerde arkadan fısıltı şeklinde geliyordu...

Yeni bir sübliminal denemesi mi acaba ?
  • en son EL-CİN'i izlediğim için şimdi son rakamın olduğu sahneyi aradım bendeki film de 1:22:04'te bir adam 3 diyor şimdi onu kesip youtubeye atacağım bir bakarsınız.
    kesinlikle benim yapmam falan değil beni burda tanıyan tanır boş işlerle uğraşmam.
    filmleri netten indirip izliyorumbelki videoyu yükleyenlerin işidir bilmiyorum.
  • video linki altta 4. dakikada galiba.
    http://youtu.be/TbsVXBRGo7w
  • Merak ettim ya bi video felan olsa
  • el-cin'i izlerken ben de farketmiştim
  • ilginç..
  • Dinledim; ama bir anlam veremedim şimdilik.
  • İlginç, Türk yapımı dizileri - filmleri genellikle izlemem ancak izlediklerim arasında böyle bir şeye rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eileithhyia

İlginç, Türk yapımı dizileri - filmleri genellikle izlemem ancak izlediklerim arasında böyle bir şeye rastlamadım.

11.11.11 filmi yabancı ve türkçe olarak rakam söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: Eileithhyia

İlginç, Türk yapımı dizileri - filmleri genellikle izlemem ancak izlediklerim arasında böyle bir şeye rastlamadım.

11.11.11 filmi yabancı ve türkçe olarak rakam söyleniyor.

Sahneyi atabilir misiniz hocam link varsa?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.