Buzdolabı, Çamaşır ve Bulaşık Makinelerinde Ayın Ürünleri | Bosch Ev Aletleri (bosch-home.com.tr) Bakın belki işinize yarar.Özellikle kahve makinesi uygun duruyor.Unlimited 7 çift bataryalı dikey süpürgede fena değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 28 Mart 2023; 13:51:21 > |
Bosch dikey süpürge ve kahve makinesi kampanyası
-
-
Kahve makinesinin siemensteki eşiti eq300 mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarım olarak çok benziyorlar.Fonksiyonlarda aynı gözüküyor sanırsam.Zaten siemens, boschun alt markası olduğu için sadece isimlemdirme farklı olabilir.Tabi kesin konuşmuyorum.Ürünü araştırın öyle düşünün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylaşım için teşekkürler fiyatlar fena değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence aynısı...
-
Belki dyson dan iyidir ama bizimki dyson diye tutturdu. Sonuçta Bosch yılların markası.
ikisini de denedim bosch eşek ölüsü gibi ve çekimi dyson kadar iyi değil. Baya araştırıp v12 aldım çok memnunum.
-
Dyson v8 absolute mi Bosch mu acaba ne önerirsiniz ?
Kahve makinesini kullanan var mı almayı düşünüyorum nasıl acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siemens eq 300 ün aynısı bi kaç ay önce forumda konusu vardı aratırsan belki ordaki yorumlar sana yardımcı olur hocam.Bende almayı düşünüyorum fiyatıda şuanki şartlara göre iyi duruyor.
İndirimdeki Bosch kahve makinesinin aynısı olan Siemens EQ3'ü 4-5 yıldır kullanıyorum, bana mısın demedi. (Günde ortalama 5-6 kahve) Bu yönüyle çok memnunum, yaptığı kahveler de benim için yeterince tatmin edici. (EQ3'de fincan ısıtıcı bölümü vardı, daha sonra bunu iptal ettiler, bahsi geçen Bosch makinede de fincan ısıtıcı yok)
Kahveyi çiğ alır, kendim kavurur, en kaliteli değirmende öğütür ve en optimum şekilde sıkıştırarak kahveyi kendim yapar, bu cihazlara 20-30.000 lira, en kaliteli çekirdeklere de yüzlerce lira ayırırım demiyorsanız giriş seviyesi otomatik kahve makinesi olarak tavsiye ederim. Kahve olarak da onlarca farklı fiyat segmentinde kahve denedikten sonra Jacobs Mastro Lorenzo ve Lavazza Gusto Forte ikilisini harmanlayarak kullanıyorum, tavsiye ederim. (Özellikle de sütlü içecekler için.)
Süpürge benim de aklımda, kalite olarak Dyson'dan aşağı kalacağını asla düşünmüyorum ama ağırlık konusu biraz kafama takıldı, ağırlık farkları kağıt üzerinde az görünebilir ama 10 dk süpürdükten sonra büyük fark yaratabilir, hele de kadınlar için.
Öte yandan Bosch'un süpürgesi ile ilgili ciddi bir inceleme bulamadım....
Bu arada V12 ya da V15 ike karşılaştırmak pek mantıklı değil çünkü 3 kat fiyat farkı var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 29 Mart 2023; 9:54:55 >
-
saatler oldu bosch siparişi vereli yorumu okudum ağladım :D
-
13 bin liralık makineyle yarı fiyatı makinenin karşılaştırılmasına mı üzüldünüz anlamadım. Her konuda aynı muhabbet, millet Fiat Egea alınır mı diyor, öteki gelip ben BMW aldım süper araba diyor. Varsa bir süpürgeye verecek o kadar paran al geç hocam.
-
V8 absolute aldım. 1 hafta kadar araştırdım. v12 ya da v15 alacaktım. Eğer evinizde halı az ise ya da kilim tarzi halılar varsa v8 en mantıklı tercih. Üstelik halı başlığında anti tangle özelliği de var. v12 ve v15 full halıflex ya da evin büyük bir çoğunluğu kalın halı olan büyük evler için mantıklı. 1+1 evimde V8'i 1 aydır kullanıyorum aşırı memnunum.
-
Teşekkürler Bosch marka olandan 6499tl ye sipariş geçtim gönlüm dyson’dan yanaydı ancak fiyat farkı çok aradaki fiyat farkına kahve makinesi falan alırım diye düşündüm Bosch 10 yıl motor garantisi 2 yıl batarya garantisi olması avantajlı geldi..
bosch süpürgelerin bataryası maalesef zayıf. serie 6 var bende çift batarya olarak kullanmama rağmen 6. ayda batarya öldü. full batarya turbo modda 3 dk da bitiyordu gerisini siz düşünün
-
BCS712XXL ile BCS711XXL farkı sadece ikinci batarya mı arada neredeyse 1000 tl fark var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitabistanbul -- 29 Mart 2023; 23:12:0 > -
evet
Kahve makinesini alan kullanan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İndirimdeki Bosch kahve makinesinin aynısı olan Siemens EQ3'ü 4-5 yıldır kullanıyorum, bana mısın demedi. (Günde ortalama 5-6 kahve) Bu yönüyle çok memnunum, yaptığı kahveler de benim için yeterince tatmin edici. (EQ3'de fincan ısıtıcı bölümü vardı, daha sonra bunu iptal ettiler, bahsi geçen Bosch makinede de fincan ısıtıcı yok) Kahveyi çiğ alır, kendim kavurur, en kaliteli değirmende öğütür ve en optimum şekilde sıkıştırarak kahveyi kendim yapar, bu cihazlara 20-30.000 lira, en kaliteli çekirdeklere de yüzlerce lira ayırırım demiyorsanız giriş seviyesi otomatik kahve makinesi olarak tavsiye ederim. Kahve olarak da onlarca farklı fiyat segmentinde kahve denedikten sonra Jacobs Mastro Lorenzo ve Lavazza Gusto Forte ikilisini harmanlayarak kullanıyorum, tavsiye ederim. (Özellikle de sütlü içecekler için.) Süpürge benim de aklımda, kalite olarak Dyson'dan aşağı kalacağını asla düşünmüyorum ama ağırlık konusu biraz kafama takıldı, ağırlık farkları kağıt üzerinde az görünebilir ama 10 dk süpürdükten sonra büyük fark yaratabilir, hele de kadınlar için. Öte yandan Bosch'un süpürgesi ile ilgili ciddi bir inceleme bulamadım.... Bu arada V12 ya da V15 ike karşılaştırmak pek mantıklı değil çünkü 3 kat fiyat farkı var... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X