Şimdi Ara

Filtre Kahve Makinesi Electrolux 3700 (160TL VATAN) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
6
Favori
12.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu alsak ilave vergi çıkar mı? Daha önce amazon.de den ürün almıştım. Direk geldi. Değiliklik oldu mu diye merak ettim. Sepette 10 euro daha düşüyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iron_man -- 23 Kasım 2019; 16:15:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 numara 4 numaraya göre küçük filtre kağıdı. 2 kupadan fazla kahve yapmak için 4 numara alın diyorlar fakat ben 2 numara kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. yani kıscası 4 numara alırsanız daha iyi fakat 2 numara da işinizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Bu 2 özellik sizin için önemi nedir o önemli.

Bence 80 lira fazla ödenebilir böyle bir özellik için.

Alıntıları Göster
    3 gün once bakarken hepsi 250-270 civarı idi. o yüzden ozellikleri ile one cıkan philipsi seçmiştim.
    Çok çok onemli değil benim için. ama güzel ozellikler.
    fikirleri merak ettim. 80 liraya değer diyorsanız bu fikri alıp değerlendireceğim.
    teşekkürler.
  • iron_man İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sepete ekleyip ödeme kısmına geçince 127 euro çıkıyor hesap. Vergi ve paketleme kargo ücretleri çok fazla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

French press'e devam o halde
    Hocam hangi markanın kahvesini kullanıyorsunuz?

• Bugün mağazadan aldım,2 defa su doldurup temizliğini yaptım. Kahveyi kabın içine boşaltırken su damlatıyor ama kapağın üzerinde delikler olduğu için damlalar kabın içine gidiyor. Bu normal mi acaba ?

Filtre Kahve Makinesi Electrolux 3700 (160TL VATAN)

• harubate H kullanıcısına yanıt
    En basit tabirle kahveyi içine koyarsınız sonrasında da temizlik derdi dolmadan filtresi çöpe atarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: iron_man

Bunu alsak ilave vergi çıkar mı? Daha önce amazon.de den ürün almıştım. Direk geldi. Değiliklik oldu mu diye merak ettim. Sepette 10 euro daha düşüyor sanırım.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01KPT875A/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
    Ticari mahiyetteki ürünler için 22 euroluk sınır kaldırıldı, tüm paketlere vergi çıkıyor, ab'den geldiği için %18. Diğer ülkeler %20.

• quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Bugün mağazadan aldım,2 defa su doldurup temizliğini yaptım. Kahveyi kabın içine boşaltırken su damlatıyor ama kapağın üzerinde delikler olduğu için damlalar kabın içine gidiyor. Bu normal mi acaba ?

Suyun plastik bir aksamla herhangi bir teması oluyor mu? Makineyi alıp almama konusunu düşünüyorum eğer su plastikle herhangi bir şekilde temas ediyorsa vazgeçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 23 Kasım 2019; 19:10:23 >

• 355GTS kullanıcısına yanıt
    Tabiki, o kabın kapağı zaten plastik,kapağın üzerinde delikler var taşan kısım oradan içeri akıyor. Biraz önce 1 bardaklık yaptım, kafaya takmamaya karar verdim

Filtre Kahve Makinesi Electrolux 3700 (160TL VATAN)

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Suyun plastik bir aksamla herhangi bir teması oluyor mu? Makineyi alıp almama konusunu düşünüyorum eğer su plastikle herhangi bir şekilde temas ediyorsa vazgeçeceğim.

Alıntıları Göster
    suyu koyduğunuz yerden tutun geçtiği tüm yerler plastik zaten. bi tek en son gittiği yer cam. ama bütün makineler böyle zaten
  • Şu aralar baktığım ürünlerden birisi filtre kahve makinesi.Eğer çok beklentiniz yoksa fiyatı cidden çok iyi.Ama benim işimi pratikte kolaylaştırmadığından ben tercih etmeyeceğim galiba.Bunun metal filtreli ve zamanlıyıcılılarını bir bulsam 300 400 bandında kaçırmayacağım vallahi.
    Zamanlayıcı : Akşamdan kahvenizi ve suyunuzu makineye koyuyorsunuz,kahvenin hazırlanacağı zamanı giriyorsunuz ve sabah o saatte kahveniz hazır oluyor.Müthiş bir kolaylık bence.
    Metal filtre :Bu aletler uzun dönemlik alınan aletler oluyor.Her sabah kahve içen birisi olarak,40 günde 10 tl desek,yılda 90 tl masrafı oluyor ki bu sadece günde 1 kez kahve içersem.Anlamı kalmıyor yani.
  • DELONGHİ Filtre Kahve Makinası ICM15210 bu model nasıl kıyaslama yaparsak

• İnternet siparişi yok mu?
  • Scourgeofgod28 S kullanıcısına yanıt
    maalesef metal filtre kağıt filtre kadar başarılı değil daha bulanık oluyo kahvesi, kaldı ki temizliği var, zamanlayıcı kurup zamandan tasarruf etmek isteyip de metal filtreyi temizleyerek tasarruf ettiğiniz zamanı yine harcayacaksınız,

bu arada zamanlayıcı olayı da bence çok dakik insanlar için geçerli, ben sabah kalktığımda hazırlanmaya başlamadan filtreyi kahveyi ve suyu koyuyorum, yaklaşık 1 dakikamı alıyor, 6-7 dakikada demlenme süresi var. 750ml kahve hazırlanması maksimum 10 dakika sürüyor, giyindiğimde hepsi hazır olmuş oluyor, termosuma koyup ayırıyorum, bi bardak da kendime koyup kahve sigara yapıp işe doğru yola koyuluyorum :)
  • Konuyu güncellemek adına, 22 kasımda internet üzerinden alımlarda yüzde 5 indirim vardı Vatan'da. O yüzden 160 tl idi.
    Şu an internet üzerinden stok bittiğinden vatan şubelerinde 169 tl ye bulunabiliyor.
    Makineyi ben kullanıyorum diğer markaların aynı özellikli makinelerinden eksiği yok fazlası var. Plastik aksamlı f.p ürünü işte.

Ayrıca ben french presste kahve yapmıyorum çünkü demlenmesi için 3-4 dk beklemek gerek bu arada kahve soğuyor.
    Zevk meselesi tabi, bir de starbucks, tchibo gibi markların sattığı öğütülmüş kahveleri ya da migrosta satılan kahveleri beğenmiyorum. Tüm bardaklarda tadı aynı olsun diye belki de geç bayatlasın diye çekirdeği fazla kavuruyorlar yanık tadı geliyor kahveden. Kahve dünyasından taze çekilmiş kahveye hiç girmeyin o daha da kötü:)
    ee nerden alıcaz kahveyi, herhangi bir filtre kahve satan kafeden alabilirsiniz. hatta kafe de bir bardak içip denersiniz, beğenirseniz 100 gr öütülmüş alırsınız. Zaten bayatlayınca tadı değişeceğinden az az almanız sizin faydanıza. Mesela ben coffe chefs in kahvesini beğeniyorum bazen denk geldiğinde alırım. 250 gr mı 35tl civarı idi
    Tabi Zevkler renkler herkese göre değişir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ssorter

Konuyu güncellemek adına, 22 kasımda internet üzerinden alımlarda yüzde 5 indirim vardı Vatan'da. O yüzden 160 tl idi.
    Şu an internet üzerinden stok bittiğinden vatan şubelerinde 169 tl ye bulunabiliyor.
    Makineyi ben kullanıyorum diğer markaların aynı özellikli makinelerinden eksiği yok fazlası var. Plastik aksamlı f.p ürünü işte.

Ayrıca ben french presste kahve yapmıyorum çünkü demlenmesi için 3-4 dk beklemek gerek bu arada kahve soğuyor.
    Zevk meselesi tabi, bir de starbucks, tchibo gibi markların sattığı öğütülmüş kahveleri ya da migrosta satılan kahveleri beğenmiyorum. Tüm bardaklarda tadı aynı olsun diye belki de geç bayatlasın diye çekirdeği fazla kavuruyorlar yanık tadı geliyor kahveden. Kahve dünyasından taze çekilmiş kahveye hiç girmeyin o daha da kötü:)
    ee nerden alıcaz kahveyi, herhangi bir filtre kahve satan kafeden alabilirsiniz. hatta kafe de bir bardak içip denersiniz, beğenirseniz 100 gr öütülmüş alırsınız. Zaten bayatlayınca tadı değişeceğinden az az almanız sizin faydanıza. Mesela ben coffe chefs in kahvesini beğeniyorum bazen denk geldiğinde alırım. 250 gr mı 35tl civarı idi
    hocam hepimiz 22 kasımda aldık ama fiyat hep 169 du bizde. sanırım herkes de 169 dan aldı. acaba gece 12 de sonra kısa süreliğine mi %5 oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ssorter

Konuyu güncellemek adına, 22 kasımda internet üzerinden alımlarda yüzde 5 indirim vardı Vatan'da. O yüzden 160 tl idi.

sanalbaharat.net var. Fiyatları epey uygun. Kahveleri göndermeden önce kavuruyorlar. Eğer öğütücünüz varsa tavsiye ederim.

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanırsın nolcak sanki. Kağıt filtreler ucuz zaten.
    80 tanesi 13 liraymış. Tanesi 16 kuruşa geliyor.
    Sonuç olarak tek bardaklık da yapabilirsin.
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    Dediğinizde haklı olabilirsiniz,ben eski işyerinde metal filtre olan makinede içiyordum,güzeldi.
    Zaman kazanımı olaraksa sabah 4.45 te kalkan birisiyim.Sabah cidden french press le uğraşmak,işten gelipte uğraşmaktan çok daha zor geliyor.Dolayısıyla sabah kazandığım her dakika çarpı 10 diye değerlendirebilirim.
    Dediğim gibi,biraz lüks ama benim olmazsa olmazım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.