Şimdi Ara

filmli SLR makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dijital slr bi makinem var dijital olarak bayada bilgim var amatör fotoğrafçı denebilecek seviyedeyim ama filmli makinalara merak saldım çektiğim fotoları bir hafta sonra görmek daha heyecanlı geliyo ve filmli makineler hakkında pekbi bilgim yok hangi marka iyidir bilmiyorum geçenlerde bi tane zenit 112 buldum onunda perdesi bozuk çıktı makineyide baya inceledim neyse laf kalabalığına gerek yok bütçe sağlam iyibir makine ve kit tavsiyesi istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

• bir arkadaşımın nikon f6 sı vardı.çok kaliteli bir makinaydı bir bak istersen

bütçe sağlam dedin diye önerdim :D 2800 dolarcıkmış.biraz abartmışım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 20 Haziran 2012; 23:13:59 >
  • bende zenit 12Xp var ama sen daha prof bişey arıyosun anlaşılan
  • güzel makine ama dijital bi özelliği olsun istemiyorum 100%100 mekanik bi makine arıyorun zenit 112 gibi
  • yine nikon önercem sanki nikon fanıyım nikon fm10 da çok güzel duruyor ona da bir bak
  • bu makine nikon fanı olmak için süper bi sebep
    nikon fm10 kafama yattı teşekkürler XacerX
  • bende baktım biraz cidden güzel makineymiş bende mi nikon fanı olsam ne
  • ben canon fanıyım hocam nikon monster slr makine bile üretse her zaman canon forever
  • Sh@rKs-PoWeR hocam bi tavsiyede senden alabilirmiyim
  • hocam Sh@rKs dan önce birkaç tane daha öneriyim ben
    leica m3
    birde canon a2 (istediğin şeye tam uyuyormu emin değilim bakındım ama sen bir araştır canon fanı
    birde canon f1 i gördüm hocam demin o da çok güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 21 Haziran 2012; 10:18:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.