Şimdi Ara

Filtre Kahve Makinesi Electrolux 3700 (160TL VATAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
6
Favori
12.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi filtre kahve makinesi arıyorsanız, sinbo gibi markalarla kıyaslanmayacak kalitede alınabilecek bir ürün.
    Tam bir f/p ürünü, hepsiburada da falan 250 tl.
    Vatan da 160-tl.

• Teşekkürler hocam. Dünden bu yana indirim arıyordum bu üründe. Cok güzel oldu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 169 TL diyo, iyimi sizce ?
  • Ben geçen ay 169 TL ye aldım Vatan'dan. Benim sipariş sonrası farkedip 269 olmuştu. Güzel fiyat, alet gayet güzel.
  • Şimdi bu makineyi alsak bir bardak kahve için bile kullanabilir miyiz ?
  • Uzun zamandır takip ediyorum şimdiye kadar en ucuz 220 230 TL'ye görmüştüm. güzel fiyat, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Şimdi bu makineyi alsak bir bardak kahve için bile kullanabilir miyiz ?
    Teoride evet, fakat pratikte meşakkatli. Bir iki bardak için French Press daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    12 Kişilik Minibüsün 1 yolcu ile gezmesine benzer hocam
  • Fiyatı güzel alınır
  • Filtre kağıdı ile kullanılması lazım diyor yorumlarda.Filtre kağıdı nedir nasıl kullanılır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • French press'e devam o halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 22 Kasım 2019; 14:52:57 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    aslında 3-4 bardaklık makineler var, ben onlardan almıştım. ama bundan da alabilirsin. teknik olarak kettle zaten. kettle'da bir bardak çay için su kaynatmak gibi

french press tavsiye etmem. daha doğrusu ben sevmiyorum, granüllü oluyor. makine kahvesi daha hoş bana göre. french press makine kahvesine alternatif değil kesinlikle. o apayrı bir kulvar...

özet: fiyat güzel, alınır.

dipnot: filtre kağıdı soran olmuş. 40 tanesini 10₺ye falan satıyorlar. tek kullanımlık. 1 bardak için de 10 bardak için de tek kaynatmada tek kağıt kullanılıyor. bunların haznesine göre 2 boy filtre kağıdı var. aldıktan sonra haznede yazan boya göre alırsınız.
  • Kaç bardak çıkıyor? Türk kahvesi olur mu bunda acaba hediye alıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl 180 tl ye ekf3300 modelini almıştım işyerinde günde 2 kez kahve demliyorum gayet memnunum.

• 11.11 kampanyasında n11 den 190 a aldım güzel makine içinde ölçü kaşığı çıkıyor, bunun için birde yanına 1/4 filtre kahve kağıdı almanız lazım

• Ne zamandır bakiyor istiyordum. Aslinda Goldmaster inkiler daha çekici geliyor pratik 2 yada tek fincan yapmasi ama plastik kokusu beni düşündürdü o nedenle aldim haber veren arkadasa tesekkur ederim.

• Rossmannlsrda 100 lü filtre kağıdı 13 TL civarıydi, f/p açısından tavsiye ederim.

1/2, 1/4 ve beyazlatilmis, saman rengi seçenekleri mevcut.

11 kasımda 210 tl civarıydi kuponu olwn benzer fiyata almıştır, daha ucuza bulunacağını sanmam.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, aldık 1 adet
  • 1-2 bardak içiyorum diyorsanız şu tarz ürünlere yönebilebilir:
    Avansas
    Goldmaster GM-7331 Zinnde Filtre Kahve Makinesi İki Kupa Bardak Hediyeli | Avansas.com
    https://www.avansas.com/goldmaster-gm-7331-zinnde-filtre-kahve-makinesi-iki-kupa-bardak-hediyeli-p-79616

Bu makinenin benzerini iş yerinde kullanıyoruz evet çok güzel

• 2 tane kaptım, 1 ofise, 1 eve. Utanmasalar bedava yapacaklar. Vatan bu kara cumaya sağlam girdi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.