Şimdi Ara

filo indirimli dizel sembol almak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • symbol dizel versiyonu için birleşip alırsak özellikle stoklarındaki 2013 olanları tahminimce 33.000 tl kadar veya 31000 tl kadr bulabiliriz acil cevaplarınızı bekliyorum

• Hocam konu başlığını biraz daha açık yapın sanki bu filo araç alıp satanlardan alacakmış gibi olmuş.
    Dİzel symbol almak isteyenler varsa gelin filo olarak alalım deseniz daha mantıklı olur.
    Bu arada filo alıcaksanız bir kaç yerden araç fiyatı almaya çalışın.
    Forumda bu tarz çok konu var ama başarıya ulaşmış ben görmedim.
    Ama Renault araç alıcakların listesini çıkartıp Renault bayileri ile pazarlık yaparsanız filo gibi olmasada güzel indirim kapabilirsiniz 2013 modeller için.
  • hocam bu forumda 200 e yakın kişi birleşti ucuz araba almak için , bir sonuç alınamadı. şirket vs derken olaylar hepten güme gidiyor , hiç bulaşmayın
  • O tarz sağlam indirimler sadece şekli olan firmalara yapılır.

Unutun bu tarz işleri.

Adamlar tek kalemde 2-3 bin araç alıyorlar.
  • kesınlıkle almayın 2007 meganım fılodan cıkma 2 3 yıl calısmıs 400.000 km yapmıs boyanmayan yerı yok 2 3 fazla verıp adam gıbısını alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yas0666

kesınlıkle almayın 2007 meganım fılodan cıkma 2 3 yıl calısmıs 400.000 km yapmıs boyanmayan yerı yok 2 3 fazla verıp adam gıbısını alın

usta sen yanlış anlamışsın olayı. filo aracı almayacaklar. burada bir grup oluşturup toptan sıfır araba alacaklar
  • heatblast kullanıcısına yanıt
  • peki neden symbol almayı tercih ettiniz zaten onun yerine daha ucuza dacia alınabilir.
  • mantıklı aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

O tarz sağlam indirimler sadece şekli olan firmalara yapılır.

Unutun bu tarz işleri.

Adamlar tek kalemde 2-3 bin araç alıyorlar.

aynen katılıyorum bu yoruma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.