Merhaba arkadaşlar, Son birkaç gündür izlediğim filmlerde ve bilhassa oyunlarda anlık, bazen biraz daha uzun olmak kaydıyla donma sorunları yaşıyorum. Lakin bu donmalar sırasında ses hiç bozulmadan, normal olarak geliyor. Sistemim uzun süredir aynı, bu sorun ise son 1 aydır baş gösterdi. Sistemim:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) 4 GB RAM ATI HD 6850 ekran kartı
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
bu sorunu yaşadığında görev yöneticisinden işlemler ve performans kısmının ss sini alabilirsen yardımcı olunabilir..
Bu şekilde görev yöneticisi sorunu yaşadığımda.
HDD'de sıkıntı olabilir.Sadece filmlerde değil her türl uygulamada bu sorun oluyorsa HDD'de sıkıntı olmuş olabilir. HDD tune programı ile taratmalısınız.Ve sonucu buraya paylasırmısınız?
Programı indirdim. Fakat tam olarak ne yapacağımı anlayamadım. Acaba biraz daha açıklayabilir misiniz?
K-Lite mega codec pack yükleyin ve onunla birlikte pc ye yüklenen Media player Classic ile filmlerinizi oynatın.Kasma yaşamayacağınızı göreceksiniz.
HDDTune programı ile HDD'nizi taratın ve çıkan sonucun Screen'ini paylaşabilimisin?