Şimdi Ara

Filtre Kahve Makinesi Electrolux 3700 (160TL VATAN) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
6
Favori
12.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3-4 bardaklık makinalar hangileri link atabilir misiniz?
  • sirinmustafa S kullanıcısına yanıt
    Bende şu var..

www.hepsiburada.com
    Philips HD7432/30 Daily Collection Kahve Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-hd7432-30-daily-collection-kahve-makinesi-p-HBV00000BDRD8?magaza=Derka%20Shop

Fiyatına aldanmayın, ben bunu geçen yıl 100₺ye aldım. Boyutu küçük olmasını kastettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sinergy kullanıcısına yanıt
    Banada küçük lazım evde benden başka içien yok ama fiyat çok pahalıymış.
    Muhtemelen stoğu bitti ondan absürt bi fiyat yazmışlar ona. Dediğim gibi ben onu 100₺ye aldım yoksa fiyatı oydu.
    Başlıktaki 169₺ymiş hala. Bence daha ucuz bir seçeneğin yoksa tek kişi de olsa alınabilir. İlla 7-8 bardak yapmak zorunda değilsiniz sonuçta. Ne kadar kahve o kadar kahve

• Ürün 169 tl ama alarm kurma özelliği yok. Bence gereksiz. Yine de değerlendirilebilir.

birde bu var hocam ne dersin

Valla hocam bu tarz hiç kullanmadım. Filtre kağıdı falan nereye koyuluyor acaba. Kartuşluysa çekilmez pahalıya gelir.
    Bir de normal filtre kahve makinelerinde kahveyi yapınca anında içmek zorunda değilsin. Alttan ısıtıyor sürahiyi. Bunda yapıp içiyorsun.
    + marka tabi bir de. Marka takıntım yok dersen 80-90₺ye sinbolar bile var, ama ne kadar sağlam olur

Youtubeden videosuna baktım üst kapak açılıyor içinde aynı diğer makinalar gibi süzgeç var.Eksi tarafı dediğin gibi alıp hemen içmek gerek.En iyisi Elektolux almak.Yorumların için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssorter

Konuyu güncellemek adına, 22 kasımda internet üzerinden alımlarda yüzde 5 indirim vardı Vatan'da. O yüzden 160 tl idi.
    Şu an internet üzerinden stok bittiğinden vatan şubelerinde 169 tl ye bulunabiliyor.
    Makineyi ben kullanıyorum diğer markaların aynı özellikli makinelerinden eksiği yok fazlası var. Plastik aksamlı f.p ürünü işte.

Ayrıca ben french presste kahve yapmıyorum çünkü demlenmesi için 3-4 dk beklemek gerek bu arada kahve soğuyor.
    Zevk meselesi tabi, bir de starbucks, tchibo gibi markların sattığı öğütülmüş kahveleri ya da migrosta satılan kahveleri beğenmiyorum. Tüm bardaklarda tadı aynı olsun diye belki de geç bayatlasın diye çekirdeği fazla kavuruyorlar yanık tadı geliyor kahveden. Kahve dünyasından taze çekilmiş kahveye hiç girmeyin o daha da kötü:)
    ee nerden alıcaz kahveyi, herhangi bir filtre kahve satan kafeden alabilirsiniz. hatta kafe de bir bardak içip denersiniz, beğenirseniz 100 gr öütülmüş alırsınız. Zaten bayatlayınca tadı değişeceğinden az az almanız sizin faydanıza. Mesela ben coffe chefs in kahvesini beğeniyorum bazen denk geldiğinde alırım. 250 gr mı 35tl civarı idi
    Tabi Zevkler renkler herkese göre değişir..
    ben french presste kahve yaparken, demleme aşamasında yarım bardaklık su ayarlıyorum..
    3-4 dakika bekledikten sonra demlenmiş kahveyi kupaya aktarıyorum..
    suyu normalden daha az koyduğum için kahve biraz daha yoğun demlenmiş oluyor..

finalde de kahvenin üzerine kaynar su ilave ediyorum..
    bu şekilde hem yoğunluğunu azaltmış oluyorum hem de daha sıcak oluyor..

french press'iniz hala duruyorsa bu yöntemi bir kere deneyin

• Kampanyadan 1 tane aldim.ben izmirdeyim ürün hataydan kargoya verildi. Sanırım ürünü suriyeden gecirdiler. :d
  • filtre kahve makinesi arıyorum bu fiyattan alınır mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalika

filtre kahve makinesi arıyorum bu fiyattan alınır mı arkadaşlarhttps://www.amazon.com.tr/Electrolux-EKF3300-Kahve-Makinesi-Plastik/dp/B016DNJ7W4/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
    Vatanda satılandan ne farkı var mi ? Orada daha ucuz neden bu fiyattan almak istiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airkan94

Çevremde bende başka filtre kahve içen olmadığı için bana gelmez, yok mudur filtre kahve ve french press bundle kampanyası.
    Aynı durumdayız. Duyarsanız bana da haber edin lütfen..
  • Arkadaslar bu fiyat ne kadar gecerli bilgisi olan var mi?

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    vatandakini sadece mağazadan alabiliyorum bulunduğum şehrin mağaza stoğunda yok vatandakiyle aradaki farkı bilmiyorum birebir aynı görünüyorlar model farklı olsada
  • epivep E kullanıcısına yanıt
    Ben bu ürünleri aldım.Daha öncede almıştım aynı ürünü kutudan çıkan french press gayet kaliteli.
    Avansas
    Jacobs Monarch Aroma Filtre Kahve 500 gr French Press Hediyeli | Avansas.com
    https://www.avansas.com/jacobs-monarch-aroma-filtre-kahve-500-gr-french-press-hediyeli-p-79871
    Avansas
    Tchibo Professional Special Filtre Kahve 250 gr | Avansas.com
    https://www.avansas.com/tchibo-professional-special-filtre-kahve-250-gr-p-74255

• arkadaşlar cuma günü ups kargo getirdi ürünü ancak eve gidip koliyi açtığımda cam demliğin kırık olduğunu farkettim. vatan bilgisayarı aradığımda ups kargoyu yönlendireceğini tutanak tutulup teslim etmemi istediler. daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu. süreç hakkında bilgilendirebilecek kimse varmı?
  • mhmtkyrk kullanıcısına yanıt
    Bende kargodan kırık sürahi teslim almıştım gittim kargoya bu kırık çıktı dedim tutanak tuttular resmini falan çekiyolar kırık ürünün sonra ya değişim ya da iade oluyo biz değiştirmiştik

• İndirim bitti mi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

aslında 3-4 bardaklık makineler var, ben onlardan almıştım. ama bundan da alabilirsin. teknik olarak kettle zaten. kettle'da bir bardak çay için su kaynatmak gibi

french press tavsiye etmem. daha doğrusu ben sevmiyorum, granüllü oluyor. makine kahvesi daha hoş bana göre. french press makine kahvesine alternatif değil kesinlikle. o apayrı bir kulvar...

özet: fiyat güzel, alınır.

dipnot: filtre kağıdı soran olmuş. 40 tanesini 10₺ye falan satıyorlar. tek kullanımlık. 1 bardak için de 10 bardak için de tek kaynatmada tek kağıt kullanılıyor. bunların haznesine göre 2 boy filtre kağıdı var. aldıktan sonra haznede yazan boya göre alırsınız.
    French press için ona göre daha iri çekilmiş kahve almak lazım zaten , makine ile aynı kahveyi kullanırsanız zift içersiniz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.