Şimdi Ara

Filozof Atakan Annesine ' Tamam seni şöyle alalım' (EDİT: ESKİ YOUTUBE KANALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu çocuğu neden bu kadar büyüttüler anlamadım ama durumunun hiçte iyi olduğunu düşünmüyorum.Aşırı fazla ilgi çocuğun devreleri yaktı gibi geliyor.Açıkçası ben ailede sorun olduğunu düşünüyorum annesini röportaj sırasında gönderip sandalyeye oturtabiliyor veya babasını konuşurken kesip kendisi devam edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaOtzi -- 24 Şubat 2020; 20:3:38 >

• Çocuğun bir şey bildiği yok, sadece gereğinden kitap okumuş ve kitaplardaki kalıpları öğrenmiş ezbere konuşuyor, Allah aşkına 10 yaşındaki bir çocuk anarşiyi, anarşinin getirdiği yararları zararları nasıl idrak edecek, veya herhangi bir felsefi düşünceyi nasıl idrak etsin akıl var mantık var.
  • Geleceğin seri katili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cocukta psikopat tipi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca adam gibi maşallah :) .

• Allahım... Bu mu flozof
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Allahım... Bu mu flozof
    Birileri kıskanmış bakıyorum

• Koskoca ülke sirke döndü arkadaş. Bune yav basın mensupları mikrofon uzatiyorlar felan .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çocuk mocuk dinlemem tokadı koyarım ben buna

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Birileri kıskanmış bakıyorum

Alıntıları Göster
    Çok kıskandım. Öldüm kıskaçlıktan

Yav arkadaşlar, çocuk yaşının gerektirdiğinden daha aktif ve hızlı öğreniyor. TVlerden sosyal medyadan falan büyükleri izlemiş, model almış... BU!

Neyin felsefesini yapmış? Bana daha fazla kaynak sunun bi inceleyeyim.

• Bu çocuk taşşak geçiyor bizle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne la sosyopat mıdır nedir

• Bakınız çocuklar. Bu olay habercilere malzeme konusundan başka birşey değildir. Biraz marjinal biraz da orjinal, sık rastlanmayan bir konu evet. Ama ortada şaşırcak birşey yok. Biraz aktif ve akranlarına göre zeki bir çocuğa dayamışlar kitabı dayamışlar kitabı çocuğun başı dönmüş, kadının sorduğu soruya saçmalıyor, kadın da soruma cevap alamadım ama... diyor, ailesi ise başka türlü saçmalıyor.

ne güzel. Okusun adam olsun birşey demem. Ama ufak yaşta çocuğa çok fazla felsefe kitabı okutmuşlar bence biraz sıkıntı var bu olayda.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Çok kıskandım. Öldüm kıskaçlıktan

Yav arkadaşlar, çocuk yaşının gerektirdiğinden daha aktif ve hızlı öğreniyor. TVlerden sosyal medyadan falan büyükleri izlemiş, model almış... BU!

Neyin felsefesini yapmış? Bana daha fazla kaynak sunun bi inceleyeyim.

Alıntıları Göster
    Yani youtube yorumlarıda çocuğu suçlamış anlam veremiyorum. Çocuğun öyle olmasının tek sebebi çevre etkendir. Çocuğun bir suçu yok, suçu olması için daha büyümesi lazım.

Ailesi böyle yetiştirmiştir diyeceğim, belki etkisi vardır ama bence de senin dediğin gibi. Etrafında ki büyüklerin ünlülerin konuşmaları yüzünden o şekilde konuşuyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Yani youtube yorumlarıda çocuğu suçlamış anlam veremiyorum. Çocuğun öyle olmasının tek sebebi çevre etkendir. Çocuğun bir suçu yok, suçu olması için daha büyümesi lazım.

Ailesi böyle yetiştirmiştir diyeceğim, belki etkisi vardır ama bence de senin dediğin gibi. Etrafında ki büyüklerin ünlülerin konuşmaları yüzünden o şekilde konuşuyordur.

Alıntıları Göster
    Çocuk daha öğrenme ve büyükleri kaydedip uygulama çağında.

Çağ eski çağ değil, TV, sosyal medya tablet telefon heryerde. Çocuklar çok fazla tarz, üslup kültür, bilgi bombardımanına maruz kalıyor.

Böyle olunca eski çocuklara göre daha dolu oluyorlar.

E aralarından bunun gibi biraz daha öğrenme yeteneği hızlı zeki bir çocuk çıktığı zaman ilginç durumlar ortaya çıkıyor. Aile, çocuğunun üstün vasıflara ve daha da acısı "felsefeci" olduğuna bir şekilde inandırılmış, çeşitli kurumlar da ilgi gösterince ortalık karışmış. Felsefe kitapları adama kafayı sıyırtır. Kaldı ki çocuğa okutmuşsun.

Ailecek psikolojik yardıma ihtiyaçları var yazık. Yukarda arkadaşlar geleceğin psikopatı falan demiş, böyle giderse olur valla neden olmasın?

• İyi şişirdiler veledi. Tam dövmelik hareketleri var.

Ben de bundan birkaç yaş büyükken dünyada savaşların neden bitmeyeceğiyle ilgili makale yazmıştım, Google Scholar'da da yayınlanmıştı ama böyle şişmemiştim awk.

• Çok itici bir tipi hal hareket ve davranışları var. Tam tokatlamalık.

• Amma abartınız. Medya bu sonuçta Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar'ı da şişiriyorlar Hadise'yi de. Adı üstünde medya. İşi içerikle milyonların ilgisini çekmek. Çocuk belli ki üstün zekalı. Bu kadar analiz edip hedef almaya ne gerek var anlamış değilim. İlginç deyip geçin. Millet işi gücü bıraktı çocuk hakkında analiz kasıyor.
  • Yav evladim git arkadaşlarınla oyun oyna. Aç bilgisayardan oyna en kötü. Git futbol basketbolla uğraş kitabini yine okursun.

Biz de cocuk olduk. Ben 10 yaşındayken kardesim klavyeden ben fareden fifa 98 oynuyorduk. Kitabımı da okurdum, futbolu da oynardım. Köpegim vardi arada onla gezerdim. Dersime de çalışırdım. Ne gerek var böyle seylere ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca bir balon. Bizim milletin cıvıklığı..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.