Şimdi Ara

Filmlerdeki boyutun bu derece düşmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ortalama 2 senedir film indirmiyorum ve piyasadan uzak kalmıştım.Tekrardan başladadığımda 2 sene önce 10 gigabyte'dan aşağı 3 boyutlu film yokken, şuan Hobbit 1'e baktığımda 2012 de eklenmiş 6 gigabyte'lık 3 boyutlu torrentler görüyorum.Genel anlamda da 15-16 gigabyte olan filmler 2-3 gigabyte olmuş.Gerçekten bu kadar küçülme oldumu, yoksa o dosyalar yazıldığı gibi 1080p-3d vb. değil mi?

• Sen daha YIFY görmemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Sen daha YIFY görmemişsin

O ney ? :D soruma tam bir cevap verip birde hafif özet geçersen süper olur :D Baya uzak kaldım piyasaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb_furkan

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Sen daha YIFY görmemişsin

O ney ? :D soruma tam bir cevap verip birde hafif özet geçersen süper olur :D Baya uzak kaldım piyasaya :D

görüntü tam olarak 1080 değil ama tatminkar görüntüsü var.Bu filmlerde saniyeye düşen kare sayısını düşürüyorlar böylece arka planlar vs daha düşük çözünürlükte oluyor ve aksiyon sahneleri,hareketli sahneler tam olarak full hd izlemiş olmuyorsun kalite kötüleşiyor ordan hepten ama çok da belli olmuyor gerçi oradaki o heyecanla.Yok ben adam gibi izlerim diyorsan indiricen 10-15 gb izlicen.Ayrıca ses faktörü de var filmin bit rate oranlarını ve ses kalitesini düşürüyorlar.Ama ses sistemin varsa çok problem olmuyor.Sonuçta saniyede 3mb kullanıyor kaliteli bir dolby 5.1 ses.Ordan çok iyi kısabiliyorlar filmleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Haziran 2015; 19:34:51 >

• Halen daha o boyutta (15, 16, 17 gb) filmler ripler var, bir şey değişmedi. Ancak çeşit çeşit rip grupları çıktı, koftiden 1080p'ler 720p'ler türedi. Bu boyutlara düşen filmlerde tabi ki kalite kayıpları söz konusu. Kalite takıntısı varsa yine yüksek boyutlu filmlere bakmak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EyvAllah sağolun bilgi için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.