Şimdi Ara

FİLOYA BELEŞ.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farklı farklı konularda defaten söyledim ama araç kiralama işinin işinin firmalar açısından mtv dışında (o da dolaylı yoldan) vargi bazlı hiç bir avatajı yok.

Ülkemizde capital lease kavramı olmadığı için kağıt üzerinde bilonçoyu küçültür, aktif karlılığı artar, borç/özkaynak oranı düşer vs finansal rasyolar iyileşir, o da eğer şirket bunun farkında olmayacak kadar yetersiz bankacı-yatırımcı vs ile muhatap ise...

Asıl avantajı operasyoneldir.
  • Turk milletine dogdugu gunden beri devlete kapagi atmaya calis yavrum veya ssk li bir ise gir calis yavrum gibi telkinlerde bulunuldugundan bu yasanan karmasa bana gayet normal geliyor. İs hayatina is kurdugunuz zaman aslinda bize yapilan telkinlerin tamamen bos ve gercegi yansitmadigini hatta tam aksine hayatimizi zorlastirdigini anlayabiliyorsunuz. Cunku gelir belli ve varolan enflasyonla mucadele etmek icin yapabileceginiz tek sey kemer sikip iktisat yapmak oluyor.

Halbuki mazota zam mi geldi banane. Malin gelisi 3 lira iken 4 lira mi oldu bana ne. Uzerine karimi koyar satarim banane. Vergisini de vergiden duserim bana ne. Kdv %50 olsa bana ne? Otv artmis bana ne? Kredi oranlari da artmis bana ne? kredimi de vergiden duserim artan kdv yi de vergiden duserim. Gene herkesin yaptigi fiyattan isimi yaparim.

Ama o memur ol yavrum ssk li calis yavrum diyenler yok mu? Kabahat onlarin. Sizin degil.

Edit: sonra ben diyorum vergisiz benzin aliyorum bana vuruyorsunuz. Vergisiz araba aliyorum diyorum bana vuruyorsunuz sizin golfe opele verdiginiz paraya ben mercedese biniyorum diyorum bana vuruyorsunuz bana laf yetistiriyorsunuz. Acin gozunuzu kendinize gelin. Dunya size anlatildigi gibi bir yer degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 15 Aralık 2013; 17:52:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Filo şirketleri aldıkları araçları yatırım malı olarak alıyorlar, normal şirketler gibi binek araç almıyorlar. Bundan dolayı ötv vs vermiyorlar, ancak araç ikinci elde satılırken sanırım vergisini veriyorlar. Bence en temizi Donanımhaber Filo Araç Kiralama A.Ş. kurmak :D
  • bir deli kuyuya taş atmış arkadaşlar... yok böyle bir indirim...

340 adet fluence alan bir tanıdığımız var, fluence ilk çıktığı zamanlardı liste fiyatı 38'ken 34'e almışlardı araçları kaldı ki direkt mais'ten aldılar araçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

bir deli kuyuya taş atmış arkadaşlar... yok böyle bir indirim...

340 adet fluence alan bir tanıdığımız var, fluence ilk çıktığı zamanlardı liste fiyatı 38'ken 34'e almışlardı araçları kaldı ki direkt mais'ten aldılar araçları

yalan söylüyorsun ya da tandığın kişi yalan söylüyor...

ben %18 indirim almıştım...reno dan...

340 aracı da herkes alamaz..alırsa da iyi indirim alır...bence tanıdığın yalan söylüyor.

çünkü gidip bayi bayi gezdiğin zaman 38 lik aracı reno da emin ol ki 34 e alırsın pazarlık edersen...

kafadan hiç gitmeden 2000tl pazarlık yapıyorlar...

vw hariçtir...vw pazarlık yapmıyor...filo da da indirimleri yok.filo indirimi var ama %8 leri geçmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocoturbolinea -- 5 Mayıs 2014; 17:20:44 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.