Şimdi Ara

7000 TL BÜTÇE İLE ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNESİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağustos ayında düğünümüz var ve beyaz eşyayı ivedi halletmem gerekiyor. Bu bağlamda 7000 TL bütçe ile çamaşır makinesi ve kurutma makinesi model tavsiyeleriniz ne olur ?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monamours -- 28 Haziran 2020; 14:2:15 >

• Merhaba çamaşır makinesinde Electrolux EW6F3146EB tavsiye ederim. Kendi sınıfı orta segmentte donanım kalite performans verim olarak alınabilecek en iyi çamaşır makinesi olduğu düşünüyorum.

Tambur hacmi geniş 68 lt Pamuklu programındaki ritimli yıkama tambur hareketleri, Timer Manager ile program süresiyle 5 kademeli oynanabilme imkanı, buharlı Anti Alerjik programıyla kullanışlı programa dahil ek fonksiyonlarıyla sıkma devri üstün yazılım mekanik kalitesiyle alınabilecek 3000₺ bandında en iyi çamaşır makinelerinden biri.

Kurutma makinesinde ise gene tavsiyem Electrolux EW7H4824EB olur. Geniş tambur hacmi tek filtre ve contalar ile mükemmel filtreleme sistemi ve pratiklik açısından iyi bir makine. Tek dezavantajı A+ olması A++ enerji sınıfına sahip olsa bence daha iyi olurdu ancak filtreleme sistemi geniş tambur hacmi Electrolux kalitesi ile tercih sebebim olur.

Çamaşır makinesi MediaMarkt da 3200₺ kurutma makinesi de MediaMarkt da 3500₺ ancak hepsi burada da daha uygun yaklaşık 3200₺.

Gene de ürünler bütçenizi aşmıyor inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, sucukluyumurtam'ın önerdiği gibi ben de EW6F3146EB ve EW7H4824EB öneririm.

İkilinin toplam fiyatını düşürmek için çamaşır makinesini EW6F449ST olarak da seçebilirsiniz. Görüntüsü de EW7H4824EB kurutma makinesi ile uyumludur.

Eğer bütçeyi artırma şansınız varsa bana göre en iyi ikili EW6F3146EB çamaşır makinesi ile EW8H3966IB kurutma makinesi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhaba, sucukluyumurtam'ın önerdiği gibi ben de EW6F3146EB ve EW7H4824EB öneririm.

İkilinin toplam fiyatını düşürmek için çamaşır makinesini EW6F449ST olarak da seçebilirsiniz. Görüntüsü de EW7H4824EB kurutma makinesi ile uyumludur.

Eğer bütçeyi artırma şansınız varsa bana göre en iyi ikili EW6F3146EB çamaşır makinesi ile EW8H3966IB kurutma makinesi olacaktır.
    Merhaba, LG marka çamaşır makinesi ve kurutma makineleri hakkında ne düşünüyorsunuz bütçe sorunu yok.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    @candogan62 hocam, EW6F3146EB modelinin inox versiyonu nedir acaba, ankastre mutfak içinde kullanılacağı için inox tercih etmek zorundayız, sizin inox çamaşır makinesinde tavsiyeniz hangisi olur, teşekkürler
  • qwertas1 Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu modelin grisi maalesef bulunmuyor. Inox olması şart mı, gümüş grisi olur mu, bütçeniz nedir?

• Servisleriyle sorun yaşamak istiyorsanız alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Servisleriyle sorun yaşamak istiyorsanız alabilirsiniz.
    +1
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan bey merhaba, bütçe sınırım yok bana gri renk olarak çamaşır makinesi tavsiye edebilir misiniz, ayrıca buzdolabında da xxl alttan donduruculu olarak yine bütçe sınırı olmadan hangi modeli tavsiye edersiniz, çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertas1 -- 28 Ağustos 2020; 23:55:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.